Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτή είναι αληθινή φιλία - Ελέφαντας χαϊδεύει με την προβοσκίδα του μία ζέβρα (video)

Το πιο γλυκό θέαμα

19 Ιανουαρίου 2021 12:21
Αυτή είναι αληθινή φιλία - Ελέφαντας χαϊδεύει με την προβοσκίδα του μία ζέβρα (video)
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Ελέφαντας: Αρκετά ζώα της φύσης μπορεί να φαίνονται άγρια αλλά κάποια από αυτά μπορούν να είναι αρκετά γλυκά και παιχνιδιάρικα μεταξύ τους. Επίσης δείτε ένα ελεφαντάκι που περνάει τέλεια την ώρα του κάνοντας κούνια από δύο σχοινιά που έχει βρει.

Συγκεκριμένα ένα απίστευτο και αξιολάτρευτο γεγονός σημειώθηκε όταν ένα ελεφαντάκι έδειξε πόσο καλό και αγαθό είναι παίζοντας με μία ζέβρα σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Ελέφαντας: Το βίντεο με την τρυφερή στιγμή

Ειδικότερα τα ελεφαντάκια πρόκειται για πολύ έξυπνα και παιχνιδιάρικα μωράκια. Το μωρό του παρακάτω βίντεο ανακαλύπτει τον κόσμο γεμάτο περιέργεια και παίζει χαρωπά με τη φίλη του τη ζέβρα δείχνοντας μας μία αληθινή φιλία.

Το μικρό ελεφαντάκι απλώνει την προβοσκίδα του και αγκαλιάζει και χαϊδεύει τη φιλενάδα του τη ζέβρα. Το viral βιντεάκι ανέβασε ένα στέλεχος της δασικής υπηρεσίας της Ινδίας, που στο σχόλιό του μιλάει για την ανυπολόγιστη αξία της φιλίας για τη ζωή μας.

Πόσο δίκιο έχει, πραγματικά, και το παρακάτω βίντεο αποτελεί την τρανότερη απόδειξη. Ο μικρός ελέφαντας μοιάζει πολύ ευτυχισμένος με το φιλαράκι του, όπως και όλα τα άλλα αξιολάτρευτα ζωάκια με τα φιλαράκια τους.

Δείτε το βίντεο:

Ελέφαντας πέφτει πάνω σε μια τουρίστρια - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια ξεπερνάει κάθε λογική!

Ένας ελέφαντας βλέπει μια τουρίστρια και πηγαίνει κοντά της. Στη συνέχεια πέφτει πάνω της και κάνει το απίστευτο. Δεν φαντάζεστε τι συνέβη στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, μια κοπέλα, έμεινε άφωνη όταν ένα μωρό ελεφαντάκι της έδειξε την αγάπη του με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Το μωρό ελέφαντας, που ονομάζεται Suki, αγκαλιάζει και κυλιέται γύρω από μια τουρίστρια στην Ταϊλάνδη.

Ο Suki είναι το μικρότερο ελεφαντάκι που γεννήθηκε στο Chia Lai Orchid, ένα καταφύγιο που διασώζει ελέφαντες στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης.

Το καταφύγιο έγραψε ότι “δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη συγκινήθηκε από αυτό που έγινε, αφού ο μικρός Suki, ο οποίος ζυγίζει μόλις 90 κιλά, είναι τόσο αξιολάτρευτος!” Ο Suki είναι γεμάτος ενέργεια καθώς παίζει με την άγνωστη επισκέπτρια.

Οι δύο νέοι φίλοι παίζουν κοντά στη μητέρα του Suki, η οποία τρώει χαλαρή το χόρτο της και δεν ενοχλείται από τα μουγκριτά του μωρού της. Παράλληλα δείτε άλλη μια ιστορία με ένα ελεφαντάκι που εμφανίστηκε στη μέση του δρόμου και αυτό που έκανε στη συνέχεια τους εξέπληξε όλους.

Οι ελέφαντες, μπορεί να εκμεταλλεύονται από διάφορα τσίρκο, ωστόσο εκείνοι δεν πειράζουν άνθρωπο. Μάλιστα ένας ελέφαντας, που βασανιζόταν, όταν αφέθηκε ελεύθερος έκανε κάτι που δεν φαντάζεστε!

Ελέφαντας παίζει με τουρίστρια

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share