Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα δακρύσετε: Αυτό το αγόρι χτύπησε μια πόρτα για να ζητήσει φαγητό - Εκείνος που του άνοιξε όμως του έδωσε πολλά περισσότερα

Μια απίστευτη ιστορία που πρέπει να διαβάσετε!

23 Απριλίου 2020 10:20
Θα δακρύσετε: Αυτό το αγόρι χτύπησε μια πόρτα για να ζητήσει φαγητό - Εκείνος που του άνοιξε όμως του έδωσε πολλά περισσότερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό αγόρι χτύπησε μια πόρτα για να ζητήσει φαγητό. Αυτός που του άνοιξε όμως του έδωσε πολλά περισσότερα!

Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω μπορεί να σας ακούγεται περίεργη αλλά είναι μια άκρως συγκινητική ιστορία! Να σας θυμίσουμε και μια ακόμα αληθινή ιστορία αυτή την φορά, με μια πονεμένη γυναίκα.

Μια μέρα, ένα φτωχό μικρο αγόρι που πουλούσε αγαθά από πόρτα σε πόρτα για να πληρώσει τα δίδακτρα για το σχολείο του, πείνασε.

Έψαξε τις τσέπες του, αλλά ανακάλυψε ότι τα χρήματα που είχε μαζέψει, δεν έφταναν για να αγοράσει κάτι για να φάει.

Έτσι αποφάσισε ότι στο επόμενο σπίτι που θα χτυπήσει την πόρτα θα ζητήσει από αυτόν που θα την ανοίξει λίγο φαγητό.

Περπάτησε λίγο ακόμη μέχρι που βρέθηκε μπροστά σε ένα μικρό σπιτάκι. Χτύπησε διστακτικά την πόρτα και περίμενε μέχρι που την άνοιξε μια όμορφη νεαρή γυναίκα. Ο μικρός τα έχασε. Αντί για φαγητό ντράπηκε και της ζήτησε ένα ποτήρι νερό.

Η κοπέλα τον είδε και κατάλαβε ότι θα ήταν πεινασμένος. Πήγε μέσα και όταν επέστρεψε του έφερε ένα μεγάλο ποτήρι γάλα.

Το αγόρι το ήπιε αργά και στη συνέχεια τη ρώτησε: «Πόσο σας χρωστάω;».

«Δεν μου χρωστάς τίποτα», του απάντησε εκείνη: «Η μητέρα μου, μου έχει διδάξει να μην αποδέχομαι ποτέ πληρωμή για μια πράξη καλοσύνης».

11χρονος έπαιζε στην παραλία και βρήκε κάτι θαμμένο να κουνιέται στην άμμο...Όταν κατάλαβαν τι είναι, "έμειναν"!

Το 11χρονο αγόρι έπαιζε στην άμμο ανέμελο όταν παρατήρησε κάτι περίεργο και τρομακτικό…Αυτό που βρήκε μέσα στην άμμο θαμμένο ξεπερνά κάθε φαντασία!

Ο Κόννορ Φίτζ-Τζέραλντ και μερικά άλλα παιδιά ήταν έξω και έπαιζαν στην αμμουδιά στο Μαρίνα Dunes. Έσκαβαν μικρές σπηλιές και τούνελ στην άμμο. Οι αντιδράσεις των παιδιών είναι αυθόρμητες και γλυκές, όπως και αυτή του αγοριού όταν πάτησε ένα περιστέρι καταλάθος. Έτσι, θα σας συγκινήσει η αντίδραση του Κόννορ...

Ένα μικρό κοpιτσάκι, η 5χρονη Αλίσσα Μπόστικ, είχε θαφτεί ζωντανή! Το κοριτσάκι είχε σκάψει μια μικρή σπηλιά, αλλά κατέρρευσε και παγιδεύτηκε μέσα της για αρκετά λεπτά. Γρήγορα, το αγόρι άρχισε να σκάβει.

Η μικρή Αλίσσα είχε χάσει εντελώς τις αισθήσεις της και είχε γεμίσει άμμο στο στόμα, τη μύτη και τα μάτια. Ο μικρός τράβηξε το άψυχο σώμα της έξω και άρχισε αμέσως να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Ευτυχώς κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Δεν υπήρχαν ενήλικες τριγύρω και ο μικρός ήξερε πως να παρέχει τις πρώτες βοήθειες, βλέποντας μόνο την τηλεοπτική εκπομπή NCIS!

«Είμαι ευτυχής που ήταν σε θέση να σκεφτεί αρχικά πως δεν υπάρχει κάποιος ενήλικας εκεί κοντά και ότι έπρεπε να κάνει κάτι από μόνος του«, είπε ο πατέρας του, Τιμ.

Όταν έφτασαν οι γονείς τους, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς είπαν πως αν δεν ήταν εκεί ο 11χρονος, η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν κρίσιμη ή ακόμα και θανατηφόρα.

Η Αλίσσα έχει αναρρώσει πλήρως και πάει πολύ καλά. Ο Κόννορ Φίτζ-Τζέραλντ αργότερα τιμήθηκε με το Εθνικό Ηρωικό Βραβείο Νεότητας από την αμερικανική Λεγεώνα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share