Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Αυτός ο πατέρας αναγκάστηκε να μεγαλώσει ολομόναχος την κόρη του - 8 χρόνια αργότερα η ιστορία του εμπνέει χιλιάδες γονείς σε όλο τον κόσμο!

Συγκλονιστικό!

30 Μαρτίου 2020 08:39
Αυτός ο πατέρας αναγκάστηκε να μεγαλώσει ολομόναχος την κόρη του -  8 χρόνια αργότερα η ιστορία του εμπνέει χιλιάδες γονείς σε όλο τον κόσμο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φιλίπε έγινε μονογονεϊκός πατέρας όταν η κόρη Έμα ήταν μόλις ενός έτους. Το να μεγαλώνει μόνος του την κόρη του έφερε πολλές προκλήσεις, μία από τις οποίες ο Φιλίπε δεν περίμενε να αλλάξει την πορεία της ζωής του για δεύτερη φορά.

Μεγαλώνοντας μια κόρη σήμαινε για ton Φιλίπε ότι έπρεπε να μάθει να φροντίζει τα μακριά, πυκνά μαλλιά της Έμα – ειδικά στη Φλόριντα, όπου ο καιρός είναι ζεστός και σημαίνει πολλά χτενίσματα με αλογοουρές και τα μαλλιά μαζεμένα.

Μέχρι τη στιγμή που η Έμα έγινε 9 ετών, δεχόταν συνεχώς συγχαρητήρια για τα δημιουργικά χτενίσματα της. Με την πάροδο των ετών, ο Φιλίπε είχε αυτοδιδαχθεί να κάνει επαγγελματικά χτένισματα, γεγονός που με τη σειρά του τον έκανε καλύτερο πατέρα. Η φροντίδα των μαλλιών της Έμα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να περνούν το χρόνο τους μαζί και να δεθούν με την κόρη του. Δοκίμαζε κάτι νέο και διαφορετικό κάθε μέρα, το οποίο έγινε ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό τελετουργικό που και οι δύο προσβλέπανε. Είτε ήταν περίπλοκες πλεξούδες ή κομψοί κότσοι, οι γονείς άρχισαν να συμβουλεύονται τον Φιλίπε για το πώς να χτενίσουν τα δικά τους παιδιά.

Μια μέρα, ο Φιλίπε είχε μια λαμπρή ιδέα, και τώρα άλλοι μπαμπάδες τον ευγνωμονούν για αυτό. Από τη στιγμή που μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit, το 2015, αυτό το δίδυμο μπαμπά-κόρης έγινε viral.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον Φιλίπε και την Έμα στις νέες τους δραστηριότητες…

Ήταν ο μόνος υπεύθυνος για την Έμα και είχε να αντιμετωπίσει τα πάντα που έρχονται μαζί στην ανατροφή μιας κόρης – η οποία περιλαμβάνει τη διατήρηση των μακριών μαλλιών της μακριά από το πρόσωπό της.

Καθώς η Έμα μεγάλωνε, τα μαλλιά της μεγάλωσαν σε μήκος και πύκνωσαν. Ήταν ξεκάθαρο πως δεν είχε καμία πρόθεση να κόψει τα πανέμορφα μαλλιά της, και έτσι ο Φιλίπε αποφάσισε να προχωρήσει σε επόμενο βήμα.

Ο Φιλίπε συνειδητοποίησε ότι το φορμάρισμα των μαλλιών της Έμα ήταν ένας ωραίος τρόπος για περνούν το χρόνο τους μαζί και να δεθούν. Με την πάροδο του χρόνου, τα χτενίσματα που δημιούργησε έγιναν πιο περίπλοκα και πιο εντυπωσιακά.

Αυτός ο αφοσιωμένος πατέρας αυτοδιδάχθηκε πώς να πετύχει κάθε στυλ μαλλιών που κάθε κοριτσάκι πάντα ονειρεύεται. Κάθε μέρα, η Έμα δεχόταν άπειρες φιλοφρονήσεις, και άλλοι γονείς άρχισαν πλησιάζουν τον Φιλίπε για συμβουλές για τα μαλλιά.

Μια μέρα, ο Φιλίπε είχε μια λαμπρή ιδέα. Αποφάσισε να μαζέψει μια ομάδα από άλλους μπαμπάδες και να τους διδάξει τα πάντα που έμαθε για τα μαλλιά. Δεν ήταν σίγουρος για το πόσοι μπαμπάδες θα εμφανίζονταν. Ο Φιλίπε είχε εξασφαλίσει χώρο στο τοπικό σχολείο ομορφιάς.

Ονόμασε το εγχείρημα “Daddy Daughter Hair Factory” και είχε τόση επιτυχία που δημιουργήθηκε μια εβδομαδιαία τάξη. Μπαμπάδες από όλη την κοινότητα – από ένα σωφρονιστικό υπάλληλο μέχρι έναν υπεύθυνο προσλήψεων στην υγειονομική περίθαλψη – συνεδριάζαν κάθε εβδομάδα για να μάθουν πώς να κάνουν τα μαλλιά της κόρης τους.

Ο Φιλίπε και η Έμα, που πλέον είναι 9 ετών, έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο το κόσμο, που ξεπερνάει τα χτενίσματα των μαλλιών. Είναι ένα μάθημα για την καλή ανατροφή των παιδιών.

“Παίρνω πολλούς επαίνους που φτιάχνω τα μαλλιά της και ακούω πολλά κοπλιμέντα για τον ρόλο μου ως πατέρας για τον λόγο αυτό,” λέει ο Φιλίπε. “Θέλω και άλλοι μπαμπάδες να το βιώσουν αυτό.”

Ο Φιλίπε δίνει τόση έμπνευση σε γονείς...

Συγκινεί και αυτός ο πατέρας που στέκεται στο πλευρό του άρρωστου 3χρονου γιου του!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share