Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σκύλος κοιμάται συνεχώς δίπλα στο αγοράκι - Όταν η 28χρονη μητέρα του προσπάθησε να ξυπνήσει τον γιο της είχε την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της

Λίγες εβδομάδες αργότερα όμως αποκαλύφθηκε ποιος ήταν ο λόγος...

3 Ιουνίου 2023 10:12
Σκύλος κοιμάται συνεχώς δίπλα στο αγοράκι - Όταν η 28χρονη μητέρα του προσπάθησε να ξυπνήσει τον γιο της είχε την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτός ο σκύλος κοιμάται πάντα δίπλα στον Tommy, τον καλύτερο φίλο και συμπαίκτη του. Μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε αρκεί να μην ξυπνούσε τον Τόμι. Λίγες εβδομάδες αργότερα όμως, είχαν την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής τους, όταν η μητέρα του προσπάθησε να ξυπνήσει τον γιο της...

Διαβάστε επίσης: Ο σκύλος του κοίταζε επίμονα τον τοίχο για μέρες - Ο ιδιοκτήτης του έβαλε κάμερα και έπαθε σοκ όταν έμαθε τον λόγο

Η 28χρονη Τζένιφερ και ο 32χρονος Άνταμ άφηναν το αγοράκι να κοιμάται κάθε βράδυ με τον καλύτερο φίλο του παιδιού τους, τον πιστό τους άντρα που ονομάζεται Ρεξ.

Ο Ρεξ ήταν πάντα ένα τόσο ευγενικό και ευγενικό σκυλί με το μικρό αγόρι. Γι' αυτό οι γονείς δεν σκέφτηκαν ποτέ στους χειρότερους εφιάλτες τους ότι θα έβλαπτε ποτέ το παιδί. Δεν ήξεραν ότι ο Ρεξ είχε έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο να κοιμάται με τον μικρό Τόμι κάθε βράδυ...

Όλα ξεκίνησαν όταν γεννήθηκε ο Tommy. Οι γονείς του Tommy ενθουσιασμένοι έφεραν το παιδί τους στο σπίτι από το νοσοκομείο και του παρουσίασαν τον πιστό σκύλο τους. Ο Ρεξ ήταν πολύ χαρούμενος και έγλειψε το πρόσωπο του μωρού τους. Ο Tommy φαινόταν επίσης να απολαμβάνει πραγματικά τον χρόνο του με τον Rex.

Όμως μια μέρα η οικογένεια παρατήρησε κάτι πολύ περίεργο. Ο Ρεξ άρχισε να ξύνει στην πόρτα του υπνοδωματίου του Τόμι…

Ο άντρας φάνηκε να πανικοβάλλεται, κι έτσι στένεψε μπροστά στο δωμάτιο του Τόμι. Μερικές φορές καθόταν και μετά έξυνε επανειλημμένα την πόρτα. Όταν ο Άνταμ άνοιξε την πόρτα και άφησε τον Ρεξ να μπει, το ζώο κατευθύνθηκε κατευθείαν προς το κρεβάτι του Τόμι. Ο Άνταμ και η Τζένιφερ θεώρησαν ότι ήταν πολύ χαριτωμένο και θεώρησαν ότι ήταν εντάξει να κοιμηθούν μαζί. Αλλά φυσικά, όχι μέχρι να ξυπνήσει ο Ρεξ τον Τόμι.

Ο Ρεξ από την άλλη συνέχισε την περίεργη συμπεριφορά του. Κάθε βράδυ καθόταν έξω από το δωμάτιο του Τόμι και γρατζουνούσε την πόρτα.

Αναρωτιέμαι ποιο ήταν το πρόβλημα;

Η οικογένεια κοίταξε έκπληκτη το δωμάτιο του παιδιού. Γιατί ο Ρεξ ήθελε να κοιμάται στο κρεβάτι του Τόμι κάθε βράδυ; Άρχισαν να ψάχνουν στο δωμάτιο του μικρού αγοριού, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Μετά από λίγο βαρέθηκαν και σήκωσαν τους ώμους τους και παράτησαν την αναζήτηση.

«Ίσως το κάνει αυτό επειδή είναι το αγαπημένο μέρος του Ρεξ», σκέφτηκαν. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Όταν την επόμενη μέρα άνοιξαν την πόρτα στο δωμάτιο του παιδιού, τρομοκρατήθηκαν...

Ήταν έξω όλη μέρα και όλοι ήταν κουρασμένοι. Μαζεύοντας όλη της τη δύναμη, η Τζένιφερ έφερε τον γιο της στον δεύτερο όροφο του σπιτιού τους.

