Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Το ξέρατε αυτό για το γάλα ΝΟΥΝΟΥ που πίνουμε τόσα χρόνια;

Δείτε εδώ!

31 Οκτωβρίου 2019 22:10
Απίστευτο: Το ξέρατε αυτό για το γάλα ΝΟΥΝΟΥ που πίνουμε τόσα χρόνια;

Το θυμάστε το γάλα ΝΟΥΝΟΥ με σήμα την Ολλανδέζα, με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων;

Στη μέση και λίγο προς τα κάτω υπήρχε μία εικόνα με μία Oλλανδέζα η οποία θήλαζε ένα μωρό. Τώρα η εικόνα έχει αλλάξει και η Ολλανδέζα δεν θηλάζει πια ένα μωρό αλλά κρατάει στην αγκαλιά της μία ανθοδέσμη από τουλίπες.

Ναι, καλά διαβάσατε – αν δεν το έχετε δει ήδη. Δεν πάει ο νου σας! Έριξε γάλα στην παγοθήκη και δείτε τι έγινε (video)

Γιατί όλα αυτά;

Στα τόσα γάλατα δεν ήταν ποτέ δυνατόν να υπάρχει μόνον ένα Noυvoύ. Το τεκμήριο δεύτερο Νουνού (βλέπε φώτο) βέβαια, δεν έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις στο πλήθος των ερωτημάτων, που στο, μεταξύ είχαν κατακλύσει τον κοινό νου µου.

«Όπως το γιατί η νεαρά Ολλανδέζα (της ετικέτας του) ανασκουμπώθηκε αιφνιδίως, στερώντας µας έτσι τη θέα του υπέροχου μητρικού στήθους της. Ή, ποιοι ακριβώς λόγοι εξανάγκασαν την Friesland Frico Domo-Holland (την παραγωγό εταιρεία, δηλαδή) σε αυτή την αναδρομική…κρίση σεμνοτυφίας;
Ο λόγος είναι απλός!

Δεν γουστάρουν να πατρονάρουν τον θηλασμό από την στιγμή που έχουν πάρα πολλά προϊόντα για αντικατάσταση του. Οι καιροί αλλάζουν και όλα θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους.Έτσι αντικατέστησαν το μωρό με τουλίπες κάνοντας εσκεμμένη…στείρωση στην μικρή Oλλανδέζα.

Ένα ποτήρι γάλα, του άλλαξε όλη τη ζωή… 20 χρόνια αργότερα, συμβαίνει κάτι απίθανο!

Στην ζωή πιστεύω πως, ότι δίνεις παίρνεις. Ότι προσθέτεις μέσα στο σύμπαν, είτε καλό, είτε κακό, τελικά επιστρέφει σε εσένα. Ένα ποτήρι γάλα, του άλλαξε όλη τη ζωή…

Έχω αυτή την ισχυρή πεποίθηση επειδή γνωρίζω την ιστορία ενός απίστευτου άντρα που του έδειξαν καλοσύνη και την επέστρεψε με τον συγκλονιστικότερο τρόπο. Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε γάλα στον καφέ - Οι γιατροί ενημερώνουν!

Όπως η ζωή μίας γυναίκας που άλλαξε εντελώς, χάρη σε έναν ανώνυμο άγγελο, έτσι η συγκινητική αυτή ιστορία αποδεικνύει ότι η καλοσύνη που δείχνουμε στους άλλους μπορεί να φτάσει πολύ μακριά.

Αυτή η ιστορία είναι τόσο δυνατή που έχει με διαμορφώσει ολοκληρωτικά, και έχει σχηματίσει τον άνθρωπο που είμαι σήμερα – και πραγματικά πιστεύω ότι αν περισσότεροι άνθρωποι το διάβαζαν, θα άφηναν στην άκρη τους εγωισμούς και την αφηρημένη συμπεριφορά τους.

Παρά το γεγονός ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και κάνουμε λάθη, αυτή η συγκινητική ιστορία θα σας υπενθυμίζει πάντα ότι έστω και μία μικρή πράξη καλοσύνης μπορεί να έχει τεράστια επιρροή στην ζωή κάποιου άλλου.

