Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Έπεσε «παντόφλα»: Πιγκουίνος πιάνει τη γυναίκα του με άλλον και το ξύλο που ακολουθεί δεν υπάρχει!

Τα πήρε και με τα δίκια του...

21 Μαρτίου 2023 12:45
Έπεσε «παντόφλα»: Πιγκουίνος πιάνει τη γυναίκα του με άλλον και το ξύλο που ακολουθεί δεν υπάρχει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πιγκουίνος σύζυγος και η γυναίκα του κρατούν τα πτερύγιά τους. Το να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον είναι ένδειξη της αγάπης τους.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το National Geographic ένας αρσενικός πιγκουίνος επιστρέφει «σπίτι» του, αλλά βρίσκει τη γυναίκα του να έχει «σπιτώσει» άλλο άνδρα. Δείτε επίσης: Απίστευτο! Πιγκουίνος κολυμπά 8.000 χιλιόμετρα κάθε χρόνο για να αγκαλιάσει τον ψαρά που του έσωσε τη ζωή!

Η στιγμή που ο πιγκουΐνος πιάνει στα πράσα την σύζυγο του

Όπως θα δείτε, παρακάτω άπιστοι και άπιστες υπάρχουν ακόμα και ανάμεσα στους πιγκουίνους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο σύζυγος πιγκουίνος επιτέθηκε στον εραστή της γυναίκας του. Πρώτα, άρχισαν να χτυπάνε ο ένας τον άλλον με τα φτερά τους Όταν είδαν, ότι ήταν ίσοι, κάλεσαν την γυναίκα να επιλέξει ανάμεσά τους. Από ότι φαίνεται, η γυναίκα ήταν ήδη πολύ ερωτευμένη με τον εραστή της.

Δυστυχώς, η γυναίκα επέλεξε τον άλλον πιγκουίνο. Ο απατημένος πιγκουίνος αισθάνεται τόσο προδομένος που του είναι αδύνατο να ελέγξει το θυμό του. Εκείνη την στιγμή, ο σύζυγος του επιτέθηκε ξανά. Αυτή την φορά, είχε σκοπό να του δώσει το τελειωτικό χτύπημα.

Ο σύζυγος και ο εραστής πάλεψαν, αλλά η γυναίκα επέλεξε για μια ακόμα φορά τον εραστή. Χτυπημένος και πληγωμένος, ο σύζυγος απομακρύνθηκε, κλαίγοντας. Ο σύζυγος πιγκουίνος ήταν γεμάτος αίματα και έχασε την γυναίκα του για μια ακόμα φορά.

Δείτε το video:

Ζευγάρι αρσενικών πιγκουίνων έγιναν μπαμπάδες για πρώτη φορά! (photo)

Η φύση έχει απαντήσεις σε ζητήματα που οι άνθρωποι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιληφθούν. Στον ζωολογικό κήπο Rosamond Gifford στη Νέα Υόρκη, ένα ζευγάρι πιγκουίνων του ίδιου φύλου (αρσενικοί και οι δύο) εκκολάπτει ένα νεοσσό.

Οι δύο ενήλικες αρσενικοί πιγκουίνοι Χούμπολντ —ο Έλμερ και ο Λίμα — έγιναν μπαμπάδες για πρώτη φορά την 1η Ιανουαρίου.

Ο ζωολογικός κήπος ανέφερε ότι ο Έλμερ και ο Λίμα σχημάτισαν δεσμό για την τρέχουσα αναπαραγωγική περίοδο και έχτισαν μια οικιακή βάση σε μια φωλιά «και υπερασπίστηκαν την επικράτειά τους».

«Επώασαν εκ περιτροπής το αυγό και έκτοτε κάνουν θαυμάσια δουλειά ζεσταίνοντας και ταΐζοντας το νεοσσό»

«Το πρώτο νεοσσό που ανατράφηκε από ένα ζευγάρι πιγκουίνων του ίδιου φύλου στον ζωολογικό κήπο Rosamond Gifford εκκολάφτηκε την 1η Ιανουαρίου», έγραψε ο ζωολογικός κήπος στο Facebook. «Οι ανάδοχοι γονείς, οι ενήλικοι αρσενικοί πιγκουίνοι Χούμπολντ, Έλμερ και Λίμα, επώασαν εκ περιτροπής το αυγό και έκτοτε κάνουν θαυμάσια δουλειά ζεσταίνοντας και ταΐζοντας το νεοσσό».

Ο ζωολογικός κήπος έχει βασιστεί στους θετούς-γονείς πιγκουίνους για την επώαση αυγών στο παρελθόν ως έναν τρόπο να αυξήσει τις πιθανότητες επιβίωσης του νεοσσού. Σε αυτή την περίπτωση, ένα αυγό που γέννησε ο θηλυκός πιγκουίνος Ποκίτα και ο σύντροφός της Βέντε γέννησαν ένα βιώσιμο αυγό στις 23 Δεκεμβρίου, το οποίο οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου αντάλλαξαν με ένα εικονικό αυγό. Το βιώσιμο αυγό δόθηκε στους Έλμερ και Λίμα, που θεωρήθηκαν πιο επιτυχημένο ζευγάρι, για να το επωάσουν.

«Μερικά ζευγάρια, όταν τους δοθεί ένα εικονικό αυγό, θα κάτσουν στη φωλιά, αλλά θα αφήσουν το αυγό στο πλάι και δεν θα το επωάσουν σωστά, ή θα παλέψουν για το ποιος θα καθίσει σε αυτό και πότε», είπε η διευθυντής του ζωολογικού κήπου Τεντ Φοξ. δήλωση. «Έτσι αξιολογούμε ποιοι θα είναι καλοί ανάδοχοι γονείς – και ο Έλμερ και η Λίμα ήταν υποδειγματικοί σε κάθε πτυχή της φροντίδας των αυγών».

Ενώ ο ζωολογικός κήπος Rosamund Gifford έχει βασιστεί σε αυτήν την τεχνική ανάδοχου στο παρελθόν, αυτό το θετό ζευγάρι του ίδιου φύλου σηματοδοτεί μια πρωτιά για τον ζωολογικό κήπο.

«Η επιτυχία του Έλμερ και του Λίμα στην ανατροφή είναι μια ακόμη ιστορία που μπορεί να μοιραστεί ο ζωολογικός κήπος μας για να βοηθήσει ανθρώπους κάθε ηλικίας και υπόβαθρου να σχετίζονται με τα ζώα», είπε η Φοξ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share