Ο Ρεξ πήδηξε στο κρεβάτι δίπλα στο αγοράκι και η Τζένιφερ τον αγκάλιασε και τους φίλησε και τους δύο στο μέτωπο. Αναστέναξε και κατέβηκε τις σκάλες, νιώθοντας κουρασμένη και ξάπλωσε στον καναπέ δίπλα στον άντρα της, ήθελε να ξεκουραστεί. Όμως αυτή η στιγμή δεν κράτησε πολύ…

Πριν προλάβουν να πουν τι είχε συμβεί, ξύπνησαν από ένα δυνατό γάβγισμα που έβγαινε από το δωμάτιο του Τόμι…

Η Τζένιφερ και ο Άνταμ έπαθαν σοκ. Στη συνέχεια ανέβηκαν τρέχοντας τις σκάλες στον τελευταίο όροφο. Ήταν ασυνήθιστο για τον Ρεξ να γαβγίζει χωρίς λόγο, ειδικά όταν ο Τόμι κοιμόταν. Αν συμπεριφερόταν έτσι, κάτι πρέπει να είχε συμβεί.

Έσπρωξαν το πόμολο της πόρτας στο δωμάτιο και άνοιξαν γρήγορα το δωμάτιο του Τόμι. Μπήκαν μέσα και είδαν…

Η Τζένιφερ και ο Άνταμ κοίταξαν γύρω τους σοκαρισμένοι. Όλα πετάχτηκαν, όλο το δωμάτιο ήταν ένα απόλυτο χάος. ΚΑΙ μέσα στο μεγάλο χάος, το αγοράκι κάθισε στο κρεβάτι και έκλαιγε.

Ο Ρεξ πετάχτηκε από το κρεβάτι και κοίταξε τους ιδιοκτήτες του με περιέργεια. Αντί να επαινέσει τον Ρεξ για την εγρήγορσή του, τον επέπληξε.

Το μόνο που είδαν ήταν ότι ο Ρεξ και ο Τόμι ήταν στο δωμάτιο. Δεν υπήρχε κανένα σημάδι για το τι ή ποιος είχε προκαλέσει αυτή την αναταραχή.

Όμως ένα από τα εξωτερικά παράθυρα ήταν ανοιχτό…

Τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως τις επόμενες νύχτες. Η Τζένιφερ και ο Άνταμ συγχώρεσαν τους πιστούς τους άνδρες, κι έτσι ο Ρεξ και ο Τόμι κοιμήθηκαν ξανά στο ίδιο κρεβάτι.

Ωστόσο, μια μέρα που η Τζένιφερ μπήκε στο δωμάτιο του γιου της για να τον ξυπνήσει, άκουσε περίεργους θορύβους να έρχονται από το δωμάτιο.

Τσούγκρισμα μπουκαλιών και γλάστρες, γάβγισμα, κλάμα και άλλα. Η Τζένιφερ όρμησε στο δωμάτιο του γιου της σοκαρισμένη.

Σκύλος κοιμάται δίπλα στο αγοράκι αλλά όταν η 28χρονη μητέρα του προσπάθησε να ξυπνήσει τον γιο της είχε την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να πιάσεις τον κακό…

Η καρδιά χτυπώντας δυνατά, άρπαξε το πόμολο της πόρτας και άνοιξε βιαστικά την πόρτα. Καθώς έμπαινε στο δωμάτιο του γιου του, είδε τον Ρεξ να γαβγίζει δυνατά σε κάτι που κρυβόταν κάτω από την ντουλάπα.

Τράβηξε τον Ρεξ μακριά από την ντουλάπα για να μπορέσει να δει τη σκυμμένη, τρομοκρατημένη φιγούρα.

Αλλά ο σκύλος ήθελε ακόμα να πιάσει το τέρας που κρύβεται κάτω από το ντουλάπι.

Τότε η Τζένιφερ είδε ένα ζευγάρι μάτια που γυαλίζουν να την κοιτάζουν κάτω από το ντουλάπι...

Η Τζένιφερ φώναξε τρομαγμένη όταν είδε αυτό το ζευγάρι μάτια να την κοιτάζουν. Τότε κατάλαβε. Ποιο ζώο έχει τέτοια εμφάνιση;

Άναψε το φως και γονάτισε ξανά. Με έναν αναστεναγμό ανακούφισης, κατάφερε να κάνει τον Ρεξ να φύγει από το δωμάτιο και να βγάλει τη φιγούρα που κρύβεται κάτω από το ντουλάπι.

Όπως αποδεικνύεται, το τέρας Ρεξ που προσπαθούσε να πολεμήσει για να προστατεύσει τη μικρή του οικογένεια δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα τρομαγμένο τιγρέ που αναζητούσε ένα ζεστό μέρος για να κρυφτεί.

Γελώντας, η Τζένιφερ χάιδεψε το κεφάλι του Ρεξ και είπε: «Είσαι ένας έξυπνος μικρός ήρωας, Ρεξ μου!».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share