Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητος πόνους! Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στο στομάχι του! (photo)

Σοκ!

29 Δεκεμβρίου 2019 20:14
Πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητος πόνους! Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στο στομάχι του! (photo)

Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητος πόνους και δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στο στομάχι του! Δείτε ένα γιατρό να εξετάζει το αυτί ενός μικρού όταν ξαφνικά…

Ολόκληρο το στομάχι του είχε γεμίσει μικρά πετραδάκια τα οποία έτρωγε ο άνδρας προκειμένου να καταπολεμήσει το άγχος και την ανησυχία του.

Σύμφωνα με τη Sun, εκτός από πετραδάκια ο άνδρας έτρωγε και κέρματα και κουμπιά. Μέχρι που το στομάχι του δεν άντεξε και ο άνδρας άρχισε να πονάει φριχτά.

Πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον εξέτασαν και επειγόντως τον έβαλαν στο χειρουργείο για να του αφαιρέσουν τα πετραδάκια.

Συνολικά, αφαίρεσαν πέτρες και άλλα μικροαντικείμενα βάρους άνω των 2 κιλών. Η εγχείρηση έγινε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ilsan Paik, λίγο έξω από τη Σεούλ, όπως μεταδίδει η Mirror.

Ο καθηγητής Wha Choi που ήταν επικεφαλής της ομάδας που αφαίρεσε τα πετραδάκια είπε ότι ήταν τόσα πολλά που δεν μπορούσαν να αποβληθούν.

"Η χειρουργική επέμβαση ήταν αναπόφευκτη καθώς υπήρχαν πάρα πολλά ξένα σώματα που έπρεπε να βγουν".

Τραγική ιστορία: Η 11χρονη μπήκε στο νοσοκομείο με συσπάσεις εγκυμοσύνης! Η συνέχεια ήταν άσχημη...

Όταν η 11χρονη Τσέρισ Ρόουζ παραπονέθηκε για έντονους πόνους, η μητέρα της νόμιζε πως την ενοχλούσαν τα παιδιά στο σχολείο. Η προσωπικότητα της έφηβης είχε αλλάξει και είχε αρχίσει να χάνει βάρος. Ρόφημα κουρκουμά με λεμόνι για απώλεια βάρους, αποτοξίνωση και με πράσινο τσάι για αντιγήρανση και λάμψη!

Σύντομα, η μητέρα της είδε πως είχε μία μάζα στην κοιλιά της αλλά δεν ήξερε τι μπορούσε να είναι. Οι γιατροί όμως νόμιζαν πως ήξεραν. Κατηγόρησαν την έφηβη πως ήταν έγκυος και μετά την εξέτασαν για να το σιγουρέψουν.

Είχαν κάνει όμως λάθος. Η Τσέρισ Ρόουζ δεν ήταν έγκυος όπως νόμιζαν, αλλά είχε έναν μεγάλο όγκο στις ωοθήκες της που είχε αναπτυχθεί πάρα πολύ και ζύγιζε 10 κιλά.

Η μητέρα της είχε παρατηρήσει πως η συμπεριφορά της είχε αλλάξει τους τελευταίους μήνες. Είχε πολύ έντονη προσωπικότητα αλλά πριν δύο μήνες ξαφνικά άλλαξε.

Ο όγκος αποδείχτηκε πως ήταν καρκινικός. Αυτό είναι πολύ σπάνιο για την ηλικία της Τσέρισ Ρόουζ και η θεραπεία θα την εμποδίσει να συνεχίσει τα μαθήματά της.

Η μητέρα της τώρα σκοπεύει να πουλήσει την επιχείρησή της για να περνάει περισσότερο χρόνο με την Τσέρισ Ρόουζ στο νοσοκομείο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share