Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελεφαντάκι εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο και αυτό που έκανε στη συνέχεια τους εξέπληξε όλους (βίντεο)

Απίστευτο θέαμα

20 Νοεμβρίου 2020 15:34
Ελεφαντάκι εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο και αυτό που έκανε στη συνέχεια τους εξέπληξε όλους (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ελέφαντες είναι από τα ζώα τα οποία μπορούν να αφήσουν έκπληκτους τους ανθρώπους με αυτά που μπορούν να κάνουν όπως αυτός ο ελέφαντας που ξέρει να παίζει φυσαρμόνικα.

Συγκεκριμένα ένα μικρό ελεφαντάκι στο εθνικό πάρκο Kruger στη Νότια Αφρική αποφάσισε να δώσει μια αξιολάτρευτη παράσταση για τουρίστες σε σαφάρι. Στο βίντεο που τραβήχτηκε από όχημα που βρισκόταν σε μικρή απόσταση, το αρσενικό ελεφαντάκι πετιέται στη μέση του δρόμου και άρχισε τον χορό.

«Ενώ απολαμβάναμε ένα σαφάρι άγριας ζωής στο παγκοσμίου φήμης Kruger Park, είχαμε αυτή την απίστευτη και αστεία συνάντηση με ένα μωρό ελεφαντάκι, που έπαιζε και χόρευε στη μέση του δρόμου, ακριβώς μπροστά μας» εξηγούν οι τουρίστες που ανέβασαν το βίντεο στα social media.

Πρόκειται πραγματικά για ένα φυσικό ταλέντο στο χορό.

Δείτε το βίντεο

Ελέφαντας πλησίασε ένα λεωφορείο και το... λήστεψε (βίντεο)

Οι ελέφαντες είναι ένα από τα ζώα τα οποία δεν φοβούνται να πάρουν αυτό που θέλουν ή γενικά να κάνουν ότι θέλουν. Επίσης δείτε τι γίνεται όταν ένας ελέφαντας προσπαθεί να ζευγαρώσει.

Συγκεκριμένα ένας τεράστιος ελέφαντας στέκεται στη μέση του δρόμου, μπλοκάροντας με τον απίθανο όγκο του την κυκλοφορία. Ένα λεωφορείο γεμάτο επιβάτες και ψώνια σταματά μπροστά στο παχύδερμο, δυστυχώς με το παράθυρο του οδηγού ανοιχτό.

Στην αρχή ξεκινά σαν αστείο. Όλοι γελούν που ο ελέφαντας βάζει την προβοσκίδα του μέσα. Όμως ο ελέφαντας μοιάζει να πεινάει πολύ και το λεωφορείο είναι γεμάτο πράγματα, οπότε γιατί να μην κλέψει κάτι; Αλλά η προβοσκίδα του ζώου είναι τεράστια και πολύ δυνατή και είτε επίτηδες είτε κατά λάθος μπορεί πανεύκολα να λιώσει το κεφάλι του οδηγού.

Ένας επιβάτης σπεύδει ν’ αρπάξει ένα τσαμπί μπανάνες για να δώσει στον ελέφαντα και να τον ξεφορτωθούν. Και ο τρομαγμένος οδηγός δίνει κι αυτός κάτι στο τεράστιο ζώο, που ψάχνει παντού στο λεωφορείο. Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά. Ο ελέφαντας αρπάζει ικανοποιημένος τις μπανάνες και τους αφήνει να φύγουν.

«Ληστεία μέρα μεσημέρι σε λεωφόρο» σχολιάζει ο δασοφύλακας της ινδικής δασικής υπηρεσίας, που ανέβασε το viral βίντεο στο Twitter.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share