Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Απίστευτη ιστορία: Δίδυμα με διαφορετικό χρώμα δέρματος - Αυτό και αν δεν έχει ξαναγίνει!

Απίστευτο!

19 Οκτωβρίου 2022 16:10
Απίστευτη ιστορία: Δίδυμα με διαφορετικό χρώμα δέρματος - Αυτό και αν δεν έχει ξαναγίνει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κεντρική περιοχή της Αγγλίας, σε μία πόλη η οποία ονομάζεται Sutton-in-Ashfield γεννήθηκαν δύο υγιέστατα δίδυμα τα οποία όμως δεν φαίνεται να μοιάζουν καθόλου.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Πέτυχε! Σιαμαία δίδυμα μωρά που μοιράζονταν συγχωνευμένους εγκεφάλους χωρίστηκαν με επιτυχία

Το χρώμα δέρματος είναι τόσο διαφορετικό που όλοι όσοι τα βλέπουν αναρωτιούνται αν είναι όντως δίδυμα. Η μητέρα τους, η Jade Buckingham προσπαθούσε αρκετό διάστημα να μείνει έγκυος χωρίς όμως αποτέλεσμα, μέχρι που οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε δύο μήτρες.

Απίστευτη ιστορία: Δίδυμα με διαφορετικό χρώμα δέρματος - Αυτό και αν δεν έχει ξαναγίνει!

Όσο και αν φαντάζει παράξενο, με 1 στα 50 εκ. πιθανότητες, η γυναίκα απέκτησε τελικά δίδυμα τα οποία κυοφόρησε σε δύο χωριστές μήτρες. Αυτό δεν ήταν η μοναδική σπάνια περίπτωση σε αυτή την υπόθεση, καθώς μόλις 1 στα 500 δίδυμα αδέρφια εμφανίζουν διαφορετικούς τόνους στο χρώμα του δέρματος.

Τα δύο της παιδιά, Lanaé και Lavell μεγάλωσαν σε χωριστές μήτρες και γεννήθηκαν με τη μεν πρώτη να έχει σκούρα επιδερμίδα και σκούρα και σγουρά μαλλιά, ενώ η δεύτερη ξανθά μαλλιά με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Η σπάνια αυτή εικόνα είναι σίγουρα μοναδική και αποδεικνύει το θαυμαστό υπόβαθρο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Έγκυος περιμένει δίδυμα με την κοιλιά της να μη σταματά να μεγαλώνει - Ούτε ο γυναικολόγος της δεν πίστευε αυτό που έμαθε!

H Miranda και ο Josh Crawford από το Charlotte, της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ πάντα ήθελαν να αποκτήσουν παιδιά. Δυστυχώς, δεν μπορούσαν εύκολα να το πετύχουν αυτό και έτσι στράφηκαν στη τεχνητή γονιμοποίηση.

Το 2008, οι γιατροί μετέφεραν δύο έμβρυα στη μήτρα της Miranda και μόνο ένα επιβίωσε: ένα αγοράκι γεννήθηκε την επόμενη χρονιά. Ήθελαν να αποκτήσουν και άλλα παιδιά, και έτσι οι γονείς στράφηκαν ξανά στην τεχνητή γονιμοποίηση ένα χρόνο αργότερα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, τους περίμενε μια έκπληξη.

Δείτε επίσης: 56χρονη μητέρα έμεινε έγκυος στο μωρό του γιου της! Η απίστευτη ιστορία της οικογένειας

Εμφυτεύτηκαν ξανά δύο έμβρυα, και έξι εβδομάδες αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωσαν στο ζευγάρι ότι θα αποκτούσαν δίδυμα. Αλλά λίγο καιρό αργότερα, ο υπέρηχος θα αποκάλυπτε κάτι ακόμα: στην οθόνη φαίνονταν να χτυπάνε όχι δύο καρδιές, αλλά τέσσερις! Όχι μόνο επιβίωσαν και τα δύο έμβρυα, αλλά τα ζυγωτά είχαν χωριστεί, δημιουργώντας δύο ζεύγη ομοζυγωτικών διδύμων!

Η Miranda και ο Josh είχαν πάθει σοκ! «Οι μαθηματικές στατιστικές είναι απίθανες,» εξηγεί ο Δρ. Jani Jensen, γιατρός που εξειδικεύεται στην γονιμότητα. «Η ασθενής είχε περίπου 60% πιθανότητα να μείνει έγκυος, και αναμένουμε όταν εμφυτεύουμε δύο ζυγωτά, ότι μόνο το ένα θα αναπτυχθεί, και τα δίδυμα είναι πιο σπάνια περίπτωση.» Αν και η Miranda είχε κάποιες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όλα κύλησαν ομαλά, και τον Φεβρουάριο του 2010 καλωσόρισε στον κόσμο τον Jackson και τον James … και τη Mia και τη Madison.

Η Miranda και ο Josh γρήγορα προσαρμόστηκαν στην επταμελή οικογένειά τους και με συνεργασία κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα. «Απλά χαιρόμαστε που και τα τέσσερα μωρά είναι καλά στην υγεία τους,» ανέφερε η Miranda .

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share