Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Αυτή είναι η παρουσιάστρια που κατάφερε να νικήσει το χρόνο!

10 Μαρτίου 2018 16:55
Αυτή είναι η παρουσιάστρια που κατάφερε να νικήσει το χρόνο!

Όλοι αναρωτιούνται πώς γίνεται εδώ και 22 χρόνια να φαίνεται σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από πάνω της

Όλοι μας έχουμε από κάποιον «εκνευριστικό» γνωστό που ο χρόνος μοιάζει σαν να μην περνά από πάνω του. Μερικές περιπτώσεις όμως είναι πραγματικά περίεργες. Μια απ' αυτές είναι και μια παρουσιάστρια δελτίου καιρού στην Κίνα, η οποία είναι ίδια κι απαράλλαχτη τα τελευταία 20 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο λόγος για την 44χρονη Yang Dan, που εργάζεται στη δημόσια τηλεόραση της Κίνας, το CCTV, και απ' το 1996 ενημερώνει τους πολίτες για τον καιρό.

Την ασυνήθιστη σχέση της με τον χρόνο και το γήρας παρατήρησαν αρκετοί όπως φαίνεται και τις τελευταίες μέρες στα social media κυκλοφορεί ένα βίντεο με το πώς έδειχνε χρόνο με τον χρόνο η παρουσιάστρια. Με ελάχιστες διαφορές στα μαλλιά, η αλήθεια είναι ότι η Dan δεν έχει αλλάξει καθόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη: Παίκτης ηττημένης ομάδας έκλεψε έπαθλο από την παραγωγή και το έφαγε στα κρυφά! Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!


Το βίντεο προβλήθηκε στο Weibo, το κινεζικό Twitter δηλαδή απ' τη δημόσια τηλεόραση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με το σχόλιο «Πολλοί χρήστες του ίντερνετ μεγάλωσαν βλέποντας την εκπομπή της. Αναρωτιούνται γιατί έχουν μεγαλώσει ενώ εκείνη όχι. Τι παραπάνω έχει; Φαίνεται όλο και νεότερη».

Το θέμα δεν ήθελε και πολύ για να γίνει ευρέως γνωστό και τώρα πολλοί αναφέρονται στην 44χρονη παρουσιάστρια ως η «θέα χωρίς ηλικία». Κάποιοι μάλιστα μίλησαν για συνωμοσία.

Πηγή: news247

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share