Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ο σκύλος που χάλασε την πιο ρομαντική στιγμή στο ηλιοβασίλεμα κάνοντας... την ανάγκη του (βίντεο)

Μία όμορφη στιγμή που μπορεί να αλλάξει στο λεπτό

11 Νοεμβρίου 2020 10:21
Ο σκύλος που χάλασε την πιο ρομαντική στιγμή στο ηλιοβασίλεμα κάνοντας... την ανάγκη του (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά μπορεί να είναι από τα πιο γλυκά πλάσματα στον κόσμο αλλά αυτά μερικές φορές μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω με μία τους κίνηση, όπως για παράδειγμα όταν ένας σκύλος έριξε το φαγητό του έξω από το πιάτο του με αποτέλεσμα να προσπαθεί να το κρύψει όσο πιο καλά μπορεί.

Συγκεκριμένα ένα ζευγάρι ετοιμαζόταν για μία ρομαντική selfie στο ηλιοβασίλεμα, αλλά ο σκύλος είχε διαφορετική άποψη. Ένα ζευγάρι στην Αλάσκα ήθελε να αποθανατίσει την στιγμή βγάζοντας μια ρομαντική φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα αλλά ο σκύλος τους είχε άλλα σχέδια.

Η Robin Riley και ο Blake Fahndrich ήταν έτοιμοι για μία selfie και είχαν στήσει το κινητό τους τηλέφωνο στο κατάλληλο σημείο. Μόνο που λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, το ένα από τα δύο σκυλιά που είχαν μαζί τους. Βλέποντας το smartphone του ήρθε μία ακατανίκητη επιθυμία να κάνει την ανάγκη του και αποφάσισε πως το κατάλληλο μέρος ήταν πάνω στο κινητό.

Δείτε το βίντεο:

Τι θα συμβεί αν τοποθετήσετε ένα κλουβί με γατάκια απέναντι από ένα κλουβί γεμάτο κουταβάκια; (Video)

Γατάκια και κουτάβια δείχνουν λίγο φοβισμένα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια γίνονται μια μεγάλη παρέα και δεν σταματούν το παιχνίδι! Κάποιοι λένε ότι είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί. Σίγουρα πάντως αυτά τα μικρά κουταβάκια και γατάκια, αυτό δεν το έχουν ακούσει ακόμη.

Ένα βίντεο από την πρώτη συνάντηση γάτων και σκύλων έρχεται να αποδείξει ότι η έχθρα.. έρχεται μετά! Τα μικρά γατάκια και τα κουτάβια δεν ξέρουν τι να κάνουν μόλις άνοιξαν τα κλουβιά.

Οι πρώτες τελικά που έκαναν το μεγάλο βήμα προς την έξοδο ήταν οι γάτες (τυχαίο;). Πλησίασαν τα σκυλιά για να τα περιεργαστούν αν και έμοιαζαν λίγο φοβισμένες αρχικά.

Στη συνέχεια το επόμενο βήμα το έκαναν τα σκυλιά. Η κατάληξη; Γατάκια και κουτάβια έγιναν μια μεγάλη, χαριτωμένη παρέα! Δείτε το βίντεο που έχει ήδη πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο Youtube!

Ενώ παράλληλα αξίζει να διαβάσετε τι πρέπει να κάνετε αν ο σκύλος σας τραβάει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share