Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Zara home: Δώστε καλοκαιρινή αύρα στο σπίτι σας με τα πιο οικονομικά διακοσμητικά!

Θα τα λατρέψετε!

17 Ιουλίου 2019 13:02
Zara home: Δώστε καλοκαιρινή αύρα στο σπίτι σας με τα πιο οικονομικά διακοσμητικά!

Αν είστε λάτρης του καλοκαιριού τότε αυτά τα διακοσμητικά θα σας ξετρελάνουν..Αν θέλετε ο χώρος σας να ξεχωρίζει τότε σας βρήκαμε ότι πιο ξεχωριστό από το Zara home! Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες!

Η ανανεώση του σπιτιού είναι απαραίτητη και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου μπορείτε να αλλάξετε το σπίτι σας και να το γεμίσετε με αξεσουάρ που θα σας αλλάξουν διάθεση! Kαι επειδή υπάρχουν πολλά αξεσουάρ ακόμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σας προτείνουμε και το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο που κοστίζει μόνο 8 ευρώ!

Μην αγχώνεστε ότι είναι μοντέρνο δεν είναι απαραίτητα και ακριβό! Μπορείτε να ξεχωρίσετε ακόμα και από τα μικρά αντικείμενα που κάνουν την διαφορά τους με στιλ!

ΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΜΕ ΤΑΠΙΣΕΡΙ ΜΑΚΡΑΜΕ

ΚΩΔ. 8518/106
Στρογγυλός καθρέπτης για να κρεμιέται στον τοίχο. Λεπτομέρεια από ύφασμα ταπισερί σε μακραμέ που κρέμεται από την κάτω πλευρά του.

39.99 €

ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙΑ

19.99 €

ΚΩΔ. 8693/046

Γυάλινο βάζο με απλικέ με σχοινιά στο πάνω μέρος που κρέμονται έως το κάτω μέρος.
10 x 28 cm

ΚΕΡΙ ΣΕ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΟΥΑ ΣΧΕΔΙΟ


5.99 €

ΚΩΔ. 8868/888

Διακοσμητικό κερί σε δοχείο με πουά σχέδιο.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
- Να βρίσκεται εντός του οπτικού σας πεδίου.
- Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.
- Να τοποθετείται κάθετα και πάνω σε κατάλληλη επιφάνεια.
- Να φυλάσσεται μακριά από ρεύματα αέρα και εύφλεκτα αντικείμενα.

ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΟΡΓΑΝΤΖΑ

29.99 €

ΚΩΔ. 0357/032
Κουρτίνα από μονόχρωμη βαμβακερή οργάντζα με γκρι στρίφωμα στα πλάγια.
Κρεμιέται με κορδέλες.
Πωλείται ξεχωριστά.

140 x 270 cm
29.99

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΠΑΓΚΟ

59.99 €

ΚΩΔ. 4715/047
Φωτιστικό με βάση γιούτας με εφέ σπάγκου και λευκό καπέλο.
Δεν περιλαμβάνεται λάμπα. Συνιστώμενη λάμπα μέχρι 60W. Αν το εξωτερικό καλώδιο ή το κορδόνι της λυχνίας υποστούν βλάβη, πρέπει να αντικατασταθεί αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένο άτομο, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν κίνδυνος. Ντουί: Ε27 για όλες τις αγορές και Ε26 για το Μεξικό και την Ιαπωνία.

Zara Home: Το τέλειο σετ μπάνιου που κοστίζει μόνο 6 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr δεν ξεχνάει ποτέ το σπίτι σας και για αυτόν τον λόγο ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια και αξεσουάρ της αγοράς! Αυτή την φορά εντοπίσαμε το τέλειο σετ μπάνιου που κοστίζει μόνο 6 ευρώ και θα το βρείτε στο Zara Home! Εάν επιθυμείτε πιο πολλούς αποθηκευτικούς χώρους τότε σας έχουμε την τέλεια λύση!

Όλοι οι χώροι του σπιτιού μας χρειάζονται ανανέωση και για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα αγοράς στο Zara Home και εντοπίσαμε ένα πολύ ιδιαίτερο σετ μπάνιου από ορείχαλκο!

Μην αγχώνεστε ότι είναι πολύ μοντέρνο και δεν θα ταιριάζει στο σπίτι σας! Μπορείτε να ξεχωρίσετε ακόμα και από τα μικρά αντικείμενα που κάνουν την διαφορά τους με στιλ!

Εάν ειδικά έχετε μοντέρνο σπίτι τότε θα συμπληρώσει κάποια σημεία που μπορεί να είχατε κενά! Το Athensmagazine.gr σας προτείνει πάντα τα καλύτερα!

Μια μικρή περιγραφή:

Η σύνθεση του αποτελείται από 85% γυαλί και 15% ορείχαλκο! Είναι από τα πιο ωραία και κομψά σετ μπάνιου που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό!

Δείτε το σετ μπάνιου που σας προτείνει το Athensmagazine.gr:

ΣΕΤ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ
5.99 €

ΣΕΤ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ
5.99 €

ΣΕΤ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ
5.99 €

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share