Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Ιδιοφυΐα ο μπόμπιρας: Κρυφή κάμερα αποκάλυψε τι σκέφτηκε αυτό το «πανούργο» μωρό για να κατεβαίνει από το κρεβάτι (video)

Είναι σίγουρα πιο έξυπνα απ' όσο νομίζουμε

9 Σεπτεμβρίου 2022 19:09
Ιδιοφυΐα ο μπόμπιρας: Κρυφή κάμερα αποκάλυψε τι σκέφτηκε αυτό το «πανούργο» μωρό για να κατεβαίνει από το κρεβάτι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς βρίσκεται μπροστά σας το μικρό σας σκανταλιάρικο πλασματάκι ενώ το έχετε αφήσει στην κούνια του ή το κρεβάτι σας;

«Πώς στο καλό κατέβηκε;», μπορεί να αναρωτιέστε καθώς παράλληλα περνούν σκέψεις από το μυαλό σας όπως, «Είναι καλά;», «Χτύπησε;» κ.α.

Γονείς φαίνεται ότι το ζούσαν συχνά και έτσι αποφάσισαν να τοποθετήσουν κρυφή κάμερα στο δωμάτιό τους για να δουν πώς κατεβαίνει από το κρεβάτι το λιλιπούτειο πλασματάκι τους και μάλιστα χωρίς να χτυπήσει.

Σίγουρα το βίντεο θα σας αφήσει άφωνους, όπως άφησε και εμάς:

Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να κατασκοπεύσει τη γυναίκα του! Πού να φανταζόταν όμως... (Video)

Κρυφή κάμερα: Η «Tempo» είναι μια γνωστή μάρκα χαρτομάντηλων στην Ευρώπη και η εταιρεία πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμάσει μια ενδιαφέρουσα στρατηγική διαφήμισης. Με την ευκαιρία, δείτε τι ανακάλυψε αυτός ο πατέρας όταν έβαλε κρυφή κάμερα στον σκύλο του.

Οργάνωσαν μια κατάσταση ανακοίνωσης μιας εγκυμοσύνης, όπου πάντα είναι απαραίτητα τα χαρτομάντηλα, και αντέστρεψαν τους ρόλους. Συνήθως η γυναίκα είναι που ανακοινώνει τα σπουδαία νέα, αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν αν γινόταν το αντίστροφο;

Δείτε την ενδιαφέρουσα διαφημιστική καμπάνια που υπόσχεται να σας συγκινήσει:

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει η γυναίκα του όταν λείπει - Όταν είδε το βίντεο έπαθε σοκ (video)

Εβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει η γυναίκα του όταν λείπει απο το σπίτι! Αυτό που είδε στο βίντεο μετά, δεν το πίστευε με τίποτα. Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Με την ευκαιρία, δείτε τι συνέβη όταν αυτή η γυναίκα βωήκε έξω με μια κρυφή κάμερα στα οπίσθια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share