Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Κουτάβι αρνείται να πάει για ύπνο - Η αντίδραση της μαμάς του; Απίστευτη! (Video)

Συγκλονιστική

7 Σεπτεμβρίου 2020 20:15
Κουτάβι αρνείται να πάει για ύπνο - Η αντίδραση της μαμάς του; Απίστευτη! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα μικρό κουτάβι αρνείται να κοιμηθεί αφού έχει το νου του στο παιχνίδι με αποτέλεσμα η μητέρα του να μην μπορεί να ξεκουραστεί. Όταν η ίδια αντιλαμβάνεται πως ο μικρός απομακρύνεται για να παίξει τον ακολουθεί και τον αναγκάζει να παραμείνει στο κρεβάτι του.

Το αξιοσημείωτο είναι πως δεν είναι η πραγματική του μητέρα, καθώς το κουταβάκι βρέθηκε και υιοθετήθηκε από τους ιδιοκτήτες. Παρόλα αυτά, το ένστικτο και η ανάγκη να το προστατέψει είναι πολύ ισχυρά. Επίσης, δεν φαντάζεστε τι κάνει ένας σκύλος, όταν η ιδιοκτήτριά του φεύγει από το σπίτι.

Δείτε το βίντεο με τη στοργική και επιβλητική μητέρα:

Αυτός ο σκύλος ξεκίνησε να τρέχει δίπλα σε ένα μαραθωνοδρόμο - Λίγη ώρα μετά...

Όταν αυτός ο μαραθωνοδρόμος είδε δίπλα του τον χαριτωμένο αυτό σκύλο να τρέχει δίπλα του σίγουρα δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε. Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ένας σκύλος γίνεται viral, δείτε εδώ το σπαρακτικό βίντεο που δείχνει την αφοσίωση ενός σκύλου.

Αυτός ο μαραθωνοδρόμος επισκέφθηκε την Κίνα προκειμένου να συμμετέχει σε έναν αγώνα δεν περίμενε πως θα επέστρεφε με... συνοδεία. Μια χαριτωμένη σκυλίτσα έκανε την εμφάνιση της και άρχισε να τον ακολουθεί. Κανείς δεν πίστεψε πως θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη διαδρομή δίπλα στο μαραθωνοδρόμο αλλά τους διέψευσε όλους και μάλιστα τον ακολούθησε και την επόμενη ημέρα.

Η σκυλίτσα διάνυσε συνολικά 125 χιλιόμετρα και δεν άφησε λεπτό τον μαραθωνοδρόμο από τα μάτια της. Οι διοργανωτές ωστόσο, εμφανώς συγκινημένοι με την ιστορία την έφεραν στην γραμμή του τερματισμού και της επέτρεψαν να τερματίσει με το νέο της «αφεντικό». Μάλιστα πήρε και μετάλλιο, ενώ από τότε έχουν γίνει αχώριστοι.

Δείτε τη συγκινητική ιστορία:

Σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν όταν το κουτάβι της χτυπήθηκε από αμάξι - Ραγίζει καρδιές

Μια μαμά σκυλίτσα να γαβγίζει σε διερχόμενα αυτοκίνητα για να ζητήσει βοήθεια για το κουτάβι της που είχε χτυπηθεί από ένα όχημα.

Η αδέσποτη οικογένεια ζούσε δίπλα σε έναν κεντρικό δρόμο στην πόλη La Paz, στις Φιλιππίνες, όπου ελάμβανε τη φροντίδα των περαστικών. Αλλά ενώ η μαμά σκυλίτσα είχε βγει για να πάρει φαγητό στα μωρά της, ένα από τα κουτάβια της χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Το ίδιο έκανε και αυτός εδώ ο σκύλος, όταν ο φίλος του χτυπήθηκε από αμάξι και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε να ελέγξει το κουτάβι. Όμως η μαμά σκυλίτσα, η αρνήθηκε να παρατήσει το μωρό της και άρχισε να γαβγίζει ξέφρενα στα διερχόμενα οχήματα – πολλές φορές μάλιστα στάθηκε μπροστά στα αμάξια μέχρι να σταματήσουν οι οδηγοί.

Δυστυχώς, κανένας από τους οδηγούς δεν σταμάτησε να βοηθήσει και το άτυχο κουτάβι πέθανε. Μία καταστηματάρχης, η Λινέτ δήλωσε ότι συγκινήθηκε από το γάβγισμα της μαμάς σκυλίτσας και πήγε να βοηθήσει, αλλά δεν μπόρεσε να διασχίσει το δρόμο.

Μαμά σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν και να σώσουν το κουτάβι της που το χτύπησε αυτοκίνητο “Το σκυλί ήταν τόσο στενοχωρημένο, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε το κουτάβι αλλά η μαμά ήταν πολύ αναστατωμένη, γι’ αυτό ήταν δύσκολο να την πλησιάσει κανείς.”

“Οι αστυνομικοί της περιοχής ήρθαν μετά από μερικές ώρες, αλλά η μητέρα είχε ήδη εξαφανιστεί με τα άλλα δύο κουτάβια της. Δεν ξέρουμε προς τα πού πήγε.”

Η Λινέτ είπε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το ένα από τα κουτάβια της σκυλίτσας χτυπήθηκε από κάποιο όχημα. Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ένα άλλο κουτάβι της χτυπήθηκε από ένα όχημα και έσπασε τα πίσω πόδια του μ’ αποτέλεσμα να μείνει ανάπηρο.

Η Λίνετ είπε ότι οι αστυνομικοί του χωριού ερευνούν το περιστατικό για να εντοπίσουν το όχημα που σκότωσε το κουτάβι. Προσπαθούν επίσης να εντοπίσουν την αδέσποτη σκυλίτσα με τα κουτάβια της για να τους δώσουν καταφύγιο και ιατρική βοήθεια στο τραυματισμένο μωρό.

“Προσεύχομαι για να βοηθηθεί η αυτή η σκυλίτσα με τα μωρά της. Αυτή η μανούλα έχει ήδη υποστεί αρκετές ατυχίες στη ζωή της,” είπε η Λινέτ. “Η κοινότητα τους τάιζε και θα προσπαθήσουμε να τα φροντίσουμε αν επιστρέψουν.”

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share