Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Άνδρας βρήκε τη θαυματουργή μορφή της Παναγίας σε πέτρα – Είχε δει τη φιγούρα της στον ύπνο του

Είχε δει τη μορφή της στον ύπνο του

29 Απριλίου 2024 11:56
Άνδρας βρήκε τη θαυματουργή μορφή της Παναγίας σε πέτρα – Είχε δει τη φιγούρα της στον ύπνο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 41χρονος Αιγύπτιος λογιστής, ο Άχμεντ Ελ Χουσεϊνί ανακάλυψε μια πέτρα, στης μια πλευρά της οποίας, μοιάζει να φαίνεται η θαυματουργή μορφή της Παναγίας.

Με την ευκαιρία, δείτε το ιστορικό μοναστήρι της Παναγιάς της Γιάτρισσας.

Την παράξενη αυτή ανακάλυψη έκανε περπατώντας με τον αδερφό του σε δρόμο κοντά στο Κάιρο, μέρες μετά αφού είχε δει στον ύπνο του τη μορφή της.

Ξαφνιασμένος από τη λευκή λάμψη που περιέβαλε την πέτρα, ο Άχμεντ την πήρε στα χέρια του για να διαπιστώσει πάνω της σχέδιο που θυμίζει τη μορφή της Παναγίας.

Τα δάκρυα του Στέφανου Κασσελάκη για το ναό της Παναγίας

Δωρεά στην Παναγία την Πορταΐτισσα στην Αστυπάλαια για να αγοραστούν χρώματα για τις αγιογραφίες που καταστράφηκαν μετά από πυρκαγιά έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Καμπύλης, δεν ήταν τίποτα προγραμματισμένο, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μόλις ξεναγήθηκε στην Πορταΐτισσα και του είπαμε την ιστορία για το πώς κάηκε, από μόνος του προθυμοποιήθηκε να προχωρήσει στη δωρεά».

Όπως είπε μάλιστα η κυρία που συντονίζει τις εργασίες για την αποκατάσταση του ναού Φρόσω Σταυλά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μόλις είδε την καμμένη εκκλησία δάκρυσε και αμέσως προσφέρθηκε να βοηθήσει. Το ποσό των χρημάτων που θα δώσει ο κ.Κασσελάκης, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο και την κυριά Σταυλά θα είναι μεγάλο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share