Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Παίρνει το μεταλλικό καπάκι του αναψυκτικού και το βάζει στην ντουλάπα... Θα το κάνετε κι εσείς! (Video)

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι έγινε!

27 Νοεμβρίου 2019 14:15
Παίρνει το μεταλλικό καπάκι του αναψυκτικού και το βάζει στην ντουλάπα... Θα το κάνετε κι εσείς! (Video)

Απίστευτο είναι το κόλπο που θα σας παρουσιάσουμε με μια γυναίκα να κάνει κάτι μαγικό! Ξέρατε ότι αν κρατήσετε το μεταλλικό καπάκι από το αναψυκτικό σας θα σας φανεί χρήσιμο; Αν το βάλετε στην ντουλάπα σας με τον σωστό τρόπο θα δείτε τεράστια διαφορά στον τρόπο οργάνωσης των ρούχων σας!

Τι θα χρειαστείς για να εξοικονομήσεις χώρο; Ωραιότατα καπάκια από το κουτάκι του αναψυκτικού, τα λεγόμενα δαχτυλίδια και μερικές κρεμάστρες. Ουσιαστικά τα δαχτυλίδια του αναψυκτικού θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις κρεμάστρες. Βγάζει τα πόμολα από το συρτάρι και τα γυρίζει ανάποδα! Ο λόγος; Θα σας λύσει τα χέρια!

Ουσιαστικά κρεμάς, όπως θα δεις και στο βίντεο τα ρούχα στις κρεμάστρες όπως συνήθως και βάζεις το καπάκι του αναψυκτικού ανάμεσα στις κρεμάστρες.

Ντουλάπα ρούχα αναψυκτικό

Αν είσαι και λίγο τακτική, καθαρίζεις και την ντουλάπα και σε πιάνει μια μανία να τακτοποιήσεις τα πάντα, μπλούζες και πουκάμισα, φούστες και παντελόνια.

Βάλτε τα ρούχα σας στο μπάνιο και αφήστε δέκα λεπτά... ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Επανάσταση: Αυτή είναι η συσκευή που σιδερώνει και διπλώνει τα ρούχα! (Video)

Επανάσταση! Αυτή είναι η συσκευή που σιδερώνει και διπλώνει τα ρούχα!

Βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο και τρίβει λίγο μαύρο πιπέρι. Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Με το FoldiMate ξεκινά η επανάσταση των ρομπότ. Αρχίζοντας από τα βασικά, δηλαδή τις δουλειές του σπιτιού.

Εκτός από το απόλυτο τροχόσπιτο, στην τεχνολογική έκθεση CES στο Λας Βέγκας παρουσιάστηκαν αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως το FoldiMate που είναι μία από τις πειστικότερες αποδείξεις για το πόσο θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας τα ρομπότ, κάποια στιγμή στο μέλλον, ακόμη κι αν μιλάμε για τις απλούστερες (αλλά και βαρετές) διαδικασίες της οικιακής ζωής.

Μην στεγνώνεται τα ρούχα σας στο καλοριφέρ. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους...!

Το πρωτότυπο του FoldiMate δημιουργεί σπουδαίες προσδοκίες καθώς αποτελεί ένα πλήρως λειτουργικό μηχάνημα που διπλώνει με ακρίβεια τα ρούχα. Ο χρήστης, το μόνο που έχει να κάνει είναι να τοποθετήσει τα ρούχα στην υποδοχή εισόδου και λίγα λεπτά αργότερα τα παραλαμβάνει διπλωμένα με ακρίβεια. Πρόκειται για μία οικιακή συσκευή λίγο μεγαλύτερη σε μέγεθος από ένα πλυντήριο, που μπορεί να διπλώσει τα ρούχα μίας ολόκληρης πλύσης σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά.

Οι προ-παραγγελίες, αγγίζουν ήδη τις 200.000!

Γι’ αυτό και για την αντιμετώπισή του συνεργάστηκαν δύο από τις κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρικών ειδών, η Bosch και η Siemens, βασιζόμενες σε μία ιδέα του Ισραηλινού Gal Rozov, ενός μηχανικού λογισμικού με έδρα την Καλιφόρνια.

Βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο προσθέτοντας μερικές κουταλιές αλάτι! Ο λόγος; Ευφυέστατος!

Το κόστος του FoldiMate ανέρχεται στα $1.000, ενώ υπάρχουν ήδη πληροφορίες για διάφορες άλλες εκδοχές του, μεγαλύτερου μεγέθους και ασφαλώς τιμής. Αναμένεται στην αγορά μέχρι τα τέλη του 2019.

Ρίξτε αυτό το υλικό στο πλυντήριο ρούχων και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

undefined

Για όλους μας το πλύσιμο των ρούχων είναι μια κουραστική και βαρετή διαδικασία ακόμα κι αν εδώ και πολλά χρόνια έχουν κυκλοφορήσει τα πλυντήρια για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη!

3+1 μοναδικές χρήσεις της μαγειρικής σόδας στα ρούχα του πλυντηρίου!

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να παιδεύεστε για να διαλέξει το σωστό απορρυπαντικό, γιατί σας έχουμε τη λύση! Ποια είναι αυτή; Το ξίδι!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share