Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

24χρονη παντρεύτηκε με 68χρονο και ζούσαν το όνειρο - Αλλά 3 μήνες μετά η νύφη ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό για τον γαμπρό

«Είχαν μια ιστοσελίδα με προφίλ πολλών ελκυστικών νεαρών κοριτσιών. Απλά ένιωσα κάτι παράξενο όταν είδα τις φωτογραφίες της»

24 Αυγούστου 2023 10:54
24χρονη παντρεύτηκε με 68χρονο και ζούσαν το όνειρο - Αλλά 3 μήνες μετά η νύφη ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό για τον γαμπρό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία 24χρονη παντρεύτηκε με 68χρονο και ζούσαν το όνειρο αλλά 3 μήνες μετά η νύφη ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό για τον γαμπρό. Συγκεκριμένα, μία 24χρονη νύφη ανακάλυψε ότι ο 68χρονος εκατομμυριούχος γαμπρός, τον οποίο παντρεύτηκε τρεις μήνες πριν, είναι ο παππούς της. Επίσης, σε ακόμη μία σοκαριστική ιστορία ένας γαμπρός παρατάει τη φωτογράφηση και βουτάει στη λίμνη και όταν η νύφη καταλαβαίνει τον λόγο μένει με το στόμα ανοιχτό!

Ειδικότερα, η νεαρή κοπέλα, κοιτάζοντας ένα οικογενειακό άλμπουμ, αναγνώρισε τον πατέρα της σε μια από τις φωτογραφίες και κάπως έτσι, κατάλαβε ότι ο σύζυγός της είναι ο παππούς της. Όπως είναι φυσικό, τόσο η 24χρονη, όσο και ο 68χρονος, που ζουν μαζί στο Golden Beach, στο Μαϊάμι, θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Ο 68χρονος είχε κόψει κάθε επαφή με τα παιδιά του, όταν η γυναίκα του μετακόμισε και τα πήρε μαζί της. Στη συνέχεια, ξαναπαντρεύτηκε και έκανε και άλλα παιδιά, αλλά και αυτός ο γάμος του τελείωσε το 2009. Αφού απέκτησε μεγάλη περιουσία, άλλαξε η ζωή του και τότε γνώρισε την 24χρονη, σε ιστοσελίδα για ηλικιωμένους άντρες που ψάχνουν την αγάπη.

“Είχαν μια ιστοσελίδα με προφίλ πολλών ελκυστικών νεαρών κοριτσιών. Απλά ένιωσα κάτι παράξενο όταν είδα τις φωτογραφίες της. Ήταν σαν “deja vu”, αλλά τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο οικεία”, υπογράμμισε ο 68χρονος στη Florida Sun Post.

Οι δυο τους δεν αναφέρθηκαν εκτενώς στα οικογενειακά τους, με την 24χρονη να του εξομολογείται μόνο ότι την πέταξε ο πατέρας της από το σπίτι, επειδή έμεινε έγκυος και έτσι συμφώνησε να μείνει μαζί του.

24χρονη παντρεύτηκε με 68χρονο και ζούσαν το όνειρο αλλά 3 μήνες μετά η νύφη ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό για τον γαμπρό

Η 24χρονη νύφη έχει ήδη δύο αποτυχημένους γάμους

«Όταν είδα τον πατέρα μου στο άλμπουμ, αισθάνθηκα απόγνωση. Έχω ήδη δύο αποτυχημένους γάμους και είμαι αποφασισμένη να μην έχω και έναν τρίτο. Αισθάνομαι ότι ο δεσμός μας είναι τόσο δυνατός που ακόμα και κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό για να τα παρατήσουμε», επεσήμανε η 24χρονη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share