Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

«Η Βουγιουκλάκη έπαιζε ψεύτικα, έκανε υπερβολές. Ο Παπαμιχαήλ ήταν κακομαθημένος και λίγος, δεν της φτούρισε»

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μέσα από τα μάτια της Μέλπως Ζαρόκωστα

15 Απριλίου 2024 13:16
«Η Βουγιουκλάκη έπαιζε ψεύτικα, έκανε υπερβολές. Ο Παπαμιχαήλ ήταν κακομαθημένος και λίγος, δεν της φτούρισε»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Μέλπω Ζαρόκωστα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Αρχικά, η ηθοποιός υπογράμμισε για τη ζωή της “με τρόμο και πανικό πέρασα την περίοδο της πανδημίας. Έχω προσβληθεί από καρκίνο, μέχρι που κόντεψαν να μου κόψουν τα πόδια. Έμεινα έναν χρόνο στην Αγγλία και ο σύζυγός μου έμεινε εκεί, βρήκε μια Αγγλίδα και χωρίσαμε. Με τον δεύτερο σύζυγό μου μείναμε περίπου 10 χρόνια παντρεμένοι, τον αγαπούσα, ήταν τόσο έξυπνος. Βλέπω τις ταινίες μου τις παλιές. Πληρώθηκα αρκετά καλά, αλλά θα μπορούσα παραπάνω. Ήταν 8 χρόνων ο γιος μου όταν μάθαμε ότι, ο σύζυγός μου είχε καρκίνο και μπήκε εσωτερικός στο σχολείο. Έχω 2 εγγόνια, ο ένας είναι 2,10 μέτρα».

Δείτε επίσης: «Ξεχείλιζε» η λεβεντιά: Το θρυλικό ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ξεπερνά τις 1,1 εκατ. προβολές (video)

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μέσα από τα μάτια της Μέλπως Ζαρόκωστα

Όσον αφορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Μέλπω Ζαρόκωστα σημείωσε «η Αλίκη ήταν πολύ όμορφο κορίτσι, ικανή, αλλά έπαιζε ψεύτικα και τα ψεύτικα δεν τα μπορούσα. Παλεύαμε με την Αλίκη στο “Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” και μου έλεγε “άσε με να ανέβω πάνω, η πρωταγωνίστρια είμαι”. Η Αλίκη είχε ταλέντο και το κατέστρεψε, αλλά ήταν κραυγαλέα, έκανε υπερβολές, είχε και την ιστορία με τον άνδρα της που δεν της «φτούρισε», ήταν λίγος για την Βουγιουκλάκη. Ήταν ένα κακομαθημένο παιδί του Πειραιά, γενικά ένιωθε υποδεέστερος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ήταν».

Η Μέλπω Ζαρόκωστα έχει φάει πολύ ξύλο στο ελληνικό θέατρο

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, επεσήμανε “ήταν δυστυχής, αλλά ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου”, ενώ για την καριέρα της, κατέληξε “έχω φάει πολύ ξύλο στο ελληνικό θέατρο. Με τα χρήματα από τις ταινίες, είχα αγοράσει 2-3 σπίτια, αλλά περισσότερα χρήματα είχα από τις διασκευές, τα κείμενα. Όταν έγινα ηθοποιός, ο πατέρας μου δεν μου ξαναμίλησε. Έλεγε στην μητέρα μου “πες της αυτής να μου δώσει την σαλατιέρα”».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share