Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο πατέρας αυτού του 7χρονου πέθανε όταν εκείνος ήταν μωρό - Αυτό που έγινε λίγα χρόνια μετά θα σας κάνει να δακρύσετε!

Λιώσαμε!

28 Μαρτίου 2023 20:48
Ο πατέρας αυτού του 7χρονου πέθανε όταν εκείνος ήταν μωρό - Αυτό που έγινε λίγα χρόνια μετά θα σας κάνει να δακρύσετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα μικρό παιδί τι σημαίνει θάνατος ειδικά όταν πρόκειται για ένα τόσο κοντινό πρόσωπο όσο ο γονιός του. Το δέσιμο πατέρα και γιου είναι κάτι το μοναδικό, δυστυχώς όμως αυτός ο μικρός δεν κατάφερε να το ζήσει αφού ο μπαμπάς του έφυγε από τη ζωή όταν εκείνος ήταν πολύ μικρός.

Λίγα χρόνια μετά ο μικρός αποφάσισε να στείλει ένα γράμμα και μια κάρτα στον νεκρό πατέρα του ελπίζοντας πως θα φτάσει στον ουρανό και ο μπαμπάς του θα το διαβάσει και τελικά το γράμμα... παραδόθηκε!

Ο 7χρονος σοκαρίστηκε και δεν πίστευε στα μάτια του όταν έλαβε ένα γράμμα της Royal Mail που πάνω ανέφερε το όνομα του μπαμπά του, το γράμμα συγκεκριμένα έγραφε: «Ήθελα απλώς να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να επικοινωνήσω μαζί σου για να σου πω πώς πετύχαμε την παράδοση της επιστολής σου στον πατέρα σου στον ουρανό. Ήταν μια δύσκολη πρόκληση το να καταφέρουμε να αποφύγουμε τα αστέρια και τα άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στο ταξίδι προς τον ουρανό. Θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ για να βεβαιωθώ πως θα παραδοθεί ασφαλές στον ουρανό».

Η μητέρα του, Τέρι Κόπλαντ ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook την επιστολή γράφοντας: «Δεν μπορώ πραγματικά να σας πω πόσο έχει χαρεί που ξέρει πως ο πατέρας του πήρε την κάρτα του… Royal Mail μόλις αποκατέστησες την πίστη μου στην ανθρωπότητα».

Η μητέρα του μικρού δήλωσε επίσης: «Ήταν συγκλονισμένος και έλεγε συνέχεια: ‘Ο μπαμπάς μου πήρε πραγματικά το γράμμα μου’. Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν πως μια μικρή χειρονομία καλοσύνης μπορεί να επηρεάσει μοναδικά την ζωή κάποιου».

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο γράμμα που μας προκαλεί τεράστια συγκίνηση, δείτε εδώ το αθώο γράμμα που έγραψε ένα αγοράκι στη 10χρονη φίλη του πριν εκείνη μπει στο χειρουργείο!

Του άφησε ένα γράμμα αγάπης για να τον ευχαριστήσει! Αν δείτε που το έγραψε θα συγκινηθείτε!

Του άφησε ένα γράμμα αγάπης για να τον ευχαριστήσει, ο τρόπος που το έκανε είναι μοναδικός!

Tο όνειρο μίας κοπέλας; Να βρει την αγάπη της ζωής της. Να ζήσει αυτό το ροζ παραμύθι, όλο λουλουδάκια και πεταλουδίτσες. Αυτό που θα την κάνει να πετάξει στα σύννεφα, θα την κάνει να ξεχάσει το όνομά της και θα πειστεί πως τελικά ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο υπάρχει. Ένα ακόμα συγκινητικό γράμμα είναι και αυτού το παππού που πέθανε πριν λίγες μέρες!

Για τον Tim Murphy δεν χρειάζονται πολλές λέξεις. Είδε πως η γυναίκα του Molly Murphy ήταν πεσμένη ψυχολογικά και φρόντισε να της υποδείξει για ακόμη μία φορά πόσο την αγαπάει και ότι είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του. Τι έκανε; Έγραψε στον καθρέφτη της κρεβατοκάμαρας τους μία λίστα με 15 λόγους που εξηγεί γιατί είναι τα πάντα για αυτόν.

»1. Είναι η καλύτερη φίλη μου. 2. Δεν τα παρατάει ποτέ. 3. Με αφήνει να ασχολούμαι με την τρελή δουλειά μου. 4. Με κάνει να γελάω κάθε μέρα. 5. Είναι πανέμορφη. 6. Έχει δεχθεί το πόσο τρελός είμαι. 7. Είναι το πιο ευγενικό άτομο που γνωρίζω. 8. Έχει ωραία φωνή. 9. Έχει έρθει σε κλαμπ μαζί μου. 10. Έχει βιώσει άσχημες εμπειρίες, αλλά είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος που γνωρίζω. 11. Πάντα στήριζε τις επιλογές στην καριέρας μου και είναι συνέχεια δίπλα μου. 12. Χωρίς να το συνειδητοποιώ, με κάνει να θέλω τα πάντα για εκείνη, κάτι που δεν έχω κάνει για κανέναν άλλον. 13. Αγαπάει τη δουλειά της. 14. Κλαίει όταν βλέπει μικρά ζώα. 15. Κάνει έναν τόσο χαριτωμένο θόρυβο όταν γελάει».

Όταν τελικά ο άνθρωπος αγαπάει, μπορεί να γράψει χιλιάδες λόγους για τον σύντροφο της ζωής του. Σε χαρτί, σε καθρέφτη, στην καρδιά..

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share