Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Ταξιδεύουν παρέα ένα μυρμήγκι με έναν ελέφαντα και σε κάποια φάση... Το ανέκδοτο της ημέρας (3/10)

Τρελό γέλιο

3 Οκτωβρίου 2023 06:57
Ταξιδεύουν παρέα ένα μυρμήγκι με έναν ελέφαντα και σε κάποια φάση... Το ανέκδοτο της ημέρας (3/10)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ταξιδεύουν παρέα ένα μυρμήγκι με έναν ελέφαντα και σε κάποια φάση... Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το ανέκδοτο της ημέρας (3/10) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό!

Διαβάστε το ανέκδοτο αναλυτικά παρακάτω:

Ταξιδεύουν παρέα ένα μυρμήγκι με έναν ελέφαντα και σε κάποια φάση φτάνουν σε μια γέφυρα φτιαγμένη με σχοινί.

Αρχίζουν να διασχίζουν τη γέφυρα όμως αυτή σπάει από το πολύ βάρος, με αποτέλεσμα τα δύο ζώα να αρχίζουν να πέφτουν στο κενό.

Τότε γυρνάει το μυρμήγκι και λέει στον ελέφαντα:

–Και στα λεγα εγώ να περάσουμε ένας – ένας!

Ανέκδοτο με μυρμήγκι και ελέφαντα

Bonus ανέκδοτο: Η παρθένα τσιγγάνα

Την παραμονή του γάμου της μια τσιγγάνα, ζήτησε συμβουλές από την έμπειρη φίλη της.

– «Αν έχεις πολλές ορέξεις θα του επιτρέψεις να κάνετε έρωτα.

Αν όχι, μόλις πάει να ξεκινήσει άρχισε να φωνάζεις αίματα, αίματα και αυτός θα σ` αφήσει.»

παρθένα τσιγγάνα ανέκδοτο

Το βράδυ λοιπόν της μεγάλης ημέρας, ενώ ο τσιγγάνος είχε στριμώξει την άπειρη τσιγγανοπούλα και ήταν έτοιμος να την κάνει γυναίκα, αυτή θυμήθηκε την συμβουλή της φίλης της και άρχισε να φωνάζει:

– «Αίματα, αίματα!»

Οπότε ο τσιγγάνος απαντά:
– «Έματες; Ντεν έματες τίποτα ακόμα, τώρα τα μάτεις!»

Bonus ανέκδοτο: Παρθένο ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί

Στην Αίγυπτο, ένα ζευγάρι, αποφασίζει να παντρευτεί. Παρθένος αυτή, παρθένος αυτός, τα πάντα κατά το νόμο της Σαρίας, ούτε ανάσα παρά πέρα.

Πέρασαν δύο χρόνια από τον γάμο, και αδύνατο να αποκτήσουν παιδί. Συμβουλεύτηκαν κορυφαίους γιατρούς, εξετάσεις μύριες, μεθόδους… διαφορετικές. Όλα εις μάτην.

Κάποια μέρα παίρνει τ’ αυτί τους κάτι για κάποιο σπουδαίο αμερικανό καθηγητή που κάνει θαύματα στο χώρο της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Δίχως να χάσουν καιρό, παίρνουν όσες οικονομίες είχαν και δεν είχαν, αγοράζουν αεροπορικά εισιτήρια και φεύγουν για την Αμερική εναποθέτοντας την ύστατη ελπίδα τους στον ξακουστό επιστήμονα.

Την προκαθορισμένη ημέρα φτάνει το ζευγάρι στην κλινική του γιατρού. Με μεγάλη δυσκολία, τους δίνει ο γιατρός να καταλάβουν με νοήματα, μια και δεν μιλούσαν λέξη αγγλικά, ότι έπρεπε παρουσία του να εκτελέσουν κανονική ερωτική πράξη προς διάγνωση πιθανών εκτροπών.

Παρθένο ζευγάρι ανέκδοτο

Στην αρχή ντροπαλά, μα τελικά κατάφεραν να βάλουν μπρός το «έργο». Ο καθηγητής παρακολουθεί όλες τις φάσεις, από διαφορετικές γωνίες και μετά από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα τους ζητά να σταματήσουν. Πηγαίνει στο γραφείο του, γράφει μια συνταγή και τους την παραδίνει πεπεισμένος ότι το πρόβλημα έχει λυθεί.

Επιστρέφει το ζευγάρι στην Αίγυπτο, και από το αεροδρόμιο ευθέως πηγαίνουν στο πρώτο φαρμακείο να προμηθευτούν το φάρμακο. Με τρεμάμενα χέρια ο υποψήφιος μπαμπάς ξεδιπλώνει την συνταγή και συλλαβίζει : Tri-ze- ozer-ol.

Ο φαρμακοποιός τον κοιτάζει καλά και στη συνέχεια τον πληροφορεί ότι παρόμοιο σκεύασμα δεν υπάρχει. Επαναστατεί το νεαρό ζευγάρι, και για να κατευνάσει τα πνεύματα ο φαρμακοποιός, τους ζητάει να διαβάσει ο ίδιος την συνταγή. Και διαβάζει : Try the other hole»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share