Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η απίστευτη ιστορία μιας 22χρονης που είναι "παγιδευμένη" σε σώμα 8χρονης (photos-video)

Βλέπει τον κόσμο από τα 1,17 μέτρα

16 Ιανουαρίου 2022 22:10
Η απίστευτη ιστορία μιας 22χρονης που είναι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 22χρονη Σόνα Ρέι συστήνεται μέσω σειράς ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και φωνάζει δυνατά πως "δεν είμαι μικρό κορίτσι".

κοριτσι-ηπα

Τη λένε Σόνα Ρέι, είναι 22 ετών κι έχει ύψος 1,17 μέτρα. Δεν πάσχει, όμως, νανισμό. Πώς τα 1,17 μέτρα; Αυτό ακριβώς εξηγεί μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ στο αμερικανικό καλωδιακό και δορυφορικό κανάλι “TCL”, που έκανε πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου 2022.

Ηρωίδα: Μαμά 10 παιδιών δείχνει πόσα λεφτά δίνει στο σούπερ μάρκετ κάθε βδομάδα (video)

κοριτσι-ηπα

“Αν με δει κανείς θα νομίσει πως είμαι ένα απλό, μικρό κορίτσι, που κάνω καθημερινά πράγματα όπως όλα τα κορίτσια με την τρελή κι ωραία οικογένειά μου”.

κοριτσι-ηπα

“Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν είμαι μικρό κορίτσι. Είμαι γυναίκα, μία 22χρονη γυναίκα ‘παγιδευμένη’ σε σώμα 8χρονης” φωνάζει στο trailer η… μεγάλη μικρή Σόνα Ρέι, που σε ηλικία μόλις έξι μηνών διεγνώσθη με μία σπάνιας μορφής καρκίνου στον εγκέφαλο κι η χημειοθεραπεία εμπόδισε την ανάπτυξή της.

κοριτσι-ηπα

Στη σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή της παρουσιάζει τις δυσκολίες που βιώνει καθημερινά, οπουδήποτε και σε οτιδήποτε, ακόμη και στα ερωτικά της, αφού προσελκύει “ανώμαλους, μα@@κες κι ηλίθιους”.

Σύντομα θα μπορείτε να γλείφετε την τηλεόρασή σας (και θα υπάρχει λόγος)

Καλή η όραση, καλή ο ακοή, αλλά τι γίνεται με την γεύση; Πολύ σύντομα, η τηλεόραση δε θα αφορά μόνο τις δύο πρώτες αισθήσεις.

Ο Χομέι Μιγιασίτα παρουσίασε την ”Taste the TV”, μία τηλεόραση στην οποία μπορείτε να γλείψετε όποια γεύση προσφέρει η οθόνη της!

Ο Ιάπωνας καθηγητής αναπτύσσει τη συσκευή από το 2020 και το πρωτότυπο που παρουσίασε στέλνει ηλεκτρικά σήματα σε 10 δοχεία γεύσης, τα οποία ψεκάζονται στη σωστή αναλογία για να δημιουργήσουν μία συγκεκριμένη γεύση, που καλύπτει τη μεμβράνη της οθόνης.

Το όραμα του καθηγητή είναι να δημιουργήσει οθόνες, που μπορούν να γευτούν οι σεφ ή τηλεοράσεις στις οποίες μπορείς να ”κατεβάσεις” γεύσεις, όπως κάνει κανείς σήμερα με οπτικοακουστικό υλικό, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να γευτεί συνταγές από όλο τον κόσμο από το σαλόνι του σπιτιού του.

Ο Μιγιασίτα χρειάστηκε ένα έτος για να κατασκευάσει το πρωτότυπο και θεωρεί πως η ανάπτυξή του σε μία τελική εκδοχή για πώληση από μία εταιρία θα ήταν πολύ εύκολη, ενώ υπολογίζει πως το κόστος κατασκευής της δε θα ξεπερνούσε τα 900 δολάρια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share