Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κινηματογραφική καταδίωξη: Αυτοκίνητο βούτηξε στη θάλασσα

Απίστευτο μα αληθινό

19 Μαρτίου 2024 13:05
Κινηματογραφική καταδίωξη: Αυτοκίνητο βούτηξε στη θάλασσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ίσως θα περιμένατε να δείτε μία τέτοια καταδίωξη στη μεγάλη οθόνη. Αλλά όχι. Μια καταδίωξη υψηλών ταχυτήτων σημειώθηκε στο Λος Άντζελες, με άδοξο τέλος για μία νεαρή οδηγό, η οποία έγινε viral. Το αυτοκίνητο της έπεσε στον... Ειρηνικό Ωκεανό, καταλήγοντας στη δημοφιλή παραλία Venice. Η ίδια στη συνέχεια απομακρύνθηκε κολυμπώντας, αφήνοντας μέσα τα δύο σκυλιά της.

Τα πλάνα δείχνουν το ασημένιο Ι.Χ να περνάει με ταχύτητα από τη διάσημη προβλήτα της Venice Beach που ήταν γεμάτη κόσμο γύρω στις 11:20 μ.μ. του Σαββάτου και να πέφτει κατευθείαν στο κύμα, εκτοξεύοντας ένα τοίχο νερού ψηλά στον αέρα.

«Ξαφνικά, από το πουθενά ακούς τα λάστιχα να στριγγλίζουν και ‘Μπουμ!’», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. «Ήταν απλά τρελό…αναρωτιόμασταν όλοι ‘τι συνέβη μόλις;’».

Δείτε επίσης: Αυστραλός μεγιστάνας ετοιμάζει τον «Τιτανικό ΙΙ», με κόστος ναυπήγησης 1,2 δισ. δολάρια

«Προσπαθούν να σε σώσουν! Άφησέ τους να σε βοηθήσουν»

Η οδηγός —ηλικίας περίπου 20 ετών— προσπαθούσε να ξεφύγει από την Αστυνομία, η οποία την καταδίωκε λόγω υπέρβασης του ορίου ταχύτητας. Μετά την πτώση της στη θάλασσα, κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να κολυμπήσει.

Δύο άτομα που την παρακολουθούσαν από την προβλήτα της πέταξαν ένα σωσίβιο. «Προσπαθούν να σε σώσουν! Άφησέ τους να σε βοηθήσουν» της φώναζε αυτόπτης μάρτυρας.

Σημειώνεται πως το ένα από τα δύο κατοικία διασώθηκε από διασώστη, ενώ το άλλο κατάφερε να βγει μόνο του. Και τα δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Ένα βίντεο έδειχνε έναν ένστολο αστυνομικό να κρατάει ένα μαύρο κουτάβι κάτω από τη μασχάλη του.

Πριν χτυπήσει στην παραλία, η οδηγός είχε καταγραφεί να τρέχει με τουλάχιστον 78 χλμ/ώρα καθώς έτρεχε μακριά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτιμούν ότι ξεπερνούσε κατά διαστήματα τα 100 χλμ/ώρα, ανέφερε η Τροχαία της Καλιφόρνιας.

Η οδηγός συνελήφθη αργότερα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ τα σκυλάκια της τέθηκαν υπό τη φροντίδα των ελεγκτών ζώων, ανέφεραν οι αναφορές.

Δείτε το βίντεο εδώ:

«Πάμπλο, είμαι έγκυος, απάντα»! - Απίστευτο περιστατικό στη Χιλή

Τις τελευταίες ώρες μια αρκετά... ιδιόρρυθμη είδηση κάνει το γύρω του διαδικτύου και αποτελεί πρώτο θέμα στα λατιν ΜΜΕ της Χιλής.

Το περιστατικό συνέβη στη Χιλή και έγινε παγκόσμιο viral.

Διαβάστε επίσης: Αυστραλός μεγιστάνας ετοιμάζει τον «Τιτανικό ΙΙ», με κόστος ναυπήγησης 1,2 δισ. δολάρια

«Με κάνει να γελάω και να θυμώνω που πηγαίνω στη δουλειά με το αυτοκίνητο σε αυτά τα χάλια», δήλωσε το θύμα και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Μια φωτογραφία, η ιστορία πίσω από από την οποία είναι εκπληκτική. Στο τέλος γελάς, αν και η βάση της μόνο για γέλια δεν είναι.

Τι συνέβη στο αυτοκίνητο

Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου το βρήκε στο ίδιο σημείο όπου το είχε σταθμεύσει, αλλά με ένα ξεκάθαρο μήνυμα ζωγραφισμένο πάνω του: «Πάμπλο, είμαι έγκυος», απαντά», καθώς και άλλες ακατανότητες μουντζούρες.

Δίπλα στο λευκό αυτοκίνητο της κινεζικής μάρκας Jac, υπήρχε ένα κουτάκι με μπύρα, που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η συγγραφέας είχε ζωγραφίσει όλο το αυτοκίνητο ούσα μεθυσμένη, εξου και το λάθος.

Λάθος;

Ναι. Το αυτοκίνητο δεν ήταν του… Πάμπλο.

Ανήκει σε μια γυναίκα, η οποία δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά της και η οποία έπεσε θύμα αυτών των μηνυμάτων με μπογιές και σπρέι.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτόν τον Πάμπλο και τώρα πρέπει να δούμε το πώς θα καθαρίσουμε το αυτοκίνητο», είπε η πληγείσα στο La Serena Online.

«Με κάνει να γελάω και να θυμώνω που πήγα στη δουλειά με το αυτοκίνητο έτσι», πρόσθεσε.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Κοκίμπο της Χιλής και ο ιδιοκτήτης του αναζητά στοιχεία για την ταυτότητα του υπεύθυνου.

Τόσο εκείνης που το έβαψε όσο και στοιχεία για τον σεσημασμένο και υποτιθέμενο πατέρα, τον Πάμπλο, με τον οποίο ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία σχέση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share