Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Όταν γεννήθηκε οι γιατροί δεν της έδιναν καμία ελπίδα - 26 χρόνια μετά παίρνει την πιο γλυκιά εκδίκηση (photo)

Ανατριχιαστική ιστορία

27 Δεκεμβρίου 2022 23:41
Όταν γεννήθηκε οι γιατροί δεν της έδιναν καμία ελπίδα - 26 χρόνια μετά παίρνει την πιο γλυκιά εκδίκηση (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σημάδι στην πλάτη της δεν σταματούσε να μεγαλώνει και οι γιατροί δεν της έδιναν καμία ελπίδα. Σήμερα παίρνει την εκδίκηση της! Ενώ, μία νύφη την ημέρα του γάμου της φερόταν «τρελά» και αποφάσισε να πάει στο γιατρό. Μόλις κοίταξε το κεφάλι της... έμεινε «κάγκελο»!

Το μικρό μωράκι ήταν καλυμμένο από την κορφή ως τα νύχια με καφέ κρεατοελιές. Από τη γέννησή της, η Yulianna πάσχει από μελανοκυτταρικό σπίλο, μία ανωμαλία που αποχρωματίζει το δέρμα και προκαλεί τριχοφυΐα. Οι ειδικοί δεν είχαν δει ποτέ ξανά μία τόσο έντονη περίπτωση.

Είχαν πει στην οικογένειά της πως πιθανώς να επιβίωνε μόνο λίγες ώρες. Αλλά η Yulianna είναι πλέον 26 χρονών και είναι πολύ καλά στην υγεία της!

Επειδή είχε τόσα πολλά σημάδια, η παιδική της ηλικία ήταν πολύ δύσκολη. Συνεχώς τα παιδιά την κοιτούσαν επίμονα και την πείραζαν αλλά εκείνη ήταν πάντα αισιόδοξη και έμαθε να μην την νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Τώρα, ζει γεμάτη αυτοπεποίθηση τη ζωή και ποζάρει στα social media χωρίς να φοβάται τίποτα. Περίπου 16,000 άνθρωποι την ακολουθούν στο Instagram.

Όταν γεννήθηκε οι γιατροί δεν της έδιναν καμία ελπίδα - 26 χρόνια μετά παίρνει την πιο γλυκιά εκδίκηση (photo)

«Προσπαθώ να δείξω και σε άλλους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια πως μπορούν να ζήσουν φυσιολογικές ζωές, χωρίς να νοιάζονται για το τι θα πουν οι άλλοι. Γεννήθηκα διαφορετική όπως και εσείς, όπως όλοι. Αλλά είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος, έχω φίλους, οικογένεια που με υποστηρίζει και μία καλή δουλειά… είμαι σαν όλους τους άλλους!».

Η Yulianna έχει ήδη πετύχει την αποστολή της και καταφέρνει να εμπνέει και άλλους να βρουν τον δρόμο τους. «Η μοναδικότητά μας, η ατομικότητα μας και οι εμπειρίες μας μας κάνουν εκπληκτικά πλάσματα. Ελπίζω να μάθουμε να αγαπάμε τους εαυτούς μας και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον υπομονής και συμπόνιας.»

Η τεράστια κοιλιά 29χρονης είχε γεμίσει με μελανιές - Μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο πάγωσε... (Video)

Η τεράστια κοιλιά 29χρονης είχε γεμίσει με μελανιές και μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο πάγωσε... Στα αρχικά στάδια της πρώτης εγκυμοσύνης της, η Guillermina και ο σύζυγός της Fernando έμαθαν ότι κυοφορεί όχι ένα, αλλά πέντε έμβρυα. Ενώ, μια 13χρονη περίμενε 6 ώρες μέχρι να την χειρουργήσουν. Όταν αρχίζει η επέμβαση, σοκαρισμένη η μικρή βλέπει τους γιατρούς να...

Να τι κάνει την ιστορία ακόμα πιο απίστευτη: ο γιατρός της Guillermina, η Δρ. Tracy Manuck εντυπωσιάστηκε από την ψυχραιμία της εγκυμονούσας μητέρας. Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από υπέρταση και προεκλαμψία, δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή. Απέκτησε μελανιές στη κοιλιά της ως αποτέλεσμα κυοφορίας τόσων εμβρύων. Στους γιατρούς έκανε εντύπωση και η συμπαράσταση του συζύγου της, που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα της.

Στις 31 1/2 εβδομάδες κύησης, η Guillermina γέννησε με καισαρική τομή τα πεντάδυμα, τρία κοριτσάκια και δύο αγοράκια. Γεννήθηκαν 7 εβδομάδες πρόωρα από μια φυσιολογική εγκυμοσύνης και 3 εβδομάδες νωρίτερα από μια εγκυμοσύνη με πεντάδυμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα που έγινε στην σπάνια εγκυμοσύνη της Guillermina:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share