Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Ελεφαντάκι πλησιάζει με "φόρα" τουρίστες - Δεν θα πιστέψετε τι έγινε στη συνέχεια (βίντεο)

Απίστευτο σκηνικό

23 Νοεμβρίου 2020 10:30
Ελεφαντάκι πλησιάζει με
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ελέφαντες είναι πλάσματα τα οποία μπορούν να εκπλήξουν πολλούς από εμάς κάνοντας πράγματα τα οποία δεν τα περιμένουμε, όπως αυτό το ελεφαντάκι που εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο και άρχισε να χορεύει.

Συγκεκριμένα ένα πανέμορφο περιστατικό συνέβη στο πάρκο άγριας ζωής Shamwari Private Game Reserve, στη Νότια Αφρική, κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι. Οι τουρίστες πλησίασαν την ελεφαντίνα με το μικρό της με το τζιπ και ο μικρούλης ελέφαντας που οι τουρίστες ονόμασαν «Τζάμπο» φάνηκε πολύ φιλικός με τους ανθρώπους.

Μάλιστα, σήκωσε τη μικρή προβοσκίδα του στον ουρανό, λες και ήθελε να πει «γεια» στους ανθρώπους στο όχημα. «Ω, σας αγαπάει. Δεν έχει ξαναπλησιάσει ποτέ τόσο κοντά σε ανθρώπους. Και δεν πλησίασα εγώ σ’ αυτούς. Αυτοί ήρθαν σε μας» είπε στους τουρίστες ενθουσιασμένος ο οδηγός σαφάρι.

Δείτε το βίντεο:

Ελέφαντας πλησίασε ένα λεωφορείο και το... λήστεψε (βίντεο)

Οι ελέφαντες είναι ένα από τα ζώα τα οποία δεν φοβούνται να πάρουν αυτό που θέλουν ή γενικά να κάνουν ότι θέλουν. Επίσης δείτε τι γίνεται όταν ένας ελέφαντας προσπαθεί να ζευγαρώσει.

Συγκεκριμένα ένας τεράστιος ελέφαντας στέκεται στη μέση του δρόμου, μπλοκάροντας με τον απίθανο όγκο του την κυκλοφορία. Ένα λεωφορείο γεμάτο επιβάτες και ψώνια σταματά μπροστά στο παχύδερμο, δυστυχώς με το παράθυρο του οδηγού ανοιχτό.

Στην αρχή ξεκινά σαν αστείο. Όλοι γελούν που ο ελέφαντας βάζει την προβοσκίδα του μέσα. Όμως ο ελέφαντας μοιάζει να πεινάει πολύ και το λεωφορείο είναι γεμάτο πράγματα, οπότε γιατί να μην κλέψει κάτι; Αλλά η προβοσκίδα του ζώου είναι τεράστια και πολύ δυνατή και είτε επίτηδες είτε κατά λάθος μπορεί πανεύκολα να λιώσει το κεφάλι του οδηγού.

Ένας ελέφαντας προσπαθεί να ληστέψει ένα λεωφορείο για να πάρει να φάει.

Ένας επιβάτης σπεύδει ν’ αρπάξει ένα τσαμπί μπανάνες για να δώσει στον ελέφαντα και να τον ξεφορτωθούν. Και ο τρομαγμένος οδηγός δίνει κι αυτός κάτι στο τεράστιο ζώο, που ψάχνει παντού στο λεωφορείο. Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά. Ο ελέφαντας αρπάζει ικανοποιημένος τις μπανάνες και τους αφήνει να φύγουν.

«Ληστεία μέρα μεσημέρι σε λεωφόρο» σχολιάζει ο δασοφύλακας της ινδικής δασικής υπηρεσίας, που ανέβασε το viral βίντεο στο Twitter.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share