Μία μέρα, ένα φτωχό αγόρι πωλούσε διάφορα καλούδια από πόρτα σε πόρτα για να μπορέσει να πληρώσει τις σχολικές του ανάγκες. Συνειδητοποίησε ότι έχει μόνο ένα κέρμα μικρής αξίας πάνω του…και πεινούσε πολύ.

Αποφάσισε λοιπόν να ζητήσει φαγητό στο αμέσως επόμενο σπίτι. Παρ” όλα αυτά, όταν χτύπησε την επόμενη πόρτα που βρήκε και του άνοιξε μία όμορφη νεαρή γυναίκα που ζούσε εκεί, έχασε αμέσως το θάρρος του.

Αντί για φαγητό, ζήτησε μόνο ένα ποτήρι νερό. Εκείνη όμως κατάλαβε ότι ήταν πεινασμένος, από την όψη του, και έτσι του έφερε ένα μεγάλο ποτήρι γάλα.

Το ήπιε αργά αργά, και μετά την ρώτησε, «Πόσα σου χρωστάω?»

«Δεν μου χρωστάς τίποτα», απάντησε. «Η μητέρα μας έμαθε να μην δεχόμαστε πληρωμή για πράξεις καλοσύνης»

Εκείνος τότε είπε, «Τότε σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.»

Όταν ο Howard Kelly απομακρύνθηκε από το σπίτι, δεν ένιωσε μόνο δυνατός σωματικά αλλά επίσης είχε αποκατασταθεί και η πίστη του στους ανθρώπους.

Μετά από χρόνια η νεαρή αυτή γυναίκα αρρώστησε πολύ άσχημα. Οι τοπικοί γιατροί είχαν μπερδευτεί τελείως με την περίπτωση της.

Τελικά αποφάσισαν να την στείλουν στην πόλη, όπου κάλεσαν ειδικούς για να εξετάσουν την σπάνια ασθένεια της.

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, ο γιατρός που ήρθε να την εξετάσει ονομάζονταν, Dr. Howard Kelly

Τον είχα φωνάξει για την σύσκεψη. Όταν ο γιατρός άκουσε το όνομα της πόλη από την οποία ήλθε, ξαφνικά έλαμψαν τα μάτια του. Σηκώθηκε αμέσως και προχώρησε στον διάδρομο προς το δωμάτιο που βρίσκονταν η γυναίκα.

Φορώντας την στολή του γιατρού, πλέον, πήγε να την συναντήσει. Την αναγνώρισε αμέσως. Επέστρεψε μετά αμέσως στο δωμάτιο συσκέψεων αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει την ζωή της. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα έδινε ιδιαίτερη σημασία στην περίπτωση της γυναίκας μέχρι που τελικά, μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, κέρδισαν την μάχη.

Ο Dr. Kέλλυ ζήτησε από το γραφείο διεύθυνσης να του περάσουν τον τελικό λογαριασμό της γυναίκας για να τον εγκρίνει.

Τον κοίταξε, έπειτα έγραψε κάτι στην άκρη του λογαριασμού και τον έστειλε στο σπίτι της.

Η γυναίκα φοβήθηκε να τον ανοίξει καθώς ήταν σίγουρη ότι θα της έπαιρνε μία ολόκληρη ζωή για να ξεπληρώσει για όλα αυτά. Έτσι και αλλιώς, ήταν ήδη αρκετά φτωχή.

Μετά από αρκετό συλλογισμό, κοίταξε τον λογαριασμό, και κάτι έπιασε το μάτι της στο πλάι του. Και διάβασε αυτές τις λέξεις..

Ξεχρεώθηκε με ένα ποτήρι γάλα..

—Dr. Χαουρτν Κέλλυ

Σας έχει τύχει ποτέ να σας δείξει κάποιος απίστευτη καλοσύνη? Μοιραστείτε το μαζί μας στα σχόλια!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share