Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Δεν είναι μια συνηθισμένη γέννα - Μόλις αυτή έγινε το μωρό…

Απίστευτο σκηνικό!

8 Ιουλίου 2022 22:33
Δεν είναι μια συνηθισμένη γέννα - Μόλις αυτή έγινε το μωρό…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθόλου συνηθισμένη δεν είναι η γέννα, που συνέβη στη Βρετανία, με κάτι απίστευτο να γίνεται με το μωρό, μόλις εκείνο ήρθε στη ζωή.

Όταν διαπιστώθηκε ότι το αγέννητο κοριτσάκι μόλις 20 εβδομάδων έπασχε από μία γενετική ανωμαλία, που ονομάζεται spina bifida (δισχιδής ράχη), οι χειρουργοί επενέβησαν και πραγματοποίησαν μία άκρως επιτυχημένη αλλά ριψοκίνδυνη επέμβαση, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πώς ανοίγουν τα κόκκαλα μιας γυναίκας στη γέννα.

Έβγαλαν από τη μήτρα της μητέρας το παιδί της για να το θεραπεύσουν και στη συνέχεια το επανατοποθέτησαν πίσω για να ολοκληρωθεί η κύηση.

Δεν είναι μια συνηθισμένη γέννα - Μόλις αυτή έγινε το μωρό…

Το αγέννητο κοριτσάκι ήταν μόλις 20 εβδομάδων, όταν το υπερηχογράφημα Β΄ επιπέδου της Μπέθαν Σίμπσον από το Έσσεξ εντόπισε ένα πρόβλημα που είχε στη σπονδυλική του στήλη.

Η αθένεια από την οποία έπασχε το μωρό επηρεάζει τον νωτιαίο μυελό και εμπόδιζε τη σωστή ανάπτυξή του.

Η νεαρή μητέρα και ο άνδρας της είχαν τρεις επιλογές. Να συνεχίσουν κανονικά την κύηση γνωρίζοντας ότι το παιδί θα αντιμετώπιζε μετέπειτα προβλήματα, να προχωρήσουν σε άμβλωση ή να ρισκάρουν την πρωτοποριακή αυτή επέμβαση στο έμβρυο.

«Έπρεπε να το κάνουμε», ανέφερε η 26χρονη μητέρα η οποία πλέον περιμένει να φέρει το μωρό της στον κόσμο τον Απρίλιο.

Η πρωτοποριακή αυτή χειρουργική μέθοδος πραγματοποιείται μόνο στο Βέλγιο.

Πριν 18 χρόνια γυναίκα γέννησε τα πρώτα εφτάδυμα που επέζησαν - Δείτε πως είναι σήμερα τα 7 αδέρφια που ενηλικιώθηκαν (Video)

Πριν 18 χρόνια γυναίκα γέννησε τα πρώτα εφτάδυμα που επέζησαν. Στις 19 Νοεμβρίου του 1997, η McCaughey έφερε στον κόσμο επτά υγιή μωράκια, κάτι που θεωρούνταν αδύνατο να συμβεί. Η οικογένεια των δύο ατόμων, ξαφνικά μετατράπηκε σε οικογένεια των εννέα.

Είχαν πια επτά στόματα να θρέψουν, επτά μυαλά να ακονίσουν και επτά σώματα να ντύσουν. Η πίεση και το βάρος της ευθύνης, ήταν τρομακτικά. Αλλά με τη βοήθεια της οικογένειας, των φίλων και ενός εξαιρετικού υποστηρικτικού συστήματος, η οικογένεια ήταν έτοιμη να παλέψει ενάντια σε όλα τα εμπόδια. Επίσης, ένα ζευγάρι είχε χαρεί πάρα πολύ όταν έμαθαν πως η Κρίστι ήταν έγκυος στο πρώτο τους μωρό.

Παρόλο που τα αδερφάκια έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα, οι προσωπικότητές τους είναι πολύ διαφορετικές. Ο ένας είναι πεισματάρης, ο άλλος ο κλόουν της τάξης, ενώ η άλλη είναι σοβαρή και βιβλιοφάγος. Όπως και να έχει όλοι συμφωνούν σε κάτι. Στο ότι το καλύτερο πράγμα, είναι η συντροφικότητα της οικογένειας.

Μετά τη γέννησή τους, τα αδέλφια McCaughey ήταν εξώφυλλο στα πιο δημοφιλή περιοδικά. Το θέμα εμφανίζονταν στις ειδήσεις και σε reality show. «Το μόνο που θέλαμε, ήταν να έχουμε μια φυσιολογική ζωή», δήλωσε η Kenny.

Αυτά τα παιδιά, έχουν πλέον κλείσει τα 18. «Σύντομα θα κυνηγούν τη δική τους σταδιοδρομία», είπε ο Bobbie. «Μου φαίνεται σαν χτες που τα πήραμε σαν βρέφη από το νοσοκομείο». Η Kenny, αναπολεί όλες τις στιγμές που έχουν ζήσει όλα αυτά τα χρόνια και φέρνει στο μυαλό της αναμνήσεις.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share