Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Την αποκαλούσαν «Γκοτζίλα» εξαιτίας της εμφάνισής της - Δείτε όμως πως έγινε 15 χρόνια μετά και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (Video)

Η απόλυτη "μεταμόρφωση"!

7 Μαΐου 2023 08:50
Την αποκαλούσαν «Γκοτζίλα» εξαιτίας της εμφάνισής της - Δείτε όμως πως έγινε 15 χρόνια μετά και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την αποκαλούσαν «Γκοτζίλα» εξαιτίας της εμφάνισής της. Δείτε όμως πως έγινε 15 χρόνια μετά και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με την ολοκληρωτική "μεταμόρφωσή" της.

Παράλληλα, ένας άνδρας κατάφερε το ακατόρθωτο και απέδειξε ότι με τη δύναμη της θέλησης όλα μπορεί να συμβούν. Πιο συγκεκριμένα κατάφερε να χάσει 140 κιλά, να γίνει ένας κούκλος και να παντρευτεί την παιδική αγάπη του.

Ακόμα και στο νηπιαγωγείο, η Aly Stolz περνούσε ένα ολόκληρο κεφάλι τους συμμαθητές της. Μέχρι να γίνει 12 ετών, είχε ήδη ύψος 1,90 μέτρων! Το να ξεπερνά σε ύψος τους συμμαθητές της δεν πέρασε απαρατήρητο. Δέχτηκε πολλά ανελέητα πειράγματα και είχε αποκτήσει παρατσούκλια όπως «Γκοτζίλα» και «τέρας».

Τώρα, στα 27 της, η Aly έχει ύψος 2 μέτρα και 5 εκατοστά. Δραστηριότητες που είναι ευχάριστες για τους περισσότερους, όπως τα ψώνια για ρούχα, είναι εφιάλτης για την Aly. Με το πέρασμα των ετών, τα αρνητικά σχόλια και τα πειράγματα είχαν ως αποτέλεσμα να αποκτήσει έντονο άγχος.

Αλλά η ίδια αναφέρει ότι αυτό την έκανε πιο δυνατό άτομο. Ακόμα τραβάει την προσοχή όπου και αν πάει, αλλά τώρα έχει αποδεχτεί τον εαυτό της, κάνοντας μόντελινγκ.

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί την Aly να περιγράφει τις εμπειρίες. Μακάρι περισσότεροι «διαφορετικοί» άνθρωποι είχαν τη δική της αυτοπεποίθηση και γενναιότητα.

28χρονος ζύγιζε 320 κιλά και δυσκολευόταν ακόμη και να κουνηθεί - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

28χρονος ζούσε σαν ερημίτης στο σπίτι της μητέρας του και είχε φτάσει να ζυγίζει πάνω από 320 κιλά. Το μόνο πράγμα που φαινόταν να τον κάνει να νιώθει καλύτερα ήταν να κάνει bullying σε bodybuilders που έβλεπε στο διαδίκτυο.

Ο Jesse έγινε ένα τρολ του διαδικτύου που κρυβόταν πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του και προσπαθούσε να κάνει τους άλλους να νιώθουν άσχημα για την υγεία και την εμφάνισή τους. Στο μεταξύ όμως, ήταν πολύ δυστυχισμένος και ντρεπόταν για το σώμα του.

Τελικά, οι bodybuilders απελπίστηκαν από τις προσπάθειές του και του ζήτησαν να τους δείξει φωτογραφίες του, αφού πίστευε πως ήταν “πολύ καλύτερος” από εκείνους.

Έτσι και έκανε. Αλλά αντί να τον κοροϊδέψουν για την εμφάνισή του, όπως έκανε εκείνος, υποσχέθηκαν να τον βοηθήσουν. Σήμερα είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος και εσωτερικά και εξωτερικά, πετυχαίνοντας μία ολική μεταμόρφωση! Επίσης, μια 15χρονη μπήκε στο χειρουργείο ως η πιο παχύσαρκη έφηβη του κόσμου. 9 μήνες αργότερα... δείτε πως έγινε και θα τρίβετε τα μάτια σας.

Δείτε την εκπληκτική του ιστορία:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share