Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηρωίδα: Μαμά 10 παιδιών δείχνει πόσα λεφτά δίνει στο σούπερ μάρκετ κάθε βδομάδα (video)

Η μητέρα με αυτή της την αποκάλυψη έγινε viral στα social media

16 Ιανουαρίου 2022 16:44
Ηρωίδα: Μαμά 10 παιδιών δείχνει πόσα λεφτά δίνει στο σούπερ μάρκετ κάθε βδομάδα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα 10 παιδιών από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής λέει πως ξοδεύει 1.000 δολάρια τη βδομάδα στο σούπερ μάρκετ για τρόφιμα κι άλλα είδη του νοικοκυριού για τη 12μελή οικογένειά της.

«Κραχ» για τα νοικοκυριά: «Φωτιά» στις τιμές με αύξηση μέχρι 20% αδειάζει το καλάθι του σούπερ μάρκετ

Η Αλίσια Ντόχερτι πρόσφατα ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που τη δείχνει να πηγαίνει για ψώνια στο κατάστημα τροφίμων, για να δείξει στους follower της πόσο χρήματα δίνει σε εβδομαδιαία βάση.

Η μητέρα μαζί με την κόρη της, Ζόι, ψώνισαν μεταξύ άλλων: σταφύλια, μήλα, πορτοκάλια, τριμμένο τυρί, χαρτιά τουαλέτας, λουκάνικα, μοσχαρίσια κιμά και αρκετά πακέτα μπισκότα.

«Τα εβδομαδιαία ψώνια για τη 12μελή οικογένειά μου. Πήρα μαζί μου τη Ζόι για να με βοηθήσει» γράφει η ηρωική μαμά στο σχόλιο του βίντεό της.

σουπερμαρκετ-μητερα

«Σήμερα χρειαζόμασταν χαρτί τουαλέτας και χαρτοπετσέτες. Πήρα και μερικά δώρα γενεθλίων για τον Ντας, αναψυκτικά κι ένα ολόκληρο καρότσι με φρούτα – λαχανικά» συνεχίζει η γυναίκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

«Επίσης πήρα λίγο τυρί, γιαούρτια, καταψυγμένα προϊόντα, κρέατα, υλικά για ζύμες, κονσέρβες και σνακ» εξήγησε η μάνα 10 παιδιών.

Και παρά το κολοσσιαίο λογαριασμό που πλήρωσε στο ταμείο, η γυναίκα λέει ότι δεν μπόρεσε να πάρει όλα όσα χρειαζόταν για να περάσει τη βδομάδα.

«Το μαγαζί δεν είχε όλα όσα χρειαζόμουν, κι έτσι πρέπει να πάω σε άλλο σούπερ μάρκετ αύριο για τα υπόλοιπα» σχολίασε η Αλίσια.

Μάνα και κόρη γέμισαν δυο καρότσια κι όταν πήγαν στο ταμείο πλήρωσαν 1.007 δολάρια.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες να μην πιστεύουν στα μάτια τους πόσα χρειάζεται να ξοδεύει αυτή η 12μελής οικογένεια στο σούπερ μάρκετ κάθε βδομάδα.

«Να πάρει! 1.000 δολάρια για τα τρόφιμα της βδομάδας και να μην τα πάρεις και όλα;» σχολίασε ένας χρήστης.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share