Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο γιατρός εξετάζει το αυτί του μικρού όταν ξαφνικά… Δείτε τι βγαίνει από μέσα!

Αδιανόητο!

8 Δεκεμβρίου 2019 15:24
Ο γιατρός εξετάζει το αυτί του μικρού όταν ξαφνικά… Δείτε τι βγαίνει από μέσα!

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ωτορινολαρυγγολογίας – Τομέας Εγκεφαλικής και Αυχενικής Χειρουργικής, το κερί στα αυτιά μας λειτουργεί σαν αυτοκαθαριστικός παράγοντας με προστατευτικές, λιπαντικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σας έχει παρουσιάσει διάφορα γιατροσόφια για τα αυτιά όπως η σωτήρια λύση του στυμμένου λεμονιού στο αυτί!

Παγιδεύει τη βρωμιά και τα σωματίδια σκόνης και τα εμποδίζει να φτάσουν στο τύμπανο. Χωρίς το κερί, τα αυτιά μας θα ήταν ξηρά και θα νιώθαμε φαγούρα.

Οι γιατροί, ειδικότερα οι ωτορινιλαρυγγολόγοι, μας συνιστούν να αποφεύγουμε το καθάρισμα των αυτιών. Τα κανάλια του αυτιού μπορούν να το κάνουν αυτό από μόνα τους. Με τη βοήθεια του μασήματος και των κινήσεων της γνάθου, το παλιό κερί κινείται συνεχώς στα κανάλια προς το άνοιγμα του αυτιού όπου συνήθως ξεραίνεται και πέφτει. Μπορούμε να το καθαρίσουμε με μία πετσέτα.

Δεν συνιστάται η χρήση αντικειμένων όπως οι μπατονέτες. Αυτά τα αντικείμενα σπρώχνουν το κερί πιο βαθιά στα κανάλια και προκαλούν συσσώρευση κεριού.

Ωστόσο, και ο αυτοκαθαριστικός μηχανισμός του αυτιού μπορεί να μην λειτουργεί καμιά φορά και να προκαλέσει συσσώρευση κεριού.

Για να το αφαιρέσουν, οι γιατροί επιλέγουν μία από τις τρεις διαδικασίες: πλύση, χειροκίνητη αφαίρεση και τοπικά μέτρα. Μπορεί, επίσης, να συνδυάσουν τις 3 μεθόδους.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Ντόκτορ Πωλ αφαιρεί χειροκίνητα το κερί από το αυτί ενός αγοριού πριν βγάλει ένα μεγάλο κομμάτι από εκεί.

Μπορεί να είναι αηδιαστικό, αλλά δεν θα μπορέσετε να πάρετε τα μάτια σας από το βίντεο.

Δεν θα πιστέψετε τι μπορεί να κάνει αυτό το σημείο του αυτιού μας - Πιέστε το μια φορά και...

Δεν θα πιστέψετε τι μπορεί να κάνει αυτό το σημείο του αυτιού μας

Στις μέρες μας, αρκετοί άνθρωποι έχουν στραφεί στην εναλλακτική ιατρική όσον αφορά την θεραπεία ασθενειών.

Τα συνήθη συνταγογραφούμενα φάρμακα όχι μόνο είναι γεμάτα με χημικά, αλλά συνήθως έχουν και παρενέργειες.
Αν δεν σας αρέσει η ιδέα της κατάποσης ακόμα ενός χαπιού και ψάχνετε να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας, θα πρέπει να μάθετε ότι υπάρχουν αρκετοί εναλλακτικοί δρόμοι, όπως αυτός του βελονισμού.

Σύμφωνα με αυτή την κινεζική μορφή εναλλακτικής ιατρικής, υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο στο αυτί του ανθρώπου που ενεργεί ως πύλη γενικής ευεξίας: Το «Shen Men», το οποίο μεταφράζεται ως η «πύλη του παραδείσου». Η τεχνική του εφαρμόζεται στην Κίνα εδώ και αιώνες. Η πίεση αυτού του σημείου στο εξωτερικό του αυτιού μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του στρες, του άγχους, των αλλεργιών, των πονοκεφάλων, του εθισμού, της φλεγμονής, της κατάθλιψης και του πόνου.


Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Shen Men, πιέζοντας το πάνω μέρος του αυτιού σας με τον δείκτη και τον αντίχειρα. (Δείτε την παρακάτω εικόνα)

Κουνήστε τα δάχτυλα σας κάνοντας κυκλικές κινήσεις, κάντε μασάζ σε αυτό το σημείο μία ή δύο φορές την ημέρα για 1 λεπτό.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το παρακάτω βίντεο με τις οδηγίες:

Αυτή η θεραπεία είναι απίστευτα απλή και μπορεί να την εφαρμόσει ο καθένας μας, ανά πάσα στιγμή Το καλύτερο απ’όλα? Δεν έχει καμία παρενέργεια! Αν μείνετε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα αυτής της τεχνικής, μην ξεχάσετε να την μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.
Να είστε πάντα καλά!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share