Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τζέφρι Ντάμερ: Τα γυαλιά του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου πωλούνται στο διαδίκτυο για...150.000 δολάρια

Το ανανεωμένο ενδιαφέρον του κόσμου για τον κανίβαλο κατά συρροήν δολοφόνο Τζέφρι Ντάμερ οδήγησε έναν συλλέκτη από τον Καναδά στο να βγάλει σε πώληση τα γυαλιά που φορούσε ο διαβόητος κακοποιός, για το ποσό των 150.000 δολαρίων.

3 Οκτωβρίου 2022 14:19
Τζέφρι Ντάμερ: Τα γυαλιά του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου πωλούνται στο διαδίκτυο για...150.000 δολάρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο συλλέκτης, ονόματι Τέιλορ Τζέιμς, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Cult Collectibles με έδρα το Βανκούβερ, εξήγησε ότι πήρε τα γυαλιά του Τζέφρι Ντάμερ από τον πατέρα του, μετά τον θάνατο του Ντάμερ στη φυλακή. Ο πατέρας του κατά συρροήν δολοφόνου παραχώρησε και άλλα προσωπικά αντικείμενα του Ντάμερ στον συλλέκτη, υπό τον όρο να λαμβάνει ποσοστά των κερδών από τυχόν πωλήσεις. Με την ευκαιρία, δείτε την απίστευτη ιστορία ενός παππού και του εγγονού του.

Η εταιρεία του Τζέιμς, Cult Collectibles, πουλάει αρκετά από τα προσωπικά αντικείμενα του Ντάμερ στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των μαχαιροπήρουνών του, της Βίβλου του, των αυθεντικών οικογενειακών του φωτογραφιών και μιας συλλογής από προσωπικές του σημειώσεις. Τα γυαλιά του δεν υπάρχουν στον ιστότοπο, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον συλλέκτη, όπως λέει ο ίδιος.

Ο Ντάμερ βασάνισε και σκότωσε βάναυσα 17 αγόρια και άνδρες, ανάμεσα στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και τις αρχές της δεκαετίας του 1990, τρώγοντας ή βαλσαμώνοντας τα σώματα ορισμένων από τα θύματά του. Η πώληση των προσωπικών του ειδών μέσω διαδικτύου προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από ορισμένους χρήστες του Twitter. «Κάνουμε λες και είναι κάποιος σταρ. Είναι πραγματικά αηδιαστικό», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος σχολίασε πως πρόκειται για «ασέβεια» απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων.

 Τζέφρι Ντάμερ: Τα γυαλιά του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου πωλούνται στο διαδίκτυο για...150.000 δολάρια

Αποκάλυψη-κόλαφος για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Εγώ την σκότωσα» - Η ομολογία του δολοφόνου με τους 23 φόνους

Ένας πράκτοράς ομολόγησε 23 φόνους και μέσα σε αυτούς και της Πριγκίπισσας Νταϊάνας .

Ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα οφείλεται σε δολοφονία, σύμφωνα με την ομολογία του πράκτορας της Mi5, Χόκινς, λίγο πριν πεθάνει. Όπως υποστήριξε, αυτός ήταν ο δολοφόνος της πριγκίπισσας και μάλιστα με εντολή του παλατιού.

Ειδικότερα, όταν πληροφορήθηκε από τους γιατρούς, ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή και ότι ο χρόνος που του απομένει στη ζωή είναι μόνο λίγες εβδομάδες, έκανε μια σειρά από εξομολογήσεις.

Ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήρθε μετά από εντολή της βασιλικής οικογένειας Μια από αυτές, αφορά την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον θάνατό της, καθώς ομολόγησε ότι συμμετείχε στο σχέδιο δολοφονίας της. Ο 80χρονος αποκάλυψε ότι από το 1973 έως και το 1999 είχε δολοφονήσει, κατ’ εντολήν, 23 ανθρώπους και τα θύματα ήταν συνήθως πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ακτιβιστές κλπ.

“Η Νταϊάνα ήταν η μοναδική γυναίκα που μου ζητήθηκε να σκοτώσω. Ήταν ο μοναδικός στόχος που η εντολή ήρθε απευθείας από τη βασιλική οικογένεια. Η Νταϊάνα σχεδίαζε να χωρίσει τον Κάρολο και η βασιλική οικογένεια ήθελε τον θάνατό της πάση θυσία” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ομολογία του.

Δεν το γνώριζε ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ: Γι’ αυτό ήθελε να ακυρώσει τον γάμο με τον Κάρολο η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η αστρολόγος της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα με την οποία είχε συχνή επαφή και επικοινωνία, μιλώντας σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το ITV υπό τον τίτλο “The Diana Interview: Revenge of a Princess”.

Την ίδια ώρα, αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι γιοι της δε θα κληρονομήσουν το μεγαλοπρεπές σπίτι της γιατί…

Η Νταϊάνα φέρεται να ήθελε να ακυρώσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα -τότε- Κάρολο καθώς αυτός της είπε ότι δεν την αγαπά, τη νύχτα πριν από τον γάμο. “Ένα από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που η Νταϊάνα μου είχε εκμυστηρευτεί είναι ότι τη νύχτα πριν από τον γάμο ο Κάρολος της είπε ότι δεν την αγαπούσε” είπε η Πένι Θόρντον σύμφωνα με το Newsweek.

“Πιστεύω ότι ο Κάρολος δεν ήθελε να μπει σ’ αυτόν τον γάμο βασισμένος σε ψεύτικες υποσχέσεις. Ήθελε να το ξεκαθαρίσει μαζί της και αυτό συνέτριψε την Νταϊάνα. Σε εκείνο το σημείο δεν ήθελε να προχωρήσει με τον γάμο, σκεφτόταν ακόμη και να μην εμφανιστεί στην τελετή” πρόσθεσε η Θόρντον.

Τα πράγματα ανάμεσα στην Νταϊάνα και τον Κάρολο πήγαν από το κακό στο χειρότερο όταν ο πρίγκιπας παραδέχτηκε το 1994 τη σχέση του με τη νυν σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, είπε ο δρ. Τζέιμς Κόλθερστ, στενός φίλος της Νταϊάνα, ενώ ανακάλεσε την αντίδρασή της από τη συμπεριφορά που δεχόταν από τη βασιλική οικογένεια μετά την εισαγωγή της σ’ αυτήν.

“Θυμάμαι ότι ταρασσόταν ολοένα και περισσότερο από όσα συνέβαιναν και αυτό ενίσχυε το γεγονός ότι όλος ο θεσμός, όπως το έβλεπε εκείνη, στήριζε τη σχέση ανάμεσα στην Καμίλα και τον πρίγκιπα Κάρολο. Είχε στιγμές που θύμωνε υπερβολικά και ήθελε να διαλύσει το στρώμα με τη ρακέτα του τένις και κάτι τέτοια. Της είπα “υπάρχει τρόπος να σπάσεις το απόστημα”.

Κι έτσι ηχογράφησαν κασέτες όπου η Νταϊάνα μιλά ανοιχτά για τα προβλήματα στον γάμο της. Τις κασέτες αυτές ο Κόλθερστ τις παρέδωσε στον βιογράφο της Νταϊάνα Άντριου Μόρτον που κυκλοφόρησε το “Diana: Her True Story” το 1992.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share