Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024

Πήρε μία ντομάτα και ξεκίνησε να την τρυπάει με το μαχαίρι - Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει…

Απίστευτο!

24 Φεβρουαρίου 2022 14:26
Πήρε μία ντομάτα και ξεκίνησε να την τρυπάει με το μαχαίρι - Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει κάποιος που δε του αρέσουν οι ντομάτες; Νοστιμίζουν τη σαλάτα μας, τα μπέργκερ και είναι απολύτως απαραίτητες για κάθε κοκκινιστό φαγητό και σάλτσα.

Τις προτιμούμε για τη γεύση τους, αλλά δε θα λέγαμε ότι είναι… όμορφες. Μέχρι σήμερα!

Δείτε επίσης: Προσοχή με τις μεταλλαγμένες ντομάτες - Ο τρόπος για να τις ξεχωρίσετε

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε κάποιον με πολλή φαντασία, όπου δημιουργεί «λουλούδια» από ντομάτα. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Τα δύο μυστικά για να διατηρούνται φρέσκες οι ντομάτες

Φρέσκες, ζουμερές, κόκκινες ντομάτες. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Είτε σε σάλτσα, είτε σε φαγητό οι ντομάτες κάνουν τα πάντα καλύτερα. Τουλάχιστον μέχρι να χάσουν την φρεσκάδα τους. Παράλληλα, νέα πολύτιμα και υγιεινά αντιοξειδωτικά καθώς και περισσότερους από 20 μεταβολίτες στην φλούδα της ντομάτας ανακάλυψαν επιστήμονες και μας προτρέπουν να μην την ξεφλουδίζουμε.

Διότι μετά από κάποιες μέρες αφότου κοπούν από το χωράφι και μέχρι να τις αγοράσετε και να τις χρησιμοποιήσετε από το σημείο που τις έχετε αποθηκεύσει (πιθανώς για κάποιες μέρες επιπλέον), χάνουν την σπιρτάδα στην γεύση τους.

ντομάτες μαχαίρι

Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος για να διατηρήσετε τις ντομάτες φρέσκες για περισσότερες μέρες. Σύμφωνα με το Pure Wow πρέπει απλά να ακολουθήσετε δύο βήματα:

  • Αποθηκεύστε τις σε θερμοκρασία δωματίου. Μην βάζετε τις ντομάτες σας στο ψυγείο!
  • Οπουδήποτε και αν τις τοποθετήσετε, ακουμπήστε τις με το κοτσάνι προς τα κάτω για να σταματήσετε την είσοδο του αέρα και ταυτόχρονα να μην αφήσετε την υγρασία από το εσωτερικό τους να φύγει.

Αυτό ήταν! Με δύο τόσο απλές κινήσεις, οι ντομάτες σας θα είναι φρέσκες για αρκετές περισσότερες ημέρες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share