Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελεφαντάκι περνάει την καλύτερη στιγμή της ζωής του - Ο λόγος θα σας εκπλήξει (video)

Απίστευτο θέαμα

6 Δεκεμβρίου 2020 15:31
Ελεφαντάκι περνάει την καλύτερη στιγμή της ζωής του - Ο λόγος θα σας εκπλήξει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μωρά ελεφαντάκια είναι από τα πιο άτακτα αλλά και παράλληλα τα καλύτερα παιδιά τα οποία με τις πράξεις τους μπορούν να μας εκπλήξουν. Όπως αυτό το ελεφαντάκι το οποίο έκανε κάτι απίστευτο για να αποφύγει κάποιους περαστικούς.

Συγκεκριμένα σε μια τέτοια περίσταση τραβήχτηκε και το παρακάτω βίντεο που δείχνει ένα ελεφαντάκι να έχει μπλέξει σε ένα δεντρόσκοινο και να μην μπορεί με τίποτα να απελευθερωθεί. Σύμφωνα με αρκετούς χρήστες των social media το ελεφαντάκι απλά προσπαθούσε να διασκεδάσει, χρησιμοποιώντας τα κλαδιά ως κούνια.

«Αυτό το ελεφαντάκι έχει ξετρελαθεί με την κούνια και βάζει τα δυνατά του. Τα μωρά ελεφαντάκια έχουν τεράστια περιέργεια και δεν χάνουν ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πάντα γύρω τους. Πάντα με την επίβλεψη της μαμάς, ή της θείας, ή της γιαγιάς τους στη φύση» αναφέρει το σχόλιο που συνοδεύει το παρακάτω ξεκαρδιστικό βίντεο με το παιχνιδιάρικο ελεφαντάκι.

Δείτε το βίντεο:

Ελέφαντας ήρθε αντιμέτωπος με έναν ρινόκερο αλλά αυτό που κάνει θα σας αφήσει άφωνους (video)

Οι ελέφαντες μπορεί να φαίνονται ήρεμα πλάσματα και ότι δεν αντιδρούν συνεχώς αλλά πολλές φορές κάνουν πράγματα τα οποία μπορούν να μας εκπλήξουν όπως αυτό το ελεφαντάκι που προσπαθούσε να αποφύγει άποιους περαστικούς με αποτέλεσμα να βρει μία απίστευτη λύση.

Συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μία μάχη ενός ελέφαντα και ενός ρινόκερου, με τον πρώτο να δείχνει την ευρηματικότητα και την ευφυΐα που έχουν τα θηλαστικά της φύσης.

Στο βίντεο, ο ρινόκερος – σαφώς μικρότερος σε όγκο από τον αντίπαλό του – φαίνεται να ετοιμάζεται να επιτεθεί στον ελέφαντα. Εκείνος, αρπάζει ένα κλαδί, το τυλίγει με την προβοσκίδα του και το βάζει στο κεφάλι του, σαν να προσπαθεί να το κάνει κέρατο!

Ο ρινόκερος φαίνεται να είναι επιφυλακτικός, αλλά κάποια στιγμή κάνει την κίνησή του. Ο ελέφαντας, τότε, πιάνει ξανά το κλαδί και αυτήν τη φορά το εκσφενδονίζει προς την πλευρά του ρινόκερου, δείχνοντάς του «ποιος είναι το αφεντικό». Το πανέξυπνο κόλπο έπιασε και ο ρινόκερος έφυγε τρέχοντας.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share