Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ελεφαντάκι προσπαθούσε να αποφύγει περαστικούς - Αυτό που έκανε όμως θα σας κάνει να το λατρέψετε (pic)

Ποια ήταν η κίνηση του;

1 Δεκεμβρίου 2020 15:12
Ελεφαντάκι προσπαθούσε να αποφύγει περαστικούς - Αυτό που έκανε όμως θα σας κάνει να το λατρέψετε (pic)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ελέφαντες είναι ιδιαίτερα πλάσματα διότι ότι κάνουν μπορεί να εκπλήξουν τον κόσμο όπως σε αυτή την περίπτωση όπου ένα ελεφαντάκι πλησιάζει τουρίστες για να τους τραβήξει την προσοχή με έναν μοναδικό τρόπο.

Συγκεκριμένα ένα ελεφαντάκι στην Ταϊλάνδη έγινε viral επειδή προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από έναν μικρό κορμό, αφού πιάστηκε να «τσιμπάει» ζαχαροκάλαμο σε ένα χωράφι στο Τσιάνγκ Μάι, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας. Η περίεργη και αξιολάτρευτη αντίδραση του ελέφαντα που τραβήχτηκε σε φωτογραφία από ντόπιους έγινε γρήγορα viral αφού κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά μέσα.

Στη φωτογραφία, η οποία έχει μοιραστεί πάνω από χίλιες φορές και έχει συγκεντρώσει πάνω από τρεις χιλιάδες αντιδράσεις στο Facebook, ο μικρός ελέφαντας στέκεται τέλεια πίσω από τη μάλλον στενή κρυψώνα του, αφού γίνεται ορατός την στιγμή που οι ντόπιοι έριξαν φως στην μεριά του. Είναι ενδιαφέρον ότι ο ελέφαντας δεν φοβόταν και ότι πίστευε πως μπορούσε να κρύψει τον εαυτό του, πράγμα που πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις μέσω του Διαδικτύου.

Δείτε την φωτογραφία:

#ไม่เห็นเลยจริงๆ #หลบเป้ปเจ้าหน้าที่มา ​ นิ่งๆเดี๋ยวเจ้าหน้าที่เห็น ​ไปแล้วค่อยกินอ้อยต่อ

Posted by พระครูอ๊อด วีรวฑฺฒโน ภิกฺขุ on Sunday, November 15, 2020

Ελέφαντας είχε παγιδευτεί σε ένα πηγάδι αλλά αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας εκπλήξει (video)

Οι ελέφαντες είναι εντυπωσιακά μεγάλα ζώα τα οποία αρκετές φορές αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα όπου και χρειάζονται βοήθεια όπως αυτό το ελεφαντάκι που βοηθάει τον φίλο του να ξεφύγει.

Συγκεκριμένα στην εντυπωσιακή διάσωση ελέφαντα από πηγάδι βάθους 17 μέτρων προέβησαν δασονόμοι και πολίτες σε περιοχή της Ν. Ινδίας. Ο ηλικίας 25 ετών αρσενικός ελέφαντας βρέθηκε μες στο πηγάδι κατά λάθος, μην μπορώντας να το δει, αφού αυτό ήταν καλυμμένο και κρυμμένο από θάμνους, ενώ δεν προστατευόταν από κάποιου είδους περίφραξη.

Η ομάδα διάσωσης, αποτελούμενη από 50 άτομα, καθάρισε το σημείο από τους θάμνους και άντλησε όλο το νερό από το πηγάδι για να καταστήσει ευκολότερη τη ρυμούλκηση του ζώου. Για την διάσωση του ζώου χρησιμοποιήθηκε γερανός, ενώ η όλη επιχείρηση διήρκεσε 12 ώρες.

Ευτυχώς, το ζώο, το οποίο βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση για τρεις ώρες μετά την διάσωσή του, χαίρει άκρας υγείας.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share