Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι γιοι της δε θα κληρονομήσουν το μεγαλοπρεπές σπίτι της γιατί…

Όλα στη φόρα, πολλά χρόνια μετά τον θάνατό της

21 Σεπτεμβρίου 2022 17:19
Αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι γιοι της δε θα κληρονομήσουν το μεγαλοπρεπές σπίτι της γιατί…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά χρόνια πριν γίνει διάσημη παγκοσμίως ως Lady Diana, η Νταϊάνα Φράνσις Σπένσερ ήταν μέλος μιας οικογένεια της βρετανικής αριστοκρατίας με βασιλική καταγωγή και ήταν το τέταρτο παιδί και η τρίτη κόρη του Τζον Σπένσερ, Υποκόμη Όλθοπ, και της Φράνσις Σαντ Κιντ.

Για πρώτη φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Φεβρουάριο του 1981, όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα -τότε- Κάρολο. Η Νταϊάνα πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Άλθορπ, ένα διατηρητέο αρχοντικό στην Περιφέρεια του Ντάβεστρι στο Νορθχαμπτονσάιρ της Αγγλίας.

Είναι γνωστό κυρίως λόγω της σύνδεσης του με την οικογένεια Σπένσερ καθώς βρίσκεται στην κατοχή της για περισσότερα από 500 χρόνια. Ήταν επίσης το σπίτι της Λαίδης Νταϊάνα από το διαζύγιο των γονιών της μέχρι τον γάμο της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Κάρολο.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη-κόλαφος του Πρίγκιπα Χάρι για την Νταϊάνα: «Σκότωσαν τη μητέρα μου επειδή είχε σχέση με κάποιον που...»

πριγκιπισσα-νταιανα-σπιτι-21-9

Ποιος θα κληρονομήσει αυτό το σπίτι

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά στη βασιλική οικογένεια οι κανόνες είναι κάπως διαφορετικοί. Το πατρικό σπίτι της πριγκίπισσας Diana δεν θα περάσει δικαιωματικά ούτε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ ούτε στον πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι δεν έχουν καμία αξίωση σε αυτό το τεράστιο οίκημα.

Ο λόγος είναι ότι το σπίτι ανήκει στον αδελφό της Νταϊάνα Τσαρλς Σπένσερ, ένατο κόμη του Σπένσερ, από το 1992. Και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το σπίτι της οικογένειας Σπένσερ στο Άλθορπ θα κληροδοτηθεί στον ανιψιό της Νταϊάνας, τον 27χρονο ηθοποιό Λούις Σπένσερ.

Αν και ο Τσαρλς Σπένσερ έχει κι άλλα αδέλφια (οι 2 αδελφές του είναι μεγαλύτερες σε ηλικία), η παράδοση προβλέπει ότι το σπίτι θα περάσει στον πρωτότοκο γιο - κληρονόμο του αδελφού της Νταϊάνα και όχι στο μεγαλύτερο παιδί του, που είναι η Κίτι Σπένσερ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share