Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

13χρονη περίμενε 6 ώρες μέχρι να την χειρουργήσουν - Όταν αρχίζει η επέμβαση, σοκαρισμένη η μικρή βλέπει τους γιατρούς να...

Σοκαριστικό

20 Ιουλίου 2020 11:07
13χρονη περίμενε 6 ώρες μέχρι να την χειρουργήσουν - Όταν αρχίζει η επέμβαση, σοκαρισμένη η μικρή βλέπει τους γιατρούς να...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 13χρονη έχει αποκτήσει αμυχές σε όλο το στόμα της, όταν οι γιατροί προχώρησαν σε μια κακότεχνη επέμβαση, χρησιμοποιώντας το φως από μία συσκευή iPhone, σύμφωνα με τους γονείς της. Επίσης, τρομερή αίσθηση, όπως με την εικόνα που είδε 16χρονη που πήρε τον αδελφό της από το σχολείο, προκαλεί η περίπτωση μιας γυναίκας ασθενούς στη Λετονία, η οποία έφτασε στο σημείο να έχει ένα λιποσάρκωμα που ζύγιζε 15 κιλά.

Σύμφωνα με τη Mirror, η Χέντερσον περίμενε με αιμόφυρτο πρόσωπο στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου για χρονικό διάστημα 6 ωρών, πριν γίνει η επέμβαση. Η 13χρονη φέρεται πως είχε μόνο γάζες για να μειώνουν τη ροή του αίματος στο χείλος της, όση ώρα περίμενε στην αίθουσα αναμονής.

Η πληγή στο χείλος της 13χρονης είχε ανοίξει και υπήρχε ένα εξόγκωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί χειρουργικά.] Σύμφωνα με τη Mirror, όταν ένας γιατρός ήρθε για να δει την 13χρονη την πήγε σε ένα μικρό δωμάτιο, όπου θα γινόταν η επέμβαση.

Η 13χρονη και η μητέρα της έμειναν άναυδες όταν ο γιατρός ξαφνικά ζήτησε από έναν βοηθό να ρίξει φως με το iPhone για να βλέπει καθαρά.

13χρονη περίμενε 6 ώρες μέχρι να την χειρουργήσουν

«Βρισκόμουν στην αίθουσα αναμονής για 5 ή 6 ώρες, έχοντας το χείλος να αιμορραγεί συνεχώς. Μου έδιναν γάζες, αλλά η αιμορραγία δεν σταματούσε. Όταν ήρθε ο γιατρός με πήγε σε ένα δωμάτιο, και μου έκανε τοπική αναισθησία. Τότε έβγαλαν έναν iPhone με φλας και ο γιατρός προσπάθησε να αφαιρέσει τη μάζα που προκαλούσε την αιμορραγία. Το έραψε, αλλά αυτό εξακολουθεί να υπάρχει, και στην ουσία δεν έκανε τίποτα.

Η μητέρα της νιώθει εξαγριωμένη που η κόρη της αναγκάστηκε να περιμένει τόσες ώρες και στο τέλος ο γιατρός έβγαλε ένα κινητό για να φωτίσει.

«Αυτό έχει γίνει ένα πραγματικό πρόβλημα, η κόρη μου έπρεπε να λείψει από το σχολείο, έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθησή της,» δηλώνει η μητέρα.

Το νοσοκομείο του Newcastle έβγαλε ανακοίνωση, λέγοντας: «Το προσωπικό μας εργάζεται σκληρά για να παρέχει την καλύτερη φροντίδα σε όλους τους ασθενείς μας. Οι ασθενείς στα επείγοντα εξυπηρετούνται σύμφωνα με την κρισιμότητα της κατάστασης, με τα πιο σοβαρά περιστατικά να εξυπηρετούνται πρώτα. Προσπαθούμε να βλέπουμε όλους τους ασθενείς μέσα σε τέσσερις ώρες από την ώρα άφιξής τους, αλλά υπάρχουν περιστατικά που αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και εξηγούμε την κατάσταση στους ασθενείς εκείνη τη στιγμή.»

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share