Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαμά συγκινήθηκε όταν είδε το μωρό της να... (video)

Ένα τρυφερό βίντεο

18 Νοεμβρίου 2021 15:47
Μαμά συγκινήθηκε όταν είδε το μωρό της να... (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το βίντεο είναι ό,τι χρειάζεστε για να σας φτιάξει τη μέρα. Πρωταγωνιστές μία χαριτωμένη μπέμπα, η μαμά της και μία φίλη της η οποία μιλάει στο μωρό χωρίς να φαίνεται στην κάμερα.

Η φίλη της νεαρής μητέρας λέει στο μωρό πόσο γλυκό είναι, ότι είναι υπέροχο και εκείνο ξεκαρδίζεται στα γέλια. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η αξιολάτρευτη μπέμπα γέλασε κανονικά και στο άκουσμα του γέλιου της, η μαμά της συγκινείται και δακρύζει. Δείτε αυτή τη συγκλονιστική ιστορία με το βρέφος που γεννήθηκε δύο φορές.

Ένα στιγμιότυπο, τόσο υπέροχο που μας θυμίαζει ότι η ευτυχία βρίσκεται πράγματι στις μικρές στιγμές.

Πότε γελάνε τα μωρά;

Για τα μωρά, το χαμόγελο είναι μία μορφή επικοινωνίας. Στην πραγματικότητα, το χαμόγελο είναι μία δεξιότητα που αρχίσουν να αναπτύσσουν ήδη από όταν ακόμα βρίσκονται μέσα στη μήτρα. Αυτά είναι τα λεγόμενα αντανακλαστικά χαμόγελα, όπως και τα πρώτα χαμόγελα που έχει το μωρό τις πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννησή του.

Το χαμόγελο του μωρού αλλάζει από τον δεύτερο μήνα κι έπειτα όταν γίνεται εκούσιο και έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Στον τέταρτο με πέμπτο μήνα, το μωρό αναγνωρίζει πρόσωπα και το χαμόγελό του γίνεται ακόμα πιο “αληθινό”. Σε αυτό το στάδιο το χαμόγελο μπορεί να εξελιχθεί και σε γέλιο, όπως αυτό της μπέμπας στο παραπάνω βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share