Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - αποκάλυψη: Παίκτης ηττημένης ομάδας έκλεψε έπαθλο από την παραγωγή και το έφαγε στα κρυφά! Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

10 Μαρτίου 2018 15:42
Survivor - αποκάλυψη: Παίκτης ηττημένης ομάδας έκλεψε έπαθλο από την παραγωγή και το έφαγε στα κρυφά! Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη κιόλας μέρα του Survivor σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διάσημων και Μαχητές! Σήμερα σας έχει μια τρομερή αποκάλυψη που θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, τις οποίες επιβεβαίωσε και η Ζωή, η οποία έδωσε το παρόν χτες στην εκπομπή Survivor Panorama, παίκτης των Μαχητών μετά από ένα αγώνισμα στο οποίο είχαν χάσει και οι Διάσημοι θα γευόντουσαν το έπαθλο, άρπαξε στα κρυφά φαγητό από το έπαθλο και πήγε και το έφαγε μόνος του!

Ωστόσο αυτό δεν έμεινε κρυφό καθώς ένας συμπαίκτης του τον είδε με τα ίδια του τα μάτια, με αποτέλεσμα ο ίδιος αργότερα να το παραδεχτεί! Ποιος ήταν αυτός; Μα φυσικά ο Νικόλας Αγόρου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σοκαριστική μαρτυρία της φοιτήτριας που επιτέθηκαν στου Φιλοπάππου: Μου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό για ένα κινητό»

Το περιστατικό αυτό έγινε αμέσως γνωστό και στην παραγωγή, η οποία έτριξε τα δόντια στον παίκτη των Μαχητών και σίγουρα την επόμενη φορά που θα πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή τους θα υπάρξουν κυρώσεις!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share