Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024

Λίγο μετά το γάμο η νύφη άρχισε να πλακώνεται στο ξύλο με την ξαδέλφη της - Όλοι έμειναν άναυδοι με την αποκάλυψη

Πάντως στο τέλος... πίστεψαν την νύφη

3 Νοεμβρίου 2021 14:50
Λίγο μετά το γάμο η νύφη άρχισε να πλακώνεται στο ξύλο με την ξαδέλφη της - Όλοι έμειναν άναυδοι με την αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν είσαι καλεσμένος σε ένα γάμο και όχι με στενή συγγένεια με την οικογένεια, κάθε περιστατικό μπορεί να σου φαίνεται φοβερά αστείο, αλλά για τους άμεσα συμμετέχοντες συνήθως κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο ισχύει.

Αυτό ισχύει ακριβώς για την περίπτωση της νύφης, η οποία όχι μόνο είδε το γάμο της να καταστρέφεται, αλλά συνέβαλε κι εκείνη με τον τρόπο της, αφού άρχισε να πλακώνεται στο ξύλο με την ξαδέλφη της μπροστά σε όλους τους καλεσμένους.

Με το αλκοόλ δεν πρέπει να το παρακάνουμε...

Τι είχε συμβεί; Η ξαδέλφη αυτή είχε αρχίσει να... το παρακάνει με το αλκοόλ στη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, αλλά το χειρότερο ήταν η στιγμή, που πήρε το μικρόφωνο. Εκεί άρχισε να λέει, ότι η νύφη απατούσε το γαμπρό και την κατηγορούσε σφόδρα για αυτό το θέμα.

Ξύλο στο γάμο για την νύφη και την ξαδέλφη

Η νύφη, φυσικά, αντέδρασε και ο καβγάς έγινε έντονος, με αποτέλεσμα αρχικά να πετούν μεταξύ τους ποτά και, στη συνέχεια, να μετατρέπουν το πάτωμα σε... παλαίστρα. Αν κρίνουμε, πάντως, από την κατάληξη, οι άνθρωποι της νύφης και του γαμπρού πίστεψαν την νύφη, αφού δε μίλησαν ποτέ ξανά στην ξαδέλφη, με μια γυναίκα σε άλλη περίπτωση να χτυπά την νύφη.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share