Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Πάγωσε» η νύφη στη δεξίωση του γάμου της - Όλοι νόμιζαν πως ο πατέρας της σοκαρίστηκε, αλλά μετά...

Απίστευτο!

13 Απριλίου 2023 22:54
«Πάγωσε» η νύφη στη δεξίωση του γάμου της - Όλοι νόμιζαν πως ο πατέρας της σοκαρίστηκε, αλλά μετά...
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μια νύφη και ο μπαμπάς της έκλεψαν την παράσταση στο γάμο της, όταν εξέπληξαν τους καλεσμένους με μια απίστευτη χορογραφία.

Η 30χρονη Νάνσι Κρίγκερ και ο 63χρονος Ρον Λεστόν έγιναν viral στον χορό πατέρας-κόρης στη γαμήλια δεξίωση που έγινε στο Κλίβελαντ του Οχάιο, στις 12 Νοεμβρίου.

Με την ευκαιρία, μια νύφη ζήτησε από τους καλεσμένους στον γάμο να βάλουν λευκά - Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη μετά...

Το βίντεο στο TikTok δείχνει το δίδυμο πατέρα-κόρης να χορεύει αργά το κλασικό κομμάτι «My Girl» των The Temptations, λίγο πριν η μουσική αλλάξει και περάσει στην επιτυχία «Yeah!», του Usher, με την συμμετοχή των Lil Jon και Ludacris.

Η στιγμή που δεν περίμενε κανείς - Το έκανε η νύφη, ακολούθησε ο πατέρας της

Η νύφη αρχίζει να κουνά τα χέρια στον αέρα μπροστά στον μπαμπά της, ο οποίος απλά στέκεται εκεί, προσποιούμενος πως είναι σοκαρισμένος, αλλά, προς έκπληξη όλων, συμμετέχει τελικά κι αυτός.

«Όταν όλοι νομίζουν πως κάνεις φάρσα στον μπαμπά σου… και μετά συμμετέχει» έγραψε η Κρίγκερ στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 4,4 εκατομμύρια φορές.

«Απλώς, ξέρεις ότι ο μπαμπάς έκανε πρόβες γι’ αυτό κάθε μέρα για μήνες, με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του» σχολίασε ένα άτομο, με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Χαμογέλασα τόσο πολύ με αυτό. Τι υπέροχο μπαμπά έχεις! Τον λατρεύω!».

Έκαναν εξάσκηση επί εννέα μήνες

Η Κρίγκερ δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning America» ότι στην πραγματικότητα ήταν ο πατέρας της που είχε την ιδέα να κάνουν έναν «αστείο χορό», επειδή θα «έκλαιγαν όλη την ώρα» αν διάλεγαν ένα πιο παραδοσιακό, αργό τραγούδι.

«Το σκέφτηκα και του είπα: ''Ξέρεις κάτι, ας δοκιμάσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τον παλιό κλασικό χορό μπαμπά-κόρης», θυμήθηκε. «Έτσι το σκεφτήκαμε και διαλέξαμε ο καθένας από δύο τραγούδια».

Τέλος, πρόσθεσε πως έκαναν εξάσκηση στη χορογραφία για περίπου 8-9 μήνες πριν από τον γάμο, επειδή δεν ήθελαν να έχουν άγχος χορεύοντας μπροστά σε 170 καλεσμένους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share