Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Η εγγονή είπε στη γιαγιά της ότι είναι ομοφυλόφιλη - Η αντίδραση της θα σας κάνει να «παγώσετε»

Κανείς δεν το περίμενε

1 Δεκεμβρίου 2022 10:52
Η εγγονή είπε στη γιαγιά της ότι είναι ομοφυλόφιλη - Η αντίδραση της θα σας κάνει να «παγώσετε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H αντίδραση μιας γιαγιάς όταν η εγγονή της της μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις άφησε τους πάντες άφωνους και δικαίως κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά γίνεται viral, δείτε εδώ πώς αντέδρασε μια γιαγιά όταν είδε για πρώτη φορά μια συσκευή αναγνώρισης φωνής.

Οι περισσότεροι άνθρωποι και ειδικά αυτοί που είναι μεγαλύτερης ηλικίας δύσκολα δέχονται το διαφορετικό.

Μία γιαγιά ξέρει πολύ καλά πως είναι σημαντικό να ξέρεις ν' αγαπάς και όταν η εγγονή της, της δήλωσε πως είναι bisexual και πως θα συμμετάσχει στο Pride της Ουάσιγκτον εκείνη είχε την πιο όμορφη αντίδραση.

«Ξύπνησα το πρωί για να ετοιμαστώ για το #DCPride. Η γιαγιά μου μπήκε στο δωμάτιό μου, είδε την bi σημαία μου και είπε: "Ω, αυτή εδώ χρειάζεται σιδέρωμα!" Μία τόσο απλά κίνηση, που έχει μέσα τόσο αγάπη και σημαίνει πολλά για εμένα».

Μάλιστα, η κοπέλα ανέφερε πως φοβόταν να μιλήσει ανοιχτά για τις επιλογές της στην προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η γιαγιά της δεν άλλαξε σε καμία περίπτωση συμπεριφορά απέναντί της και απλά της είπε: «Οκ, μια χαρά!».

«Η γιαγιά μου μου έμαθε να αγαπώ τους ανθρώπους, να δέχομαι όλους τους ανθρώπους, πάντα ήταν κοντά μου και στήριζε τις επιλογές μου».

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της εγγονής της:

Η εγγονή είπε στη γιαγιά της ότι είναι ομοφυλόφιλη - Η αντίδραση της θα σας κάνει να «παγώσετε»

74χρονη γιαγιά περιμένει την εγγονή της να ντυθεί για το σχολικό χορό - Μόλις είδε το φόρεμα της έπαθε σοκ

Όταν η γιαγιά της Κέισι, την είδε να φοράει ένα ρούχο ξέσπασε σε λυγμούς... Ο λόγος θα συγκινήσει και εσάς. Η γιαγιά της, Ντότι, έκανε στην εγγονή της έκανε δώρο και δεν περίμενε να συμβεί αυτό που συνέβη! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά φόρεσε το νυφικό της 60 χρόνια μετά το γάμο της.

Το δώρο, ήταν ένα μπεζ φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια τη δεκαετία του 1950, δεν είχε ιδέα ότι η εγγονή της θα το φύλαγε στη ντουλάπα της για να το φορέσει. Η συγκίνηση ήταν τεράστια!

Χρόνια αργότερα, όταν ήρθε η στιγμή που η Κέισι θα αποφοιτούσε από το Λύκειο της Καλιφόρνια, η Κέισι πήρε την απόφαση να φορέσει αυτό το φόρεμα στο σχολικό χορό της. Η έφηβη είχε ερωτευτεί με το vintage φόρεμα και η γιαγιά της δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει.

Η εγγονή της Ντότι είχε πει σε όλη την οικογένεια για την έκπληξη, αλλά κράτησε το μυστικό από τη γιαγιά της. Όταν η Ντότι πήγε για επίσκεψη στην εγγονή της για να της δώσει συγχαρητήρια για την αποφοίτηση και ρωτούσε συνέχεια για να δει το φόρεμα της Κέισι, της είπαν ότι η Κέισι δεν βρισκόταν στο σπίτι, αλλά σε σπίτι φίλης της.

Αλλά τότε ξαφνικά, η Κέισι βγαίνει έξω και αποκαλύπτει το φόρεμα της στη γιαγιά της. «Περιττό να πούμε ότι όλοι συγκινήθηκαν με την ευχάριστη έκπληξη» γράφει η θεία της Κέισι στο YouTube. Δείτε την συγκινητική αντίδραση της γιαγιάς όταν βλέπει την εγγονή της με το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια πριν από πολλές δεκαετίες:

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share