Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

30χρονος είχε αφόρητους πόνους στο στομάχι - Αυτό που βρήκαν στο έντερό του σόκαρε τους γιατρούς

Θα σας σοκάρει

1 Ιουλίου 2022 22:07
30χρονος είχε αφόρητους πόνους στο στομάχι - Αυτό που βρήκαν στο έντερό του σόκαρε τους γιατρούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 30χρονος μπήκε στο χειρουργείο όταν είχα πόνους στο στομάχι. Όταν τον εξέτασαν οι γιατροί ανακάλυψαν κάτι ανατριχιαστικό μέσα του. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Ο ανώνυμος 30χρονος άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο τμήμα ατυχήματος και έκτακτης ανάγκης του Νοσοκομείου Πρώτου Λαού Zhaoqing στη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας στις 3 Ιουνίου.

Οι ακτινογραφίες δείχνουν ότι τα ψάρια ήταν ζωντανά και πραγματικά κολλημένα στο έντερό του. Οι αξονικές τομογραφίες αποκάλυψαν ότι το ψάρι ήταν κολλημένο στο ορθό, με τον ασθενή να παραπονιέται για «έντονο κοιλιακό άλγος» που διήρκεσε πάνω από μία ώρα, σύμφωνα με αναφορές στις 5 Ιουνίου. Η ακτινογραφία ανατριχιάζει, όπως και αυτή ενός άλλου άνδρα που είχε επίσης πόνους στην κοιλιά.

Όταν μια νοσοκόμα τον ρώτησε, ο ασθενής ισχυρίστηκε ότι «κάθισε κατά λάθος» στο ψάρι, το οποίο στη συνέχεια εισήλθε στο σώμα του.

Ο άντρας έπρεπε να κάνει ενδοσκόπηση έκτακτης ανάγκης - οι εικόνες δείχνουν τον σκελετό του ψαριού στον ορθό του. Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι οι γιατροί προσπάθησαν επανειλημμένα να βγάλουν το ψάρι, αλλά ήταν πολύ μεγάλο.

Τα ακανθώδη πτερύγια του είχαν επίσης προκαλέσει ρήξη του παχέος εντέρου του ασθενούς, πράγμα που σήμαινε ότι οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ανοίξουν την κοιλιά του.

30χρονος είχε αφόρητους πόνους στο στομάχι - Αυτό που βρήκαν στο έντερό του σόκαρε τους γιατρούς

Το ψάρι ανακτήθηκε τελικά από τα έντερα του. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο αηδιαστικά (αν αυτό είναι δυνατό), οι γιατροί είπαν ότι μύριζε απαίσια.

Ο ασθενής δεν βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αφού η ζωή του δεν απειλήθηκε, ενώ δεν είναι σαφές εάν το ψάρι ήταν νεκρό ή ζωντανό την ώρα της εγχείρησης.

Ψάρεψε αυτό το τεράστιο ψάρι και έπαθε σοκ - Μέσα στο στόμα του υπήρχε...

Το πρώτο σοκ ήρθε σε αυτόν τον ψαρά όταν έπιασε αυτό το τεράστιο, και το δεύτερο όταν είδε τι υπήρχε μέσα στο στόμα του. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο!

Ενώ ψάρευε στην λιμνούλα που υπήρχε στην ιδιοκτησία του στο Μιζούρι, ο 22χρονος Μονρόε Μακίνει πήρε την έκπληξη της ζωής του. Όταν έπιασε ένα ψάρι, είδε κάτι παράξενο στο στόμα του. Ακόμα ένα περίεργο περιστατικό που συμβαίνει σε ψαρά, μετά από αυτόν που μεταλλάχθηκε.

Στην εικόνα, φαίνεται ένας τυφλοπόντικας να κρύβετε στο στόμα του ψαριού και να κρατιέται με τα χέρια του από τον λαιμό του. Έμοιαζε λες και έβγαινε από μία τρύπα στο χώμα.

Ενώ ψάρευε, ένιωσε επιτέλους ένα τράβηγμα. Όταν πήγε όμως να αφαιρέσει το αγκίστρι από το ψάρι είδε το μικρό θηλαστικό να κρύβεται μέσα στο στόμα του.

Ενώ δεν μπορούσε να καταλάβει πως βρέθηκε εκεί, παραδέχτηκε πως ήταν ήδη νεκρό όταν το βρήκε. Κάπως όμως είχε τα νύχια του καρφωμένα στον λαιμό του και φαινόταν λες και προσπαθούσε να σκαρφαλώσει.

Ο MacKinney ανέβασε αμέσως την φωτογραφία αυτή για να δείξει στους φίλους και τους ακόλουθούς του την παράξενη ψαριά του και έγινε viral σε όλες τις ΗΠΑ.

ψάρι με τυφλοπότιγκα στο στόμα

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share