Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο viral ελέφαντας με τα 4 εκ. like στο Tik Tok που κάνει Hula Hoop

Θα κλάψετε από τα γέλια!

26 Νοεμβρίου 2021 12:03
Ο viral ελέφαντας με τα 4 εκ. like στο Tik Tok που κάνει Hula Hoop
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δει ποτέ ελέφαντα να κάνει Hula Hoop; Ήρθε η στιγμή να δείτε, τον viral ελέφαντα στο Tik Tok που κάνει Hula Hoop και ξεσηκώνει εκατομμύρια χρήστες. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ την αληθινή ιστορία του Ντάμπο το ελεφαντάκι.

Το "αγόρι ελέφαντας" όπως αυτοαποκαλείτε ο "rene_casselly" με τους 2,8 εκατομμύρια ακόλουθους, ανέβασε στο προφίλ του στο Tik Tok, ένα βίντεο με έναν γλυκίτατο ελέφαντα να του δείχνει "και καλά" πως να κάνει Hula Hoop.

Στη συνέχεια ο ελέφαντας, με το Hula Hoop, στην προβοσκίδα του, κουνιέται ρυθμικά και "ρίχνει" το διαδίκτυο.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 22,6 εκ. προβολές, 4 εκ. like και περισσότερα από 27.000 σχόλια.

Δείτε εδώ τον ελέφαντα που κάνει Hula Hoop:

Αυτή είναι αληθινή φιλία - Ελέφαντας χαϊδεύει με την προβοσκίδα του μία ζέβρα (video)

Αυτή είναι αληθινή φιλία - Ελέφαντας χαϊδεύει με την προβοσκίδα του μία ζέβρα (video)

Αρκετά ζώα της φύσης μπορεί να φαίνονται άγρια αλλά κάποια από αυτά μπορούν να είναι αρκετά γλυκά και παιχνιδιάρικα μεταξύ τους. Επίσης δείτε ένα ελεφαντάκι που περνάει τέλεια την ώρα του κάνοντας κούνια από δύο σχοινιά που έχει βρει.

Συγκεκριμένα ένα απίστευτο και αξιολάτρευτο γεγονός σημειώθηκε όταν ένα ελεφαντάκι έδειξε πόσο καλό και αγαθό είναι παίζοντας με μία ζέβρα σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Ελέφαντας: Το βίντεο με την τρυφερή στιγμή

Ειδικότερα τα ελεφαντάκια πρόκειται για πολύ έξυπνα και παιχνιδιάρικα μωράκια. Το μωρό του παρακάτω βίντεο ανακαλύπτει τον κόσμο γεμάτο περιέργεια και παίζει χαρωπά με τη φίλη του τη ζέβρα δείχνοντας μας μία αληθινή φιλία.

Το μικρό ελεφαντάκι απλώνει την προβοσκίδα του και αγκαλιάζει και χαϊδεύει τη φιλενάδα του τη ζέβρα. Το viral βιντεάκι ανέβασε ένα στέλεχος της δασικής υπηρεσίας της Ινδίας, που στο σχόλιό του μιλάει για την ανυπολόγιστη αξία της φιλίας για τη ζωή μας.

Πόσο δίκιο έχει, πραγματικά, και το παρακάτω βίντεο αποτελεί την τρανότερη απόδειξη. Ο μικρός ελέφαντας μοιάζει πολύ ευτυχισμένος με το φιλαράκι του, όπως και όλα τα άλλα αξιολάτρευτα ζωάκια με τα φιλαράκια τους.

Δείτε το βίντεο:

Ελέφαντας πέφτει πάνω σε μια τουρίστρια - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια ξεπερνάει κάθε λογική!

Ένας ελέφαντας βλέπει μια τουρίστρια και πηγαίνει κοντά της. Στη συνέχεια πέφτει πάνω της και κάνει το απίστευτο. Δεν φαντάζεστε τι συνέβη στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, μια κοπέλα, έμεινε άφωνη όταν ένα μωρό ελεφαντάκι της έδειξε την αγάπη του με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Το μωρό ελέφαντας, που ονομάζεται Suki, αγκαλιάζει και κυλιέται γύρω από μια τουρίστρια στην Ταϊλάνδη.

Ο Suki είναι το μικρότερο ελεφαντάκι που γεννήθηκε στο Chia Lai Orchid, ένα καταφύγιο που διασώζει ελέφαντες στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης.

Το καταφύγιο έγραψε ότι “δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη συγκινήθηκε από αυτό που έγινε, αφού ο μικρός Suki, ο οποίος ζυγίζει μόλις 90 κιλά, είναι τόσο αξιολάτρευτος!” Ο Suki είναι γεμάτος ενέργεια καθώς παίζει με την άγνωστη επισκέπτρια.

Οι δύο νέοι φίλοι παίζουν κοντά στη μητέρα του Suki, η οποία τρώει χαλαρή το χόρτο της και δεν ενοχλείται από τα μουγκριτά του μωρού της. Παράλληλα δείτε άλλη μια ιστορία με ένα ελεφαντάκι που εμφανίστηκε στη μέση του δρόμου και αυτό που έκανε στη συνέχεια τους εξέπληξε όλους.

Οι ελέφαντες, μπορεί να εκμεταλλεύονται από διάφορα τσίρκο, ωστόσο εκείνοι δεν πειράζουν άνθρωπο. Μάλιστα ένας ελέφαντας, που βασανιζόταν, όταν αφέθηκε ελεύθερος έκανε κάτι που δεν φαντάζεστε!

Ελέφαντας παίζει με τουρίστρια

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share