Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Τι μπορείς να κανείς με το ληγμένο γάλα;

Το ήξερες;

2 Νοεμβρίου 2019 12:25
Τι μπορείς να κανείς με το ληγμένο γάλα;

Κι όμως, η τελευταία λέξη της μόδας στο καθάρισμα του σπιτιού ακούει στο όνομα «ληγμένο γάλα». Με αυτό μπορείτε να καθαρίσετε επιφάνειες και πράγματα που δεν φαντάζεστε και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μια πρώτη γεύση. Και να είστε σίγουροι πως το «ληγμένο γάλα» θα παίξει πολύ από εδώ και πέρα…

Δείτε επίσης: Καθάρισε ένα σφιχτό αβγό εύκολα με αυτό τον τρόπο! (Βίντεο)

Αυτό που θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε είναι ληγμένο γάλα που φυσικά δεν έχει κόψει και δεν έχει αρχίσει να μυρίζει. Θέλετε να έχει μόλις λήξει.

Για όλες τις επιφάνειες Βουτήξτε λίγο χαρτί κουζίνας ή ένα κομμάτι βαμβακερό πανί μέσα στο ληγμένο γάλα και περάστε με αυτό όλες τις μαρμάρινες, τις βερνικωμένες και τις ξύλινες επιφάνειές σας. Έπειτα περάστε τις ίδιες επιφάνειες με ένα καθαρό, στεγνό πανί.Με λίγο ληγμένο γάλα μπορείτε να καθαρίσετε κάθε επιφάνεια του σπιτιού σας.

undefined

Γιατί λειτουργεί Tα οξέα που περιέχει το γάλα καταπολεμούν τη βρωμιά και τη σκόνη και το γάλα αφήνει όλες τις επιφάνειες ενυδατωμένες και γυαλισμένες.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε -γιατί είμαστε σίγουροι πώς αναρωτιέστε- είναι πως το σπίτι σας δεν θα μυρίζει γάλα αμέσως μετά το καθάρισμα αρκεί να μην ξεχάσετε να περάσετε όλες τις επιφάνειες και με ένα στεγνό, καθαρό, βαμβακερό πανί.

Μην ανησυχείτε μήπως το σπίτι σας μυρίζει γάλα μετά το καθάρισμα.

Για τα ασημικά Για να καθαρίσετε τα ασημικά σας μπορείτε να γεμίσετε ένα μπολ με γάλα και να βουτήξετε μέσα σε αυτό τα ασημικά σας. Αφήστε τα εκεί για ένα ολόκληρο βράδυ και την επόμενη μέρα απλά ξεπλύντε τα. Τα ασημικά σας θα λάμψουν!

undefined

Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε γάλα στον καφέ - Οι γιατροί ενημερώνουν!

Όλοι ξεκινάμε την ημέρα μας με λίγο καφέ. Άλλοι τον προτιμούν σκέτο, άλλοι βάζουν ζάχαρη. Άλλοι θέλουν γάλα ενώ κάποιοι τον πίνουν χωρίς.

Ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να πιει κάποιος τον καφέ του για να προστατέψει την υγεία του;

Αρκετοί θεωρούν ότι το γάλα δίνει μια πιο ελαφριά και νόστιμη γεύση στον καφέ τους. Σύμφωνα όμως με έρευνες, ο συνδυασμός καφέ και γάλακτος έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία.

Διαβάστε παρακάτω τρεις σημαντικούς λόγους…

Ο συνδυασμός καφεΐνης και καζεΐνης (πρωτεΐνη γάλακτος) δημιουργεί θρόμβους στο στομάχι που είναι πολύ δύσκολο να διαλυθούν. Έτσι, όχι μόνο ο καφές με γάλα δεν γίνεται πιο ελαφρύς, αλλά μπορεί να προκαλέσει και δυσανεξία.

Το γάλα στον καφέ προκαλεί αποβολή ασβεστίου μέσω των ούρων, ενώ αυξάνει την έκκριση ασβεστίου στα έντερα.

Ο σκέτος καφές δεν περιέχει θερμίδες και λιπαρά. Όταν συνδυαστεί με γάλα, τότε αυξάνεται ο αριθμός των περιττών θερμίδων και λιπαρών που καταναλώνουμε, ειδικά όταν πίνουμε πολλούς καφέδες καθημερινά.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share