Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Έμειναν...αγάλματα η νύφη και ο γαμπρός: Ο κουμπάρος σηκώθηκε να μιλήσει στο γάμο και κανείς δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε

Σοκ!

30 Νοεμβρίου 2022 08:37
Έμειναν...αγάλματα η νύφη και ο γαμπρός: Ο κουμπάρος σηκώθηκε να μιλήσει στο γάμο και κανείς δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα απρόοπτα στους γάμους είναι ίσως... από τα αγαπημένα αν είσαι μέσα στους καλεσμένους, αλλά μάλλον δεν ισχύει το ίδιο για την νύφη, τον γαμπρό και τους άμεσα εμπλεκόμενους σε αυτή την ιερή στιγμή.

Αυτό συνέβη και σε μια περίπτωση, όπου ο κουμπάρος έκανε ό,τι μπορούσε, για να καταστρέψει το γάμο, αν και φυσικά το έκανε άθελά του. Ο ίδιος χρειάστηκε να μιλήσει στο γάμο του ζευγαριού, καθώς ήταν η στιγμή, όπου όλοι έπρεπε να βγάλουν τους λόγους τους.

Ήταν η σειρά του να μιλήσει αλλά...

Κάπως έτσι, είχε έρθει η ώρα του κουμπάρου, ο οποίος σηκώθηκε και, κοιτάζοντας το κοινό, ένιωσε τα συναισθήματα να τον πνίγουν. Το χρώμα του έγινε... κάτασπρο και φαινόταν να μην είναι καλά, όταν αποφάσισε να κάνει κάτι, που άφησε άπαντες «κόκκαλο».

κουμπάρος νύφη και γαμπρός στο γάμο

Συγκεκριμένα, ο κουμπάρος αποφάσισε να... σηκωθεί και να φύγει από το γάμο, αρχίζοντας να τρέχει έξω από την αίθουσα και προκαλώντας χάος. Το ζευγάρι ένιωσε αρκετά άνετα, αφήνοντας φυσικά το γλέντι κατά μέρος, ώστε να τον ηρεμήσει, αν και το περιστατικό δεν ήταν τόσο κακό όσο η στιγμή που η νύφη πλακώθηκε με την ξαδέλφη της.

Ιστορία που σοκάρει: Νύφη είχε αμφιβολίες για το γάμο της, το εκμυστηρεύτηκε στη γιαγιά της και... - Το ανατρεπτικό τέλος

Μια νεαρή νύφη, έχει μεγάλες αμφιβολίες για την ημέρα του γάμου της και το εκμυστηρεύεται στη γιαγιά της. Ενώ, σε μία ακόμη σοκαριστική ιστορία μία νύφη την ημέρα του γάμου της φερόταν «τρελά» και αποφάσισε να πάει στο γιατρό. Μόλις κοίταξε το κεφάλι της... έμεινε «κάγκελο»!

Η γιαγιά της με σκοπό να την καθησυχάσει, μοιράζεται μαζί της τη δική της συγκινητική ιστορία, αλλά η μοίρα μιλάει τελευταία αφού η γιαγιά της χωρίς φυσικά να το γνωρίζει, αναφέρεται στον παππού του γαμπρού!

Πόσο μεγάλη έκπληξη είναι το τέλος! Αν και αυτή η ταινία έγινε το 2008, εξακολουθεί ακόμη να έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει την πίστη για τη δύναμης της αγάπης!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share