Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

96χρονη γιαγιά ντύθηκε νύφη και πήγε στο γηροκομείο - Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Απίστευτο!

3 Σεπτεμβρίου 2020 11:43
96χρονη γιαγιά ντύθηκε νύφη και πήγε στο γηροκομείο - Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά και σε αυτή την περίπτωση το απέδειξε περίτρανα! Διότι κατάφερε να οδηγήσει στον γάμο έναν αθεράπευτα εργένη ετών 100 ο οποίος παντρεύτηκε την 96χρονη αγαπημένη του! Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη "περίεργη" ιστορία γύρω από ένα γάμο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 25χρονη νύφη ακύρωσε το γάμο της λόγω... κόστους.

Αμφότεροι ζούσαν σε οίκο ευγηρίας της Αγιουτάγια και το προσωπικό του γηροκομείου που τους πάντρεψε δήλωσε ιδιαιτέρως χαρούμενο και συγκινημένο από αυτό τον γάμο.

«Είμαι χαρούμενος που βρήκα ξανά τον έρωτα. Κάνουμε ο ένας τον άλλο πολύ χαρούμενο όταν είμαστε μαζί. Νιώθω ακόμα νέος εσωτερικά», δήλωσε ο παππούς, ενώ η χαριτωμένη γιαγιά πρόσθεσε: «Όλοι έμοιαζαν τόσο όμορφοι. Νιώθω πολύ ιδιαίτερη».

Γαμπρός και νύφη δείχνουν ιδιαίτερα ερωτευμένοι και αποδεικνύουν πως... ποτέ δεν είναι αργά!

40χρονη νύφη άφησε μια θέση κενή για το νεκρό γιο της. Όταν όμως είδε ποιος εμφανίστηκε στην τελετή, έμεινε κάγκελο!

Νύφη: Δύο χρόνια πριν, η Becky Turney από την Αλάσκα έζησε την χειρότερη μέρα της ζωής της όταν ο γιος της, Triston, πέθανε ενώ ήταν μόλις 19 χρονών. Παρά τον πόνο, η Becky έπρεπε να συνεχίσει την ζωή της. Δύο χρόνια μετά, παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της, Kelly Turney.

40χρονη νύφη άφησε μια θέση κενή για το νεκρό γιο της

Φυσικά, σε μία τόσο ιδιαίτερη μέρα, η Becky σκεφτόταν πολύ τον γιο της και η 40χρονη άφησε μία καρέκλα άδεια για τον γιο της με ένα μήνυμα:

40χρονη νύφη άφησε μια θέση κενή για το νεκρό γιο της

Αλλά η έκπληξη ήταν πως ο άντρας της είχε ετοιμάσει κάτι που την άφησε άφωνη.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η τελετή, ο Kelly είπε πως ήθελε να της γνωρίσει κάποιον. Αυτός ο κάποιος ήταν ο 21 ετών Jacob Kilby, που είχε έρθει από το Σαν Ντιέγκο για να την συναντήσει. Όταν η Becky τον είδε, ξέσπασε σε δάκρυα γιατί ήδη ήξερε ποιος ήταν.

Με την ευκαιρία διαβάστε κι αυτό: 25χρονη νύφη μαθαίνει ότι ο γάμος της κοστίζει 30.000€ και τον ακυρώνει - Δεν φαντάζεστε τι έκανε με τα λεφτά

40χρονη νύφη άφησε μια θέση κενή για το νεκρό γιο της

Μετά τον θάνατο του Triston, η Becky αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του για να βοηθήσει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Αυτή η ευγενική κίνηση επέτρεψε πέντε ανθρώπους να συνεχίσουν να ζουν. Ένας από αυτούς ήταν ο Jacob που τον Οκτώβριο του 2015 πήρε την καρδιά του.


40χρονη νύφη άφησε μια θέση κενή για το νεκρό γιο της
Ο φίλος της Becky σχεδίαζε για μήνες αυτή την συνάντηση και ήθελε πολύ να είναι στον γάμο τους, για να είναι η καρδιά του Triston εκεί αυτή την σημαντική στιγμή.

40χρονη νύφη άφησε μια θέση κενή για το νεκρό γιο της

Η στιγμή που συναντήθηκαν ήταν απερίγραπτη. Η Becky άκουγε την καρδιά του γιου της να χτυπάει ξανά. Παρόλο που δεν ήταν στην ζωή, η καρδιά του συνέχιζε να χτυπάει, εδώ, δίπλα της. Είπε: ‘Έχασα το μυαλό μου. Φώναζα σαν μικρό κοριτσάκι. Πηδούσα πάνω κάτω. Ήταν απίστευτο. Ποτέ μου δεν έχω νιώσει τόσο ενθουσιασμό.’

Για την Becky, το να ξέρει πως ο γιος της έσωσε τις ζωές τόσων ανθρώπων είναι εκπληκτικό. Λέει: ‘Όλοι έχουν την κληρονομιά τους και αυτή είναι η κληρονομιά του γιου μου. Με κάνει περήφανη.’

Ο Kelly ελπίζει αυτό το δώρο προς την γυναίκα του να κάνει και άλλους να σκεφτούν την δωρεά οργάνων. ‘Είναι ότι πιο ανιδιοτελές μπορείς να κάνεις για κάποιον άλλον.’

40χρονη νύφη άφησε μια θέση κενή για το νεκρό γιο της

Δεν μας φαίνεται παράξενο που στον γάμο τους όλοι δάκρυσαν. Το να χάσεις τον γιο σου είναι πολύ βαρύ για κάθε γονιό αλλά χάρη στον καινούργιο της άντρα, η Becky κατάφερε να έχει τον γιο της δίπλα της σε μία από τις πιο ιδιαίτερες μέρες της ζωής της.

Και φυσικά, ο Jacob δεν δίστασε ούτε για λίγο όταν του είπαν να πάει στην τελετή. Εξάλλου, αυτή η οικογένεια του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στην ζωή.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share