Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Έγκυος λέει στο κουτάβι της πως περιμένει μωρό - Θα πάθετε πλάκα με την αντίδρασή του (Video)

Πανέμορφη στιγμή!

15 Ιουλίου 2021 22:24
Έγκυος λέει στο κουτάβι της πως περιμένει μωρό - Θα πάθετε πλάκα με την αντίδρασή του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια έγκυος λέει στο κουτάβι της πως περιμένει μωρό. Συγκεκριμένα, η Στεφανία, έχει το χαριτωμένο της κουτάβι, τη Τζούνι, ως παιδί της και αποφασίζει να της ανακοινώσει πως θα αποκτήσει αδερφάκι.

Η αντίδραση του κουταβιού της είναι πραγματικά απίστευτη και όπως δείχνει αποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο το αδερφάκι της. Ενώ, ένας σκύλος έχει διάσημος στο διαδίκτυο για τις δεξιότητές του στο πιάνο!

Δείτε το πανέμορφο βίντεο:

Το γλυκό σκυλάκι δε σταματά να χαμογελά - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους (video)

Τα περισσότερα κουτάβια ηλικίας επτά εβδομάδων είναι συνήθως με τη μαμά τους για να νιώθουν ασφαλείς και ζεστά. Όμως η Layla, ηλικίας επτά εβδομάδων, βρέθηκε να τρέχει μόνη της, φοβισμένη και πεινασμένη.

Tο φτωχό κοριτσάκι έφτασε τρέμοντας από φόβο στο καταφύγιο, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ καλύτερα από εκεί έξω και από την αποφυγή των οχημάτων.

Η κτηνίατρος Rachel Barron είχε πάει στο ρείθρο της Layla και άρχισε να μιλάει απαλά και γλυκά στο νευρικό κοριτσάκι. Η Λέιλα κατάλαβε την καλοσύνη της Ρέιτσελ και ανταποκρίθηκε με το χαριτωμένο χαμόγελο της!

Μόλις το χαμόγελο της Layla δημοσιεύτηκε τα κοινωνικά μέσα, έγινε viral. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο ερωτεύτηκαν το αξιολάτρευτο σκυλάκι που χρειαζόταν μια οικογένεια. Διαβάστε στο Athensmagazine.gr για το κουτάβι που αρνείται να πάει για ύπνο.

Tο όμορφο χαμόγελο ενός σκύλου σε ένα καταφύγιο αιχμαλωτίζει εκατοντάδες ανθρώπους μέσω κοινωνικών δικτύων και χάρη σε αυτό βρήκε ένα σπίτι για πάντα, όπου θα της δώσει όλη την αγάπη που της αξίζει.

Το βίντεο ενός μικρού σκύλου δημιούργησε μεγάλη ευαισθησία ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το βίντεο που μοιράστηκε μέσω του Facebook και έχει περισσότερες από 130.000 αντιδράσεις και 97.000 σχόλια, μπορείτε να δείτε πώς ακτινοβολεί χαρά μέσα από ένα όμορφο χαμόγελο και ένα λεπτό κούνημα ουράς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share