Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Παίρνει ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και καλύπτει τη σιδερώστρα - Μόλις δείτε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς!

Ούτε που το φανταζόμασταν

9 Ιανουαρίου 2023 07:15
Παίρνει ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και καλύπτει τη σιδερώστρα - Μόλις δείτε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αλουμινόχαρτο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για ότι έχει να κάνει με αποθήκευση και τύλιγμα φαγητών – αλλά έχει πολύ περισσότερες χρήσεις.

Όπως το ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως, κάπως έτσι και το αλουμινόχαρτο είναι ιδανικό για πάρα πολλά πράγματα.

Το βίντεο που ακολουθεί στη συνέχεια πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που σιδερώνεται τα ρούχα σας μια για πάντα. Είναι δυνατόν να γλυτώσετε πολύ χρόνο από το σιδέρωμα, απλά βάζοντας ένα στρώμα από αλουμινόχαρτο πάνω στη σιδερώστρα σας.

Εξαιτίας της αντανάκλασης της θερμότητας, με ένα πέρασμα θα έχουν σιδερωθεί και οι δύο πλευρές του ρούχου.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Καλοριφέρ "τζάμι": Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να ενισχύσετε την θέρμανσή του

«Καλοριφέρ είναι, δεν χρειάζεται καθάρισμα». Αυτό το μεγάλο λάθος το κάνουν αρκετοί, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η σχολαστική καθαριότητα των σωμάτων θέρμανσης επηρεάζει ακόμα και τη σωστή λειτουργία τους. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο για να καθαρίσετε τα καμένα λίπη με αλουμινόχαρτο.

Η θερμότητα που διαχέεται στον χώρο μπορεί να απελευθερώνει δυσάρεστες οσμές στον χώρο.

Δείτε πως μπορείτε να τα καθαρίσετε:

α) Η ιδανική ώρα για να καθαρίσετε τα καλοριφέρ σας είναι πριν ανάψουν. Αν έχουν ήδη ανάψει εξασφαλίστε πως είναι κλειστά και τελείως κρύα.

Καλοριφέρ 'τζάμι': Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να ενισχύσετε την θέρμανσή του

β) Καθαρίστε την επιφάνεια. Απομακρύνετε την πολλή σκόνη με ένα καθαρό πανί και στη συνέχεια περάστε όλη την επιφάνεια με ένα νωπό σφουγγάρι. Αφήστε το να στεγνώσει πριν προχωρήσετε.

γ) Αν υπάρχει κάλυμμα ξεβιδώστε το και βγάλτε το. Χρησιμοποιήστε αέρα υπό πίεση (όπως αυτόν που προορίζεται για το καθάρισμα του πληκτρολογίου) για να απομακρύνετε την σκόνη. Αν το καλοριφέρ δεν έχει κάλυμμα, χρησιμοποιήστε τον αέρα για να καθαρίσετε τα δύσκολα σημεία και τα σημεία των σωληνώσεων.

Κόλπο για να ζεσταίνει το καλοριφέρ σας διπλά

Μήπως το καλοριφέρ σου δεν ζεσταίνει αρκετά το σπίτι; Με αυτό το κολπάκι θα έχετε ζέστη μέσα στο σπίτι σας και θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα

Τι πρέπει να κάνετε; Βάλτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στον τοίχο πίσω του. Το αλουμινόχαρτο θα στείλει τη ζέστη μέσα στο δωμάτιο και δεν θα αφήσει να την απορροφήσει ο τοίχος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share