Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Μητέρα κοπανάει με παντόφλα τις κόρες της γιατί κουνάνε τα οπίσθια τους στην κάμερα (Video)

Θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια

29 Ιανουαρίου 2021 13:31
Μητέρα κοπανάει με παντόφλα τις κόρες της γιατί κουνάνε τα οπίσθια τους στην κάμερα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που μια μητέρα άρχισε να κυνηγάει τις κόρες της όταν τις έπιασε να κάνουν τουέρκ μπροστά στην κάμερα. Οι 2 έφηβες που πιστεύεται ότι είναι Ισπανίδες φαίνονται να προσπαθούν να πετύχουν το προκλητικό είδος χορού (που κουνάνε τα οπίσθιά τους) μπροστά στην κάμερα με την μουσική να παίζει στο παρασκήνιο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα μπήκε αναπάντεχα μέσα στο δωμάτιο η μητέρα τους, κρατώντας μια λεκάνη με ρούχα και αποφάσισε να τους δώσει ένα μάθημα. Οι 2 έφηβες την στιγμή που ξεκινάνε να κάνουν τουέρκ. Η εκνευρισμένη μητέρα έβγαλε αμέσως την μια σαγιονάρα της και χτύπησε με αυτή τις δυο κόρες της στην πλάτη.

Η κοπέλα που είναι πιο κοντά στην κάμερα φαίνεται να έφαγε πιο πολλές. Και οι δυο κοπέλες ουρλιάζουν καθώς η μητέρα τους τις τιμωρεί για τον προκλητικό χορό. Με κάποιον τρόπο η μητέρα κατάφερε να κρατήσει στα χέρια της την λεκάνη με τα ρούχα καθ’ όλη την διάρκεια του βίντεο.

22χρονες πήγαν «τσίτσιδες» στο σούπερ μάρκετ - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα να κάνουν... (Video)

22χρονες πήγαν «τσίτσιδες» στο σούπερ μάρκετ! Aυτό που κατέγραψε η κάμερα να κάνουν...θα σας αφήσει άφωνους. Συγκεκριμένα, δύο YouTubers αποφάσισαν να περάσουν 24 ώρες εντελώς γυμνές, κάνοντας φάρσα σε όσους τις έβλεπαν.

Οι Λάουρεν Ντασκάλο και η Ντέσι Κίς, μαγνητοσκοπούσαν την πλάκα που έκαναν πρώτα στους κοντινότερους φίλους τους, πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν γυμνές. Επίσης, μία 19χρονη blogger από την Κίνα προκάλεσε χάος αφού άνοιξε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα και είπε σε όλους ότι τους «το δίνει δωρεάν»!

Ανακοινώνοντας το σχέδιό τους στην αρχή του βίντεο, το ζευγάρι είπε στους ακόλουθούς του: «Σήμερα πρόκειται να κάνουμε πλάκες σε ανθρώπους, γυμνές», λέγοντας ότι θα κάνουν γυμνές παραγγελία φαγητού και θα βγουν έτσι έξω στο κοινό. Και πάλι, πρέπει να τονίσω ότι όλα έγιναν πλήρως γυμνά!

Μπορείτε να δείτε τι συνέβη παρακάτω τι κατέγραψε η κάμερα:

Πρώτα στη λίστα τους για φάρσα ήταν μόνο μερικοί από τους ανυποψίαστους πλησιέστερους και αγαπημένους τους φίλους, και δεν χρειάστηκε να πάνε μακριά για να τους βρουν. Αφού έβγαλαν τα ρούχα τους, κατευθύνθηκαν κάτω όπου συναντήθηκαν με τον σύντροφο της μια, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ του και τους παρακάλεσε να φορέσουν κάποια ρούχα.

Αρνούμενες να το πράξουν, οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν την συνάντηση με το αγόρι της Ντασκάλο, Άνταμ Κουίν, και των φίλων του που δεν μπορούσαν να κρύψουν το σοκ τους με αυτό που έβλεπαν. «Τι κάνεις;» Ο Κουίν ρώτησε την κοπέλα του, πριν της πει να φορέσει κάποια ρούχα. Στη συνέχεια γύρισε σε έναν από τους φίλους του και φώναξε: «Αδερφέ, το κορίτσι μου είναι γυμνό!»

Αργότερα στο βίντεο, οι γυναίκες φαίνεται να πλησιάζουν έναν άνδρα αγοραστή, δίνοντάς του συμβουλές για το «καλύτερο είδος δημητριακών» καθώς απέτρεπε το βλέμμα του από τα γυμνά τους σώματα. Ένας άλλος περαστικός μπορεί να ακουστεί να λέει στο ζευγάρι: «Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογράφηση».

Χωρίς έκπληξη, το βίντεο τελειώνει με γυναίκες να του λένε ότι πρέπει να «φύγουν επειγόντως από το κατάστημα», επειδή το προσωπικό των σούπερ μάρκετ είχε απειλήσει να καλέσει την αστυνομία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share