Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ο viral γάμος της χρονιάς: Ρύζι με εκσκαφέα έριχναν σε ζευγάρι στη Λακωνία - Με... ομπρέλα προστάτευσε τη νύφη ο γαμπρός! (video)

Με το... φτυάρι πάνω στον εκσκαφέα οι φίλοι των νιόπαντρων

26 Ιουνίου 2023 10:54
Ο viral γάμος της χρονιάς: Ρύζι με εκσκαφέα έριχναν σε ζευγάρι στη Λακωνία - Με... ομπρέλα προστάτευσε τη νύφη ο γαμπρός! (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η ρίψη ρυζιού στους γάμους είναι ένα παραδοσιακό έθιμο για να «ριζώσει» η σχέση, αλλά σε έναν γάμο στη Λακωνία το... τερμάτισαν. Μετά το μυστήριο στην περιοχή Παλαιοπαναγιά, το νιόπαντρο ζευγάρι βγήκε από την εκκλησία, αλλά τότε άρχισε να «βρέχει» ρύζι.

Φίλοι του ζεύγους ανέβηκαν σε εκσκαφέα και με τη βοήθεια φτυαριών άρχισαν να πετούν πολλά κιλά ρύζι στους νιόπαντρους, που πάντως αποδείχτηκαν υποψιασμένοι. Ο μεν γαμπρός έβγαλε ομπρέλα για να προστατευτεί, ενώ η νύφη χρησιμοποίησε το πέπλο της για να αποφύγει την καταιγίδα.

Δείτε το viral video:

Ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα: Τουρκάλα βαφτίστηκε Χριστιανή για να παντρευτεί τον Έλληνα αγαπημένο της (video)

Τίποτα δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στον έρωτα του Γιώργο και της Γκαμζέ, του Κρητικού και της γυναίκας από την Τουρκία που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο (17/6), ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι κρατάει ήδη στην αγκαλιά του το 1,5 ετών μωράκι τους!

Ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα

Ο 31χρονος Γιώργος Σκινιά της Βιάννου και η 28χρονη Γκαζμέ γνωρίστηκαν στην καφετέρια που δούλευε η νεαρή κοπέλα στο κέντρο του Ηρακλείου πριν από 6 χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει και μια κορούλα.

Ο μπαμπάς της Γκαζμέ έφθασε στην Κρήτη ως πολιτικός πρόσφυγας το 2000 και ένα χρόνο αργότερα ήρθαν στο νησί η μητέρα της, ο αδερφός της και η ίδια, ενώ δύο από τα αδέρφια της γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Η Γκαζμέ έχει τελειώσει ελληνικό σχολείο και μιλάει άπταιστα τα ελληνικά ενώ έχει σπουδάσει διακόσμηση. Η νεαρή δηλώνει ότι τα μοναδικά ζητήματα που αντιμετώπισαν ήταν γραφειοκρατικής φύσεως.

«Στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα, θρησκεία, χρώματα»

Εκείνη έπρεπε να βαφτιστεί Ορθόδοξη Χριστιανή για να γίνει ο γάμος και η βάφτιση της κορούλας τους. «Το να βαφτιστώ όμως ήταν κάτι που το ήθελα ούτως ή άλλως και το έκανα με μεγάλη χαρά. Η βάφτιση μου έγινε στη Ψαρή της Βιάννου πριν δύο χρόνια όπου έλαβα το όνομα Μυρσίνη!» αναφέρει με έκδηλο ενθουσιασμό στο Cretalive.

Ο γάμος έγινε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ανώπολη, στις 17/6/2023, με κουμπάρα την Ελένη και νονό του μωρού (σύντεκνο, όπως λένε και στην Κρήτη) τον Ανδρέα.

Η Μυρσίνη λοιπόν, μέσω του Cretalive, θέλει να μεταφέρει το μήνυμα ότι: «στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα θρησκεία χρώματα ❤ και είναι πάνω από όλα»!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share