Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Μάνα έμαθε το μωρό της να τα κάνει στο γιογιό από 3 ημερών - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Αδιανόητο!

16 Δεκεμβρίου 2021 19:27
Απίστευτο! Μάνα έμαθε το μωρό της να τα κάνει στο γιογιό από 3 ημερών - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μαμά λέει πως άρχισε να μαθαίνει τον γιο της να τα κάνει στη λεκάνη μόλις λίγες μέρες αφού γεννήθηκε και ισχυρίζεται ότι μ’ αυτόν τον τρόπο γλίτωσε χιλιάδες ευρώ από τις πάνες.

Η Μάργκαρετ Τόμπσον από τη Γιούμα της Αριζόνα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ξεκίνησε να μαθαίνει τον γιο της να πηγαίνει στην τουαλέτα όταν ο μικρός ήταν μόνο τριών ημερών και υπολογίζει ότι μ’ αυτόν τον τρόπο γλίτωσε περίπου 2,5 χιλιάδες δολάρια (δηλαδή περίπου 2.200 ευρώ).

Η 32χρονη μητέρα και ο σύζυγός της Ρότζερ Γουίβερ χρησιμοποιούν μια τεχνική ανατροφής που καλείται «Επικοινωνία Εξάλειψης».

Οι γονείς παρακολουθούν τα σημάδια για να καταλάβει πότε το μωρό πρόκειται να κάνει την ανάγκη του και στη συνέχεια το τοποθετεί πάνω στο γιογιό.

Η Μάργκαριτ έμαθε τη συγκεκριμένη μέθοδο όσο ήταν στο Λάος κι αποφάσισε να το δοκιμάσει και στο δικό της παιδί.

«Ένας άντρας που δουλεύαμε μαζί με κάλεσε να πάω στο σπίτι του να επισκεφτώ την οικογένειά του. Το μωρό του δεν φορούσε πάνες κι έμοιαζε να έχει τα δικά του μικρά σημάδια για να δείχνει πότε ήθελε να πάει τουαλέτα» εξηγεί η μητέρα.

«Παρακολούθησα πολλά βίντεο για την επικοινωνία εξάλειψης και την όλη διαδικασία μη χρήσης πάνας. Ο άντρας μου ήταν 100% υπέρ της ιδέας, έτσι και οι δυο μας διαβάσαμε αρκετά βιβλία γι’ αυτό» λέει η γυναίκα.

«Τον κρατούσαμε πάνω από το γιογιό κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας κι από εκεί και πέρα αναλάμβανε μόνος του» λέει η Μάργκαριτ για τον μικρό γιο της.

«Κάναμε ένα γρύλισμα κάθε φορά που πήγαινε, ώστε να είναι ένας ήχος που θα αναγνωρίζει όταν ήθελε να κάνει τσίσα ή κακά. Στις 5 βδομάδες είχε αρχίσει να γρυλίζει από μόνος του, για να μας μάθει ότι ήθελε τουαλέτα» λέει η μάνα.

«Ήταν εντυπωσιακό. Ήταν σαν να είχαμε την πρώτη μας συζήτηση με το παιδί μας, μια μορφή επικοινωνία» λέει η γυναίκα.

Σε ηλικία μόλις ενός έτους ο μικρός φορούσε μόνο εσώρουχο και μέχρι τους 20 μήνες έμενε στεγνός ολόκληρη τη νύχτα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share