Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Η μοναδική εικόνα της Παναγίας που τη δείχνει 3 χρονών κοριτσάκι

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στα Ιεροσόλυμα

6 Νοεμβρίου 2023 11:39
Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Η μοναδική εικόνα της Παναγίας που τη δείχνει 3 χρονών κοριτσάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για πρώτη φορά ήρθε στη δημοσιότητα η μοναδική εικόνα της Παναγίας που τη δείχνει 3 χρονών κοριτσάκι και προκάλεσε τεράστια συγκίνηση.

Για την συγκεκριμένη εικόνα, υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες. Δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στα Ιεροσόλυμα, από κάποιον πιστό, ο οποίος την έλαβε από γέροντα κάποιου προσκυνήματος, και με τον τρόπο αυτό περιήλθε στα χέρια του.

«Είθε να χαρούμε και να μετανοήσουμε με την Θέα της Ομορφιάς των Αρετών Της.» Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας της Κασσιωπίας.

Δείτε τη φωτογραφία

Η Παναγίας 3 χρονών κοριτσάκι

«Ανατριχιάζει» ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός: «Να καλείς τη Παναγία σε βοήθεια, όποτε έχεις ανάγκη και όχι μόνο»

«Να καλείς τη Παναγία σε βοήθεια, όποτε έχεις ανάγκη και όχι μόνο»: Ανατριχιάζει ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός με τα λόγια του για την πίστη.

Δείτε αναλυτικά τα λόγια του:

«Θυμήσου, θυμήσου αγαπημένο μου παιδί όλα τα συμβάντα της ζωής μας είναι μέρος της παντελώς άγνωστης οικονομίας του Θεού.

Τώρα δεν καταλαβαίνουμε τη σημασία τους, αλλά πιο αργά θα τα καταλάβουμε. Τώρα αισθανόμαστε ότι είμαστε αδικημένοι και λοιδορούμενοι. Αργότερα θα καταλάβουμε ότι από τα πάντα θα μπορούσαμε να έχουμε ένα τεράστιο όφελος: τον ταπεινό λογισμό.

Εσύ τώρα να προσπαθήσεις να πλησιάσεις το Θεό όσο πιο πολύ μπορείς με τη προσευχή και τη άσκηση. Τήρησε το κανόνα που σου έχει δώσει ο πνευματικός σου και προσπάθησε να αισθανθείς το Θεό.

Κάνε οτιδήποτε για να Τον ζήσεις να Τον βάλεις στη καρδιά σου. Να μαλακώσει η καρδούλα σου, παιδί μου, από το άγγιγμα της χάρης, κάθε στιγμή όταν σκέφτεσαι πόσο πολύ σε αγαπάει ο Θεός και πόσο σε προστάτεψε από το ψυχικό θάνατο, προστατεύοντας σε από τις βρωμιές που φέρνουν οι δαίμονες στο μυαλό των ανθρώπων…

Παναγία

Ο γλυκύτατος Ιησούς να είναι πάντα στις σκέψεις σου, να είναι ένα λιμάνι στο οποίο θα επανέρχεσαι ξανά και ξανά…

Επίσης μη διστάσεις να καλείς τη Παναγία σε βοήθεια όποτε έχεις ανάγκη και όχι μόνο.

Να συνεχίσεις το δρόμο σου με θάρρος με πολύ θάρρος. Χάρισε τη καρδιά σου στο Κύριο και Εκείνος θα της δώσει όλες τις βιταμίνες και όλη τη ενέργεια που χρειάζεται για να μη καταρρεύσει. Τίποτε να μη σου φαίνεται δύσκολο.

Κάποιος Άλλος αδερφέ κυβερνάει το σύμπαν και όχι οι μεγάλοι του κόσμου τούτου…

Θάρρος, θάρρος, το βλέμμα ψηλά και θα δεις τον Κύριο, όταν θα κλάψεις, όταν θα ψάξεις με λαχτάρα, όταν θα ματώσεις, ίσως θα Τον δεις πως σου απλώνει το στέφανο με το Αγαπητικό και Παρηγορητικό χέρι Του.

Μην θλίβεσαι, μη λυπάσαι πιο πολύ από όσο πρέπει, γιατί έτσι δίνεις δικαιώματα στο πονηρό να σε χτυπάει με δύναμη…

Κάνε τη καρδιά σου μοναστήρι. Χτύπα εκεί το σήμαντρο, κάλεσε εκεί για αγρυπνία, θυμίασε και ψιθύρισε ακατάπαυστα προσευχές. Ο Θεός είναι δίπλα σου…»

*Απόσπασμα από επιστολή του Αγίου Λουκά του Ιατρού προς το πνευματικό του παιδί

